- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
HosgeldinizTopigin hayirli olsun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HosgeldinizTopigin hayirli olsun canim
Tesekkur ederimm hosbuldum cokHosgeldiniz
Selam canim hosgeldin sagolSelâm kizlarr
Hayirli olsun topik Kmsl Hnd
Günaydının huzur verdi canım...Yağmurlu , gri gökyüzü ve soguk bir sabahtan günaydın herkese !
Şuan saat öğle vakti sanırım, ama ben yataktan çıkmak istemiyorumGünaydının huzur verdi canım...
Hoşgeldin
Elime gecse bende cikmam ama ne mümkün cocuklardan ...Şuan saat öğle vakti sanırım, ama ben yataktan çıkmak istemiyorum
Allahım şu saatte yataktan çıkmayı bize de nasip et yarabbimŞuan saat öğle vakti sanırım, ama ben yataktan çıkmak istemiyorum
Benim büyükler kendileri hazırlanıp gidiyor , küçük ise babası sabah geldi kreşe götürdü sağolsun. Gece işe gideceğim uyuyayım biraz daha dedim ama bir türlü uyku tutmadı. Aklımda binbir deli sorular . Umarım sizin gününüz iyi başlamıştır !Elime gecse bende cikmam ama ne mümkün cocuklardan ...
Allahım şu saatte yataktan çıkmayı bize de nasip et yarabbim
Hoşgeldiniz
AminnnAllahım şu saatte yataktan çıkmayı bize de nasip et yarabbim
Hoşgeldiniz
Teşekkürler , hosbuldum. Çocuklar büyüyünce nasip olur insallahAllahım şu saatte yataktan çıkmayı bize de nasip et yarabbim
Hoşgeldiniz
Erken baslaması dışında iyi basladı iyi gidiyor :))sağlikçı mısın canimBenim büyükler kendileri hazırlanıp gidiyor , küçük ise babası sabah geldi kreşe götürdü sağolsun. Gece işe gideceğim uyuyayım biraz daha dedim ama bir türlü uyku tutmadı. Aklımda binbir deli sorular . Umarım sizin gününüz iyi başlamıştır !
Evet , hemşireyim. Sanırım en çok sağlıkçılar gece nöbeti yapıyorErken baslaması dışında iyi basladı iyi gidiyor :))sağlikçı mısın canim
Aklima ilk o geldi Allah kolaylık versin canım cok zor bir dönemden geciyoruz özellikle siz sağlıkçılarEvet , hemşireyim. Sanırım en çok sağlıkçılar gece nöbeti yapıyor
Soguk kış günlerinde iyi gider ezogelin sifa olsun canımEzo gelin çorbası yaptım eşim geldi ton balıklı salata ve çorba yiyoruz. Kızlar puding istedi onu yaptım
Ya hiç sormayın, nerdeyse bir sene olacak her gün işe giderken acaba bu kez bende virüs kapacakmıyım korkusuyla gidiyoruz . Ayrıca ben covid hastalarıyla çalışıyorum oda ayrı bir dertAklima ilk o geldi Allah kolaylık versin canım cok zor bir dönemden geciyoruz özellikle siz sağlıkçılar