Ezo gelin çorbasını nasıl yapıyorsunuz ?Ezo gelin çorbası yaptım eşim geldi ton balıklı salata ve çorba yiyoruz. Kızlar puding istedi onu yaptım
Tek ümidimiz aşı ama ona da nasıl güvenip vurduracak insanlar bilemiyorum vuracagız diyeni duymadımYa hiç sormayın, nerdeyse bir sene olacak her gün işe giderken acaba bu kez bende virüs kapacakmıyım korkusuyla gidiyoruz . Ayrıca ben covid hastalarıyla çalışıyorum oda ayrı bir dert
Aşı olayı tam bir muamma. Bende açıkçası çok olumlu düşünmüyorum. İsteyen olur tabi, bunun sonucunu ileriki yıllarda göreceğiz. Kardeşiniz içinse hiç endişelenmeyin. Genç ve sağlıklıysa çok hafif atlatır . Hatta belki geçirmiştir farkında olmadan. Düşünsenize hiç dışarı çıkmayan kimseyle görüşmeyen insanlara bile bulaşıyor . Bunu normal bir girip gibi düşünün genç ve sağlıklı insanlar için.Tek ümidimiz aşı ama ona da nasıl güvenip vurduracak insanlar bilemiyorum vuracagız diyeni duymadım
Kardesimde öyle covid servisinde her aradığında korkarak aciyorum telefonu hasta mı diye
Cok güzel olmuş cnm güle güle kullan
Sağol canımCok güzel olmuş cnm güle güle kullan
Bende kardeşime aynı şeyi sôyledim belkide oldu 28 yaşındaAşı olayı tam bir muamma. Bende açıkçası çok olumlu düşünmüyorum. İsteyen olur tabi, bunun sonucunu ileriki yıllarda göreceğiz. Kardeşiniz içinse hiç endişelenmeyin. Genç ve sağlıklıysa çok hafif atlatır . Hatta belki geçirmiştir farkında olmadan. Düşünsenize hiç dışarı çıkmayan kimseyle görüşmeyen insanlara bile bulaşıyor . Bunu normal bir girip gibi düşünün genç ve sağlıklı insanlar için.
Yastıklarla takim gibi olmuş ebatı da süper olmuş güle güle kullan canım ❤
Sağol canım daha güzelleri sizin olsunYastıklarla takim gibi olmuş ebatı da süper olmuş güle güle kullan canım ❤
Yenimi aldınız ? Hayırlı olsun !Sağol canım daha güzelleri sizin olsun
Hoş geldin canım işiniz çok zor Rabbim korusunEvet , hemşireyim. Sanırım en çok sağlıkçılar gece nöbeti yapıyor
Geldim ZeynomEv sahibesi nerelerdesinKmsl Hnd
Canım hoşgeldinSelâm kizlarr
Hayirli olsun topikKmsl Hnd
Kolay gelsin canım ellerine sağlıkDün nohut ıslamıştım bugünkü menümüz etli nohut pilav turşu ayran
Kahvaltı yaptık toparladım bir makine çamaşır attım yıkanıyor
Nohutları haşladım birazdan yapacağım yemekleri
Eksikler var yarın markete pazara giderim
Bakalım ne kadar tutacak
Afiyet olsun canım bende bayağıdır yapmıyorum ezogelin çorbası bir gün yapayımEzo gelin çorbası yaptım eşim geldi ton balıklı salata ve çorba yiyoruz. Kızlar puding istedi onu yaptım
Selam canim hosgeldin sagol
Hoşbuldum kızlarCanım hoşgeldin
Arada selamını esirgeme
Kolay gelsin canım ellerine sağlık
Afiyet olsun canım bende bayağıdır yapmıyorum ezogelin çorbası bir gün yapayım
Koltuklar 2 ay önce geldi geçen sene aldık beklettikYenimi aldınız ? Hayırlı olsun !