🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar akşam cok yazılmış okuyamadım .
Yeni gelenler hos geldiniz 🌸
Bugün menü balık salata . ☺️☺️

Günaydın arkadaşlar.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Sefa getirdiniz☺️Şimdi kalkıyorum güzelce bir kahvaltımı ederim saat 9da kurumda olacağım normalde 10da gidiyoruz ama bugün uzak bir diyara göreve gidiyorum dün aradılar haber verdiler erken gel diye🤪Salı günüde görev bar o daha uzak bir dıyar😂Dünden tarhana çorbam var birde karnabahar haslamıstım gelince onu beşamal soslu pişiririm.
Günaydın canlarım😍😍😍

Teşekkür ederim canm.Ben 2 gündür fenayim dün 7.5 ay sonra ilk reglimi oldum basım ve vücudum fena ağrıyor haliyle 🥺birde doğumdan sonra benim 10.gunde regli olayı bitmişti 40 gün sürmedi.1.aylik olunca doktorum kont. Çağırmıştı ozamanda içeride hala biraz kan pıhtısı duruyor demişti regli olduğunda gidecek demişti haliyle biraz yoğun geciyor.
Bebişim ve oğluşum iyi çok şükür 🥰
Ama harcamalar fena dün e bebekte 480 TL makrete de 320 TL bıraktık🤯
Bugünde ilk kez bebeği eşime bırakıp arkadaşım hamile ona yardımcı olmak için birlikte e bebeğe gittim ona hediye biseyler aldım 180 de bugün yine e bebeğe bıraktım.
2 gün kv kalıcaz 0 harcamayla birlikte bol dinlenme mutfaktan 2 gün uzaklaşma ve ogluslarima ve bana dedesi harçlıklarını verir + parayla eve dönmeyi hedefliyorum 🤩
İlk adetler yogun ve agrılı oluyor ama birkac adetten sonra yine kontrole gitmeni öneririm canım pıhtı gecmis mi baktır

Cocuklar babaanneye gitmeyi cok istiyor ozlediler ama esim korona konusunda cok dikkatli davraniyor bizde olur belirti olmaz anneme bulastiririz diyor gôtürmüyor :KK43:

Allah rahmet eylesin
Burda sela olayı yok biliyor musun
Ölenin kim oldugunu kimin cocugu kimin amcasi yada dayısı oldugunu anons ediyorlar
Daha 2 gün önce konuştuk
Kayınvalidesi garipti hatta konuştukk kız dikkat edin kız
Aynı mahalleden 3 tane yaşlı öldü

Dikkat ediyoruz dedi ama

Üfffffff taziye ye de gidilmiyor yaaaa😭😭😭

Ortalık topladım
Bulaşık ve çamaşır çalıştırdım telefon görüşmelerini yaptım🤩🤩

Yemek olarak dünden makarna var yanına kanat çıkardım buzluktan çıtır kanat yapacam
Yanına da narlı yeşil salata😋😋😋

Partesi 180 TL harcamışım onun dışında hiç harcamam yok 🤗🤗

Muhtemelen pazartesiye kadar da bir harcama olmaz ufak tefek şeyler harici😍😍

Benim tlf kafayı yedi iyice.zor yazıyorum
Kalktım hemen kızın pijamasini değiştim
Hamur mayaladım simit yaptım
Yatakları topladım
Makinaya çamaşır attım
Birazdan salonla mutfağı süpürüp duş alıp namaz kılacam. Bugün bi iş yapamam çünkü kızın ödevi var.hecelemeden okursa yarın hoca arti verecek.çok okuma yapmamız lazim

Benim tlf kafayı yedi iyice.zor yazıyorum
Kalktım hemen kızın pijamasini değiştim
Hamur mayaladım simit yaptım
Yatakları topladım
Makinaya çamaşır attım
Birazdan salonla mutfağı süpürüp duş alıp namaz kılacam. Bugün bi iş yapamam çünkü kızın ödevi var.hecelemeden okursa yarın hoca arti verecek.çok okuma yapmamız lazim
Kolay gelsin bayağı bir iş yapmışsın

Simit mi hiç sevmem:110::110:

X