Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birikim hedefi yazacakmıyızOfff* mastercheff
Canım her konu konuşacağız tabiiki birikimde yapmak isteyen olursa yazarızBirikim hedefi yazacakmıyız
Yazalım canım ki gerceklestirelim benim çok olmaz ama herkes az çok yapıyorCanım her konu konuşacağız tabiiki birikimde yapmak isteyen olursa yazarız
Tamam canımYazalım canım ki gerceklestirelim benim çok olmaz ama herkes az çok yapıyor
İnşallah canım ❤❤Tamam canım ilk sayfaya liste yaparım düzenli olarak yazarız
Yeni yılda yeni birikimler
Güzel dostluklar
Bol bol huzur ekleyelim
Bizimkiler yine lego istiyorlar alacağız mecburLego yaptık biraz.Çocuğu yatırıp kitap okuyacağım.
Ben yarında evdeyim.Carsamba oersembe gibi bende sebze meyve alacağım baya alınacak var.Bizimkiler yine lego istiyorlar alacağız mecbur
Biraz eksikler var eşim yarın alır bende haftaya toplu bir alışveriş yaparım
Şimdi değil biraz önce yaptılar yapacaklarını çok pişmanımNe yapıyor bunlar yeni açtım
Herşeyi karıştırdılar
Kuzu şiş yaptılar sende yapmadın demi ben peynir zeytin ekmek yedim 1 kasede çekirdekŞimdi değil biraz önce yaptılar yapacaklarını çok pişmanım
Hic belli olmaz işi gece gece şişte yapar ben güveniyorum kmsl yeKuzu şiş yaptılar sende yapmadın demi ben peynir zeytin ekmek yedim 1 kasede çekirdek
Bir ay sonra 30 olacağım kahveci :) bilmiyorum belki değişir ama şuan gözüm çok korkuyorZeryacim kaç yasindaydin ilerleyen zamanda belki fikrin değişir .
Yok kız o saatte yapamamKuzu şiş yaptılar sende yapmadın demi ben peynir zeytin ekmek yedim 1 kasede çekirdek
Nasıl da tanıyor beniHic belli olmaz işi gece gece şişte yapar ben güveniyorum kmsl ye