🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ya hiç sormayın, nerdeyse bir sene olacak her gün işe giderken acaba bu kez bende virüs kapacakmıyım korkusuyla gidiyoruz . Ayrıca ben covid hastalarıyla çalışıyorum oda ayrı bir dert 😓
Tek ümidimiz aşı ama ona da nasıl güvenip vurduracak insanlar bilemiyorum vuracagız diyeni duymadım :KK43:
Kardesimde öyle covid servisinde her aradığında korkarak aciyorum telefonu hasta mı diye :KK43:

Tek ümidimiz aşı ama ona da nasıl güvenip vurduracak insanlar bilemiyorum vuracagız diyeni duymadım :KK43:
Kardesimde öyle covid servisinde her aradığında korkarak aciyorum telefonu hasta mı diye :KK43:
Aşı olayı tam bir muamma. Bende açıkçası çok olumlu düşünmüyorum. İsteyen olur tabi, bunun sonucunu ileriki yıllarda göreceğiz. Kardeşiniz içinse hiç endişelenmeyin. Genç ve sağlıklıysa çok hafif atlatır . Hatta belki geçirmiştir farkında olmadan. Düşünsenize hiç dışarı çıkmayan kimseyle görüşmeyen insanlara bile bulaşıyor . Bunu normal bir girip gibi düşünün genç ve sağlıklı insanlar için.

Cedric1003 Cedric1003 bordo Bugün gelecek onuda yıkayıp paklarımda örtünce atarım😃

Eklentiler

• 4DC0DC8D-40C7-4667-8C51-54A66938BD46.jpeg
    4DC0DC8D-40C7-4667-8C51-54A66938BD46.jpeg
    163,7 KB · Görüntüleme: 79
  • 20F5509C-0025-4043-8E42-6EE3255671FE.jpeg
    20F5509C-0025-4043-8E42-6EE3255671FE.jpeg
    146,7 KB · Görüntüleme: 77
Aşı olayı tam bir muamma. Bende açıkçası çok olumlu düşünmüyorum. İsteyen olur tabi, bunun sonucunu ileriki yıllarda göreceğiz. Kardeşiniz içinse hiç endişelenmeyin. Genç ve sağlıklıysa çok hafif atlatır . Hatta belki geçirmiştir farkında olmadan. Düşünsenize hiç dışarı çıkmayan kimseyle görüşmeyen insanlara bile bulaşıyor . Bunu normal bir girip gibi düşünün genç ve sağlıklı insanlar için.
Bende kardeşime aynı şeyi sôyledim belkide oldu 28 yaşında

Marketten; yumurta, buğday ekmeği, kuru maya, çocuk bezi 70 tl
Manavdan; muz,ayva,nar,mandalina,havuç,domates,patates 38 tl
Süt 10 tl
118 tl harcamış eşim

Kızımı uyutup ıslak kek ve ekmek için hamur yapacağım👍

Selâm kizlarr 🌸
Hayirli olsun topik Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Canım hoşgeldin

Arada selamını esirgeme😘😘😘
Dün nohut ıslamıştım bugünkü menümüz etli nohut pilav turşu ayran 👍🏻

Kahvaltı yaptık toparladım bir makine çamaşır attım yıkanıyor

Nohutları haşladım birazdan yapacağım yemekleri

Eksikler var yarın markete pazara giderim

Bakalım ne kadar tutacak 😅
Kolay gelsin canım ellerine sağlık😁
Ezo gelin çorbası yaptım eşim geldi ton balıklı salata ve çorba yiyoruz. Kızlar puding istedi onu yaptım
Afiyet olsun canım bende bayağıdır yapmıyorum ezogelin çorbası bir gün yapayım😘😘

X