- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.557
- 35
Canım nasılsın tabiki de davete gerek yokGünaydın kmslcım günaydın kızlar davete gerek yok dendi bende açtım sayfayı girdim içeri ☺
Kızlar nasıl
Kilolar gitti mi anlat bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasılsın tabiki de davete gerek yokGünaydın kmslcım günaydın kızlar davete gerek yok dendi bende açtım sayfayı girdim içeri ☺
Tamam canım ben zaten şubat gibi birikime başlayabilirimKızlar birikim yılbaşından sonra ayarlayalım aylık birikim
Yıllık birikim hedeflerimizi yazalım
Bir de bence haftalık kumbara yapalım 1 yıl boyunca açılmayacak şekilde
Bereket günlerinde de atalım
Evet canım eylül anasıydımCanım hoşgeldin eylül annesiydin yanlış hatırlamıyorsam
Tamam canımTamam canım ben zaten şubat gibi birikime başlayabilirim
Kanayan yaram kilolar en son 61.8 dim 2 ay da 4 kilo geri aldım ailemden tanıdığım herkes birer hafta arayla corona oldu annem 15 gün hastanede yattı sıkıntı stresten kendimi yemeye verdim bugün tekrar başladım ama tekrar lömbür lömbür olmak istemiyorumCanım nasılsın tabiki de davete gerek yok
Kızlar nasıl
Kilolar gitti mi anlat bakalım
Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun aileneKanayan yaram kilolar en son 61.8 dim 2 ay da 4 kilo geri aldım ailemden tanıdığım herkes birer hafta arayla corona oldu annem 15 gün hastanede yattı sıkıntı stresten kendimi yemeye verdim bugün tekrar başladım ama tekrar lömbür lömbür olmak istemiyorum
Kızlarım iyi çok şükür büyük kızım uzaktan anaokulu dersleri görüyor hergün ödev etkinlik oyun yapıyoruz. Küçük kızım tam bir fırlama 2 dk oturduğu yok bu aralar iyice konuşmaya başladı geri cevaplar veriyor bana artık resmen laf yetiştiriyor bize
HoşgeldinizGünaydın kmslcım günaydın kızlar davete gerek yok dendi bende açtım sayfayı girdim içeri ☺
Bide kitap listesi yapalım hepimiz okuduğumuz kitapları yazalım.Tamam canım ben zaten şubat gibi birikime başlayabilirim
Evet canım bak bu da çok iyi olurBide kitap listesi yapalım hepimiz okuduğumuz kitapları yazalım.
Topigin hayirli olsun canimHaydi kızlar sohbete
Davete gerek yokkkk herkse gelebilir
Teşekkür ederim canımTopigin hayirli olsun canim
Sağol canım Rabbim beterinden korusunCanım benim öncelikle çok geçmiş olsun ailene
Sağlık olsun Kilolar verilir mutlaka burada da arkadaşlar var diyet yapan takıl bize
Hep küçükler daha bir cadı oluyor yaaaa maşallah zamane çocukları bir o kadar de zeki oluyorlar
HosbuldumHoşgeldiniz
Sağol canım Rabbim beterinden korusun
Aynen büyük kızım daha sakın de küçük kızım 4 çocuğa bedel motive olmak için sizinle kilo vereceğim
Yeni yılda başla sen az daha ye bakalımBenimde vermem gereken Kilolar ama şuanda hiç motive değilim belki biraz daha zamana ihtiyacım var
Bendde oyleyim yaa gobek skntim var ama su karantina doneminde diyette zor geliyor bana yuruyus yok hareketsiz yasam zaten.Benimde vermem gereken Kilolar ama şuanda hiç motive değilim belki biraz daha zamana ihtiyacım var
Cok guzel olur tesfik etmis olalim birbirimi yoksa isten gucten benim okuyacagim yokBide kitap listesi yapalım hepimiz okuduğumuz kitapları yazalım.