Çikolata ve sıcak şaraplarda yok ortada :)
kpss madurları olaraktan iç güveysinden hallice
sen nasılsın bakalım anlat kendini bizim kızlarda başlar birazdan
ben quietnrkn özel sektör kurbanıyım bu da yetmedi kpss den bi darbe yedik 70 altında kaldım sürünmeye devam
ben açıklise okuyorum sosyoloji okul öncesi öğretmenliği düşünüyorum markete çalışıyorum 21 yaşındayım iyiyim teşekkürler sen nasılsın
Hoşgeldin..... :))))
Başım çatlıyorrrr((
vay arkadaş herşeyi devletten beklemeyin valla kpss önüne başka sınav koyarım öle
ben şelaleyi tam ortaya koydum drinkler kimdendi
tekel bayisini kapatıcaktım bizim içinde işte mayış yetmedi
Başım çatlıyorrrr((
hayirli olsun canim yaaaa
bomba gibi topik olmus masallah hayatin heyecani burdan koktu bana
ben açıklise okuyorum sosyoloji okul öncesi öğretmenliği düşünüyorum markete çalışıyorum 21 yaşındayım iyiyim teşekkürler sen nasılsın
ah ah markette çalışmayı bilirim ben 7 gün bi yerde 1 gün bi yerde anca dayandım
bende iyiyim işte 26 olmak üzeriyim pskolojim alt üst bende akşına bıraktım 1 hafta içinde 2 beyaz saç buldum depresyondayım
çok geçmiş olsun
Başım çatlıyorrrr((
Benımde bacaklarım ağrıyor ya
ah ah markette çalışmayı bilirim ben 7 gün bi yerde 1 gün bi yerde anca dayandım
bende iyiyim işte 26 olmak üzeriyim pskolojim alt üst bende akşına bıraktım 1 hafta içinde 2 beyaz saç buldum depresyondayım
biri içmeden sarhoş olur
biri daha müzik başlamadan bacakalrı ağrır vay arkadaş
saol datlum
yetti yaşadığımız stres
sen napıyosun canım
Teşekkür ederim
biri içmeden sarhoş olur
biri daha müzik başlamadan bacakalrı ağrır vay arkadaş
daha gençsiniz ya girmeyin deprosyana alan neyiniz var gerçekten zormu bende yeni başlıcam çalşmak istiyordum ben ama yarım gün çalışıcam sabah sekiz öğlen bir öğlen dört aksam dokuz vardıyalı reyon bölümü nasıl
Napim ya çok gezdım bugün kıyafet aradım açılış ıcın
stresten hepp(
canım vardiya içine girme hiç.ben 7 gün güvenlkte durdum 1 gün kasa açtım başka yerde ama market ı ı yok yani.hele reyon hiiiiiiiiç
gerçi şimdiden kasiyerlikten pek farkım yok
o kadar zor yani canım bende çıkmamaya söz verdim işe kattı yüzüne bakamam konuşmaz benımle enstem çnkü napıcam bilmiyorum
canım vardiya içine girme hiç.ben 7 gün güvenlkte durdum 1 gün kasa açtım başka yerde ama market ı ı yok yani.hele reyon hiiiiiiiiç
gerçi şimdiden kasiyerlikten pek farkım yok
okyonus hani sen pijamalarla gelicektin bacım noldu kırmızı halı misali giyinmiş gelmişin