Hem de nasıl bekliyordum şu sınav bitsede gitsek diye canıma tak etti :)
herkeşler sınavı bekliyomuş ya dağılın kaybolun dertlerimle ben başa otururuz
benim neden tatilim yok bende püskevit istiyom bende çikületa istiyom
saol canım şeref verdin hoşgeldin :13:
amin inşalalh iyi geçer sınavlarınız yarın bende erken kalkıcam sınav günleri bi tuhaf oluyorum bende
arkanızdayım kızlar mat sorularını çekip atın ben yollarım size
sevmeyerek yaptığın bişeyde asla başaralılı olmazsın abla tavsiyesi
20 sene sonra teyze tavsiyesi olucak :6
evet canım haklısın teşekkür ederim şimdi hevesle girdim ama sonrasını bilmiyorum millette zorlanmadn yukselemezsn dyr napcm blmıyorum grdim bakalım nolur
Bızde bır yıllık evlıyız bu yaz esımın dogu tayını var bızde en az 3yıl daha düşünmüyoruz hayırlısı olsun bakalım
İçinizde en büyük benmiyim yahuuuu :)
Ben buradayım kayınvalıdemler gelecek eğer gelmezlerse taktiler gıdıcez ama ben ıpadı alırım yanıma yazarım sana dostumkopamam burdan
Ben buradayım kayınvalıdemler gelecek eğer gelmezlerse taktiler gıdıcez ama ben ıpadı alırım yanıma yazarım sana dostumkopamam burdan
sen kaçlısın bacım
bak direkt yaş sormuyom kaçlısın
sen istesende kopamazsın canım ben senden örnek sorular bekliyom sınavdan sonra
evet canım haklısın teşekkür ederim şimdi hevesle girdim ama sonrasını bilmiyorum millette zorlanmadn yukselemezsn dyr napcm blmıyorum grdim bakalım nolur
canım benim sevdiceğim reyoncu olarak başladı şu an bölüm sorumlusu seneye mdr yrd olucak ama canım çıkıyo öle söliyim.günü belli değil saati belli değil biz 4 aydır 1 defa görüşebildik farklı illerdeyiz düşün.markette yükselmek yerine eğitimini tamamla sertifikalarda ekle üzerine başka yerlerde iş bak derim.tabi senin hayatın :13:
82 ......... :)
sen kaçlısın bacım
bak direkt yaş sormuyom kaçlısın
sen istesende kopamazsın canım ben senden örnek sorular bekliyom sınavdan sonra
gayet yaşanıcak yaştasın tatlım ya
benim sevdiceğimle görümcecimde 82 li
Kız düşünsene ben hergün burda soru paylasıyormusum amma olur delırmeme az kaldı zaten :) kopamam kıtaplardan :)
herkeşler sınavı bekliyomuş ya dağılın kaybolun dertlerimle ben başa otururuz
benim neden tatilim yok bende püskevit istiyom bende çikületa istiyom
saol canım şeref verdin hoşgeldin :13:
amin inşalalh iyi geçer sınavlarınız yarın bende erken kalkıcam sınav günleri bi tuhaf oluyorum bende
arkanızdayım kızlar mat sorularını çekip atın ben yollarım size
Bu yıl bizde batıya gidicez tayinler haziranda açıklanıcak ama ben izinden dönünce toplanmaya başlicam :)
canım benim sevdiceğim reyoncu olarak başladı şu an bölüm sorumlusu seneye mdr yrd olucak ama canım çıkıyo öle söliyim.günü belli değil saati belli değil biz 4 aydır 1 defa görüşebildik farklı illerdeyiz düşün.markette yükselmek yerine eğitimini tamamla sertifikalarda ekle üzerine başka yerlerde iş bak derim.tabi senin hayatın :13:[/
okuyorum zaten canım bitirecem okulumu madddi yönden katkı olsun diye girdim işe zorcanım insanın canı çıkıyor görüşürsnz inşallah mutlulklar
sevdiceğin ve görümcenle yaşdaşız demek :)
Çok saolasın Ah canım benim mat 23 24 netlerde deeee tarih özellikle coğrafya sorularını yolluyabilirim
Toparlan çıktığı günler eşyaları yükler kaçarsınız :) sızın bır daha şark varmı?
Çok saolasın Ah canım benim mat 23 24 netlerde deeee tarih özellikle coğrafya sorularını yolluyabilirim
okuyorum zaten canım bitirecem okulumu madddi yönden katkı olsun diye girdim işe zorcanım insanın canı çıkıyor görüşürsnz inşallah mutlulklar