Hayat yaşamaya ve eğlenmeye değer :)) kendi değerini bilen hanımlar buyrun :)

Ben buradayım kayınvalıdemler gelecek eğer gelmezlerse taktiler gıdıcez ama ben ıpadı alırım yanıma yazarım sana dostum kopamam burdan

Bızde bır yıllık evlıyız bu yaz esımın dogu tayını var bızde en az 3yıl daha düşünmüyoruz hayırlısı olsun bakalım

Bu yıl bizde batıya gidicez tayinler haziranda açıklanıcak ama ben izinden dönünce toplanmaya başlicam :)

İçinizde en büyük benmiyim yahuuuu :)

sen kaçlısın bacım
bak direkt yaş sormuyom kaçlısın

Ben buradayım kayınvalıdemler gelecek eğer gelmezlerse taktiler gıdıcez ama ben ıpadı alırım yanıma yazarım sana dostum kopamam burdan

sen istesende kopamazsın canım ben senden örnek sorular bekliyom sınavdan sonra

arada bende uğramaya çalışırım notebookum yanımda olucak olmadı tlf.dan girmeye çalışırım fırsat buldukça

sen kaçlısın bacım
bak direkt yaş sormuyom kaçlısın

sen istesende kopamazsın canım ben senden örnek sorular bekliyom sınavdan sonra

Kız düşünsene ben hergün burda soru paylasıyormusum amma olur delırmeme az kaldı zaten :) kopamam kıtaplardan :)

Kız düşünsene ben hergün burda soru paylasıyormusum amma olur delırmeme az kaldı zaten :) kopamam kıtaplardan :)

ben senin kadar çalışmadım sınavdan sonra gördün halimi sizlerle soru çözüyodum
allah akıl fikir versin bize

Çok saolasın Ah canım benim mat 23 24 netlerde deeee tarih özellikle coğrafya sorularını yolluyabilirim

Toparlan çıktığı günler eşyaları yükler kaçarsınız :) sızın bır daha şark varmı?

Gitiiğimiz yerde bir 10 yıl kalıcaz diye biliyorum ondan sonrada çıkarsada o zamana çocuk yapmış olurum ben evlatcığımla otururum kocamda gitsin şarkını yapsın gelsin :)

Çok saolasın Ah canım benim mat 23 24 netlerde deeee tarih özellikle coğrafya sorularını yolluyabilirim

bak bende onlarda bişey yapamam işte öss de (bizim zamanımda öss ydi ) 37.5 tarih coğ nasıl yaptığımı hala bilmiyorum bu kpss zaten yorum yok

okuyorum zaten canım bitirecem okulumu madddi yönden katkı olsun diye girdim işe zorcanım insanın canı çıkıyor görüşürsnz inşallah mutlulklar

daha gençsin canım anlamazsın bile yorgunluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…