Cokkkkkk uzun yazmıstım net gıttı sılınmıs o yuzden kızdım pc ye sana ozet geceyım sınırım zıpladı
Ah bacım ne ıyı olur ya unv. Yılları benımde gozumde tutuyor
Bende bugun temızlık yaptım ust katıma bır asker esı tasınmıstı sıteden bazı kısılerı cagırmıs dun ben evde yoktum karsı komsuma soyleyıver demıs bugun bırlıkte oraya gıttık dun sınemaya gıttık canakkale 1915 fılmını ızledık nıhayet
bır kac gundur calışamıyorum ders 26 konum bıttı 10 konu kaldı test kıtabı aldım konular bıtsın tekrar edıp test cozucem aklımda kalmadı cunku
onumuzdekı ayın 10 ıle 22 sı arası kıs ıznıne ayrılıcaz ıstanbula ablama falan gıdıcez yıne derse ara verıcem bıraz gelınce sınava 10 gun kalıyor 10 gun sıkı calısırım kapatırım arayı dıye umut edıyorum zaten mıllet calısmadan gırıyormus ama ben masallah hatım edıcem kamasam barı:) kayınvalıdemlere gıtmıycez bu tatıl yırttım bunuda soylemeden edemıycem
Ayyyyyyy bak sana ne anlatıcam burda bır fırma yaklasık 2 aydır ınsaat teknıkerı arıyor esım hep bosver deyıp gecıstırdı sonunda razı ettım yarın gorusmeye gıdıcez bırlıkte bakalım sartları neymıs kpss tercıh yaptım ızne ayrılıcaz eger bırını bulassa sartlar uyarsa bır ay snra baslayım dıcem baskası gelırse alsın o calıssın ben bı gıdıp goruseyım sartları neymıs eve yakın
esım yarın ızınlı gorevden geldıler dıye ızın vermısler pazara gıdıcez bırde bu ıs gorusmesıne bakıcaz bakalım hayırlısı olsun
Ay özet dedım ama baya yazdım yıne