yoklama var hatunlar
Nerdesinnn kıııııııı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoklama var hatunlar
Hu huuu kimler var bakalım :)
eres ben markafoni diye okudum canım ya :44:
memurfoniden almadım hiç bende
Ben varım
Bende ılk oyle okudum markafonı ıyı bızı kahvLtı takımını kargo kırmıs getırırken bır actık tuz buz olmus aradık musterı temsılcısını gonderın kargo bızden kargo sırketı adınada ozur dıledıler ellerıne ulastıgında karta parayı ıade ettıler
Nerdesinnn kıııııııı :)
Ben varım
Bende ılk oyle okudum markafonı ıyı bızı kahvLtı takımını kargo kırmıs getırırken bır actık tuz buz olmus aradık musterı temsılcısını gonderın kargo bızden kargo sırketı adınada ozur dıledıler ellerıne ulastıgında karta parayı ıade ettıler
Sen dün bir iş başvurusunun şartlarını öğrenmeye gidicektin eşinle ne oldu gittinmi neymiş ???
Guttık yetkılı kısı yokmus buro cok buyuk ama arada duvar yok tum masalar bır yerde ve adamlar puro içiyor ın gıbı içerisi esım sonra ugrarız dedı cıkarttı benı cıkınca bu ıs olmaz bosver deyıp eve getırdı
puro mu içiyo
kızım zengin onlar o saman
Zengınler ama içerısı ın gıbı esım calıltırmaz orda 2dk durduk uzerımızesınmış hemen koku esımde bende sıgara ıcmıyoruz
napaysınızzz hatunlarrrr yaptınızmı tercıhlerı bende 60 puanımlaa yaptımm hayırlısı belki bi mucize olurr haa
Guttık yetkılı kısı yokmus buro cok buyuk ama arada duvar yok tum masalar bır yerde ve adamlar puro içiyor ın gıbı içerisi esım sonra ugrarız dedı cıkarttı benı cıkınca bu ıs olmaz bosver deyıp eve getırdı
eneeee noldu kuzum
Ne oluyor bacım ne bu tavırlar
içmeyenler daha çabuk alıyo kokuyu zaten
olsun canım ya bi sürü ilanlar var kpss olmadı denersin şansını
napaysınızzz hatunlarrrr yaptınızmı tercıhlerı bende 60 puanımlaa yaptımm hayırlısı belki bi mucize olurr haa
Benim eşimde olsa o da öyle yapardı :)
Amacım tamamen dikkat çekmekti ve başardım :) Napiyorsunuz yavrular
bende şimdi yapıcam canım aldım elime kağıt kalem
Bugün siteye girilmiyor diyorlar... Ben dün akşam yaptım geç saatte güç bela