- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Yaa aslında daha yanlı yapmak istemiştim ama doktor şıkkını koyup kendimi bitirdim, kaldıramadım da sonradanİtirazım var bu anket çok yanlı bir anket olmuşgüzel burnum dışındaki hiçbir şık bana uymuyor ki anketi kendime göre işaretleyeyim burnumu işaretleyip gidiyorum :))))
Doktor çocukları ilahi adaletin tecellisi olmuş :)))) yanlı olduğu bu kadar bariz bir anket açılır mıYaa aslında daha yanlı yapmak istemiştim ama doktor şıkkını koyup kendimi bitirdim, kaldıramadım da sonradan
Şey benim de burnum güzeldir, burundaşlar toplandı hep buraya
Yaşasın burunlar,
Boşverin Allah çarptı zatenDoktor çocukları ilahi adaletin tecellisi olmuş :)))) yanlı olduğu bu kadar bariz bir anket açılır mı
Ki sen doktor mağduru biri olarak neden koydum sari bombam bunu ya da sorsaydin bana ben hatirlatirdim sanaBoşverin Allah çarptı zatenHayatımla ilgili olmayan bir tek doktor şıkkı vardı o da aldı götürüyor. Artık kırılmış bir Ciciyim
Evet eski sevgilisi doktor biri olarak şuan doktor çocukları muhabbeti hiç hoş olmadı kendi topuğuma sıktımKi sen doktor mağduru biri olarak neden koydum sari bombam bunu ya da sorsaydin bana ben hatirlatirdim sana
Hep geçmişten bunlar
H şıkkı hepsiDostum, öğretmen olarak neden şıklara doktor sıkıştırdım şuan kendimi sorguluyorum.
Biri de sevabına öğretmen çocuğuna bassın yav, kendi kendimi ezikledim anketimle lanet olsun benim yapacağım anket bu kadarkapayın anketi kapayın dağılalım Mune vazgeçtim
Şunun ağzını burnunu heleeÖğretmen çocukları diyorum, bir güzel burunlu olarak
Hiçte bileeeee bende aslan burcuyum hiç te bencil değilim etrafım aslan burcu dolu en 8 tanıdığım var hepimiz gayet eli açık ve cömerttir buna bende dahil aslaa katılmıyorumDoktor çocukları diyore.
Bir kere maddi olarak orta üzeri bir ailede yaşarsın. Seçimlerinde bilinçli anne baba tarafından yönlendirilirsin. Ve daha ozguvenli yetisiyorlar bence. Ha ailemi kimseye değişmem ama dışarıdan bakınca objektif olarak böyle görüyorum.
Aslan burcu olmak bence çok sinir bozucu. Diğer insanlar için tabiiAslan burcu olan hiçbir arkadaşımla surduremedim arkadasligimi. Ben ne kadar verici isem onlar o kadar benciller.
Genelde kabul etmezler zatenHiçte bileeeee bende aslan burcuyum hiç te bencil değilim etrafım aslan burcu dolu en 8 tanıdığım var hepimiz gayet eli açık ve cömerttir buna bende dahil aslaa katılmıyorum
Ay aman Allah korusun,, öyle bir derdimiz yok. Takıntısı titizliği yoktur, kıyamaz zaten. Canin ne zaman isterse o zaman yap der hatta. Valla bana işin ne sil dese yalatirim o fayansi adamaOndan suphemiz yokarkadan esi basak burcu durmadan banyodaki fayanslari sildiriyormus kadına isin ne sil diyormuş su lekesi bile görse kiziyirmus o ne ya dedm hastalık resmen
Siz çevrenizde ki bir iki istisnayla genelleme yapmayın benceGenelde kabul etmezler zaten
Tanıdığım tüüüüm aslanlar diyeyim siz anlayın.Siz çevrenizde ki bir iki istisnayla genelleme yapmayın bence
Doktor ve öğretmen çocuklarını tanıdım hiçte 1-0 değiller cidden en zor meslekler tabiki polislerde öyle.
İnsanla uğraşan mesleklerin aileye öyle pek hayrı olamıyor diye düşünüyorum.
E renkli gözlerde hep alerjik olur nazar alır dayanıksızdır.
Burun desen kırılabilir.
Tek çocuklarda kardeşlilere göre daha az mutlu olurlar sanırım.
E şıkkı aslan burcu diyorum
E eboe