- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.557
- 35
Hoş geldin canım nasılsınHayırlı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin canım nasılsınHayırlı olsun canım
Günaydın kızlar akşam cok yazılmış okuyamadım .
Yeni gelenler hos geldiniz
Bugün menü balık salata .
Günaydın canlarımGünaydın arkadaşlar.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Sefa getirdinizŞimdi kalkıyorum güzelce bir kahvaltımı ederim saat 9da kurumda olacağım normalde 10da gidiyoruz ama bugün uzak bir diyara göreve gidiyorum dün aradılar haber verdiler erken gel diyeSalı günüde görev bar o daha uzak bir dıyarDünden tarhana çorbam var birde karnabahar haslamıstım gelince onu beşamal soslu pişiririm.
İlk adetler yogun ve agrılı oluyor ama birkac adetten sonra yine kontrole gitmeni öneririm canım pıhtı gecmis mi baktırTeşekkür ederim canm.Ben 2 gündür fenayim dün 7.5 ay sonra ilk reglimi oldum basım ve vücudum fena ağrıyor haliyle birde doğumdan sonra benim 10.gunde regli olayı bitmişti 40 gün sürmedi.1.aylik olunca doktorum kont. Çağırmıştı ozamanda içeride hala biraz kan pıhtısı duruyor demişti regli olduğunda gidecek demişti haliyle biraz yoğun geciyor.
Bebişim ve oğluşum iyi çok şükür
Ama harcamalar fena dün e bebekte 480 TL makrete de 320 TL bıraktık
Bugünde ilk kez bebeği eşime bırakıp arkadaşım hamile ona yardımcı olmak için birlikte e bebeğe gittim ona hediye biseyler aldım 180 de bugün yine e bebeğe bıraktım.
2 gün kv kalıcaz 0 harcamayla birlikte bol dinlenme mutfaktan 2 gün uzaklaşma ve ogluslarima ve bana dedesi harçlıklarını verir + parayla eve dönmeyi hedefliyorum
Hosgeldin canımSağol canım
Sudem ben 35 yaş.
8 yaş bir oğlum var.
Öğretmenim.
Boğa burcuyum.
Allah rahmet eylesinŞimdi sela okunurken duydum arkadaşımın kayınvalidesi ölmüşş
Daha 2 gün önce konuştukAllah rahmet eylesin
Burda sela olayı yok biliyor musun
Ölenin kim oldugunu kimin cocugu kimin amcasi yada dayısı oldugunu anons ediyorlar
Çok güzel menü canım afiyet olsun benimde hamburger ekmeğim var buzlukta geçen fazla yapmıştım yarın bende yapayımBugun bizde hamburger olacak corba salata yaparim dünden ıslak kek var
Kendimede ızgaraya köfte ve sebze atarım salata corba yerim
Cocuklar çok seviyor ❤Çok güzel menü canım afiyet olsun benimde hamburger ekmeğim var buzlukta geçen fazla yapmıştım yarın bende yapayım
Hemde nasîl. Özledim okula gitmelerini. O günlerde gelir insallahVallahi ya çok daha zor oluyor evden çalışmaları
Kolay gelsin bayağı bir iş yapmışsınBenim tlf kafayı yedi iyice.zor yazıyorum
Kalktım hemen kızın pijamasini değiştim
Hamur mayaladım simit yaptım
Yatakları topladım
Makinaya çamaşır attım
Birazdan salonla mutfağı süpürüp duş alıp namaz kılacam. Bugün bi iş yapamam çünkü kızın ödevi var.hecelemeden okursa yarın hoca arti verecek.çok okuma yapmamız lazim
İyiyim canımHoş geldin canım nasılsın
Sağol ZeynepHosgeldin canım