- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Ulan malim topikten geldiğini daha az çaktıraydınÖğretmen çocukları tabiki.öğretmenler her pohu bilir.okulda tembel olma gibi bi ihtimalin ve de lüksün olmaz.kötü dersin olsa alanında en iyi hocayı bilir ve ondan ders aldırır.sosyal olurlar herkesi her veliyi tanırlar.birine avukat mı lazım ,bi öğrencimin babası avukat der yönlendirir mesela,bi olay mı oldu arar polis kocasınıörnekler çoğaltılabilir tabi
İyi anam gene yazdığımı okumamissin hemen sildim ve rezillik yazıp kaydedip değiştirdim mesajiNe anladın ve neye bastın şuan korkarak soruyorum
İnanır mısın bende kendime pay biçerek şıklara koymuştum. Anlaşılan hem kaşdaşız hem burundaş güzel burunlumBen kendime pay biçtim güzel burunlular didim civcivim
Aa ne topiği hanfendi ben topik mopik bilmem bakınız nisanda üye olmuşum kimseyi tanımıyorürür,her ne kadar 10 senelik üye olsam da çaktırmayınUlan malim topikten geldiğini daha az çaktıraydın
Her cümlene katılıyorum özellikle en sondan bir önceki cümlene
İşte sevince batmiyor. Ama yani aslanlar da çok fena. Burada aslan varsa bu mesajı görse kesin saldırır mesela adım gibi eminimEvet mesela ablam başaktır bir de benim kp.
İkisini de çekemiyorum Allah yardımcın olsun
Burundan gidersek ben hayata 2 -0 yenik başladım o zamanİnanır mısın bende kendime pay biçerek şıklara koymuştum. Anlaşılan hem kaşdaşız hem burundaş güzel burunlum
Yahu senin gibi bir gacının hayata 2-0 geride başlaması mümkün mü balım benim ya. Hem seksü, hem becerikli. Tüm itemleri toplamışsın daha ne olacakBurundan gidersek ben hayata 2 -0 yenik başladım o zaman
Ula bu gazla emret kes de keseyim vur de vurayımYahu senin gibi bir gacının hayata 2-0 geride başlaması mümkün mü balım benim ya. Hem seksü, hem becerikli. Tüm itemleri toplamışsın daha ne olacak
Valla bak sınava girmişim yüksek puan almışım sınıf hocamız diyor ki olmadı sebep dedim. Öncelikli olanlar var dedi kim dedim bizim bebeler dediYaa senin canını yiyim
Yalnız oy kullanacakları öğretmen çocuğuna basmayı ikna etmeye çalışmam gerçekten örnek bir davranış.
Muhteşem bir anket sahibiyim
Bilmezmiyim hicYaaaa canımsın kıymetlim ya.
İnanır mısın bende kendimi katarak koydum şıklara
Tıp,hazırlık eğitimi alınca,direkt 7 yıl demek.
Bu benim dikkatimi daha çok çekiyor o yüzden sanırım
Bende buyutuyorm bir tane basak erkeği şimdiden illallah dediirttiBen de başak burcu birine aşığım, o da bana çok datlu ama normalde çekilir dert değil başaklar
Ayy bir eleştiri huyları var kiii. Sonra her şeyin doğrusunu ben bilirimler. Tamam çok zekiler ama hiç esnek değiller. Ama napican işte aşk. Sizinki de evlatBende buyutuyorm bir tane basak erkeği şimdiden illallah dediirtti
Aşırı mukemmelliyetciler bir de yaptıkları isi tam yapıyorlarAyy bir eleştiri huyları var kiii. Sonra her şeyin doğrusunu ben bilirimler. Tamam çok zekiler ama hiç esnek değiller. Ama napican işte aşk. Sizinki de evlat
Müşkülpesentliğin kitabını biri yazsa kesin başak burcu olurduAşırı mukemmelliyetciler bir de yaptıkları isi tam yapıyorlar
Evet değiller
Ondan suphemiz yokMüşkülpesentliğin kitabını biri yazsa kesin başak burcu olurdu
Plastik cerrah yapar. Para kazanır. Çocuğu oldu mu sana 1-0Burun dediğin nedir bacım.
Burnunu mu beğenmiyorsun?
Dert etme Plastik cerrah yapar.
Ondan suphemiz yokarkadan esi basak burcu durmadan banyodaki fayanslari sildiriyormus kadına isin ne sil diyormuş su lekesi bile görse kiziyirmus o ne ya dedm hastalık resmen
Benm gelinin Allah yardımcısı olsunbenim kayinpeder de başaken son kaynanamın başında tarhana yaparken bunlar hiç böyle olmuş mu diye bik bik ediyodu
katlanmasi zor basak erkekleri ya
İtirazım var bu anket çok yanlı bir anket olmuşAma ben aslan burcusu birine aşığım, çok datlu