🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ya hiç sormayın, nerdeyse bir sene olacak her gün işe giderken acaba bu kez bende virüs kapacakmıyım korkusuyla gidiyoruz . Ayrıca ben covid hastalarıyla çalışıyorum oda ayrı bir dert
Tek ümidimiz aşı ama ona da nasıl güvenip vurduracak insanlar bilemiyorum vuracagız diyeni duymadım
Kardesimde öyle covid servisinde her aradığında korkarak aciyorum telefonu hasta mı diye

Tek ümidimiz aşı ama ona da nasıl güvenip vurduracak insanlar bilemiyorum vuracagız diyeni duymadım
Kardesimde öyle covid servisinde her aradığında korkarak aciyorum telefonu hasta mı diye
Aşı olayı tam bir muamma. Bende açıkçası çok olumlu düşünmüyorum. İsteyen olur tabi, bunun sonucunu ileriki yıllarda göreceğiz. Kardeşiniz içinse hiç endişelenmeyin. Genç ve sağlıklıysa çok hafif atlatır . Hatta belki geçirmiştir farkında olmadan. Düşünsenize hiç dışarı çıkmayan kimseyle görüşmeyen insanlara bile bulaşıyor . Bunu normal bir girip gibi düşünün genç ve sağlıklı insanlar için.

Bende kardeşime aynı şeyi sôyledim belkide oldu 28 yaşında

Marketten; yumurta, buğday ekmeği, kuru maya, çocuk bezi 70 tl
Manavdan; muz,ayva,nar,mandalina,havuç,domates,patates 38 tl
Süt 10 tl
118 tl harcamış eşim

Kızımı uyutup ıslak kek ve ekmek için hamur yapacağım

Selâm kizlarr
Hayirli olsun topik Kmsl Hnd
Canım hoşgeldin

Arada selamını esirgeme
Kolay gelsin canım ellerine sağlık
Ezo gelin çorbası yaptım eşim geldi ton balıklı salata ve çorba yiyoruz. Kızlar puding istedi onu yaptım
Afiyet olsun canım bende bayağıdır yapmıyorum ezogelin çorbası bir gün yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…