- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Tabi ki aslan burcu sarı bombem ötesi var mıYine saçma sapan bir anketle daha karşınızdayım dostlarım.
Sorarım sizlere, hangisine sahip olan hayata diğerlerine göre 1-0 önde başlamıştır?
İnstagramda gördüğüm bir gönderiye istinaden yorumlarınızı merak ettim.
Tek cevap hakkınız var. Değişiklik hakkı yok. Hadi bakalım
Burun dediğin nedir bacım.Güzel burunlular
Burun önemli
Ahhahahahaha
Yok yav Burnum eğri büğrü değil de ne bilim burun çok dikkatimi çekiyor sanırımBurun dediğin nedir bacım.
Burnunu mu beğenmiyorsun?
Dert etme Plastik cerrah yapar.
Ama ben aslan burcusu birine aşığım, çok datluDoktor çocukları diyore.
Bir kere maddi olarak orta üzeri bir ailede yaşarsın. Seçimlerinde bilinçli anne baba tarafından yönlendirilirsin. Ve daha ozguvenli yetisiyorlar bence. Ha ailemi kimseye değişmem ama dışarıdan bakınca objektif olarak böyle görüyorum.
Aslan burcu olmak bence çok sinir bozucu. Diğer insanlar için tabiiAslan burcu olan hiçbir arkadaşımla surduremedim arkadasligimi. Ben ne kadar verici isem onlar o kadar benciller.
Ama ben güzel burunlulari seni katarak isaretlemistimDostum, öğretmen olarak neden şıklara doktor sıkıştırdım şuan kendimi sorguluyorum.
Biri de sevabına öğretmen çocuğuna bassın yav, kendi kendimi ezikledim anketimle lanet olsun benim yapacağım anket bu kadarkapayın anketi kapayın dağılalım Mune vazgeçtim
Yaaaa canımsın kıymetlim ya.Ama ben güzel burunlulari seni katarak isaretlemistim
Tıp,hazırlık eğitimi alınca,direkt 7 yıl demek.Yok yav Burnum eğri büğrü değil de ne bilim burun çok dikkatimi çekiyor sanırım
Ay ben pek bı yanlış anlamışım anket sorusunuYine saçma sapan bir anketle daha karşınızdayım dostlarım.
Sorarım sizlere, hangisine sahip olan hayata diğerlerine göre 1-0 önde başlamıştır?
İnstagramda gördüğüm bir gönderiye istinaden yorumlarınızı merak ettim.
Tek cevap hakkınız var. Değişiklik hakkı yok. Hadi bakalım
Ben de başak burcu birine aşığım, o da bana çok datlu ama normalde çekilir dert değil başaklarAma ben aslan burcusu birine aşığım, çok datlu
Yaa senin canını yiyimÖğretmen çocukları.
İlkokulda bursluluk sınavına girdiğimizde öncelik onların demişlerdi. O zamandan beri bence şanslı olanlar onlar. Tabi başka seçenek yok diye.
Şey olsaydı yiyip yiyip kilo alamayanlar direk basardımsonra saçları dümdüz olanlar falan.
Ne anladın ve neye bastın şuan korkarak soruyorumAy ben pek bı yanlış anlamışım anket sorusunurezillik
Evet mesela ablam başaktır bir de benim kp.Ben de başak burcu birine aşığım, o da bana çok datlu ama normalde çekilir dert değil başaklar