Örtülerin çok güzel canım güle güle kullannnKoltuklar 2 ay önce geldi geçen sene aldık beklettikörtüler dün geldi
Güzel olmuş , iyi günlerde kullanınKoltuklar 2 ay önce geldi geçen sene aldık beklettikörtüler dün geldi
Afiyet olsun canımTarhana corbası yaptım.Yogırtlı turp salatası yaparım.Blraz nohut biraz et sote var onlar yensin.Sütlaç var.Yarın için karnabahar haşlıyorum.Dolaba koyarım yarın işten gelince fırına atarım.
Teşekkür ederimGüzel olmuş , iyi günlerde kullanın
Teşekkürler , hoşbuldum. Ben en iyisi bir kahve yapayım kendime anca kendime gelirimTeşekkür ederimHoşgeldiniz bu arada
Afiyet olsun.Bende şimdi içtim kahvemi kayınvalide ileTeşekkürler , hoşbuldum. Ben en iyisi bir kahve yapayım kendime anca kendime gelirim
Sağol canım iyi oldu bendeuzun zamandır yapmamıştım 2 kase içtim öğlen yemeği niyetine başım zonkluyor yine ödev yapmıyor bu kız delirtti yine beniSoguk kış günlerinde iyi gider ezogelin sifa olsun canım
Çok hoş olmuş güle güle kullan canım
Allah hepinizden razı olsun bu süreçte tüm hayatınızdan fedakarlık yaparak çalışıyorsunuzEvet , hemşireyim. Sanırım en çok sağlıkçılar gece nöbeti yapıyor
Çok teşekkürler, bu içten dileğiniz çok mutlu etti beniAllah hepinizden razı olsun bu süreçte tüm hayatınızdan fedakarlık yaparak çalışıyorsunuz
Dilerim emeklerinizin karşılığını alırsınız
Sağol canım daha güzelleri senin olsunÇok hoş olmuş güle güle kullan canım
Çok iyi düşünmüşsün.Artsın çoğalsın inş birikimin .Kızlar ziraat bankasına gittim hesap açtırdım
Bizim oğlanın geleceği için ufak miktarlarda bitcoin alacağım
Şuan zaten çok pahalı ilerde daha da değerleneceğini düşünüyorum
Her ay 50 lira 100 lira gibi küçük miktarlarda alacağım çocuk büyüyene kadar değerlenirse baya bir işine yarar
Bizde Lego yapıyoruz habire dürtüyor oğlumBişeler yazacam ama kızım izin vermiyor.etkinlik yapıyoruz. Neyse akşam yazarim
Bereketli olsun minigin birikimi :)Kızlar ziraat bankasına gittim hesap açtırdım
Bizim oğlanın geleceği için ufak miktarlarda bitcoin alacağım
Şuan zaten çok pahalı ilerde daha da değerleneceğini düşünüyorum
Her ay 50 lira 100 lira gibi küçük miktarlarda alacağım çocuk büyüyene kadar değerlenirse baya bir işine yarar
Anneler ilk ögretmen ama covid bizi bu sene daimi öğretmen etti gözün çıksın koronaBişeler yazacam ama kızım izin vermiyor.etkinlik yapıyoruz. Neyse akşam yazarim
Yogunsun kahveci olabilir basağrısı bsska sıkıntın yoksa takma kafana aksam benimde agrıyordu uyandım devam ediyordu parol içtim rahatladımkızlar napıyorsunuz ?basim cok agriyor okulda kapmadım. 3 haftadir dışarı çıkmıyorum evde kapmış olamam diye düşünüyorum