- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.667
bu yıl doğu şart mı size :44:
Evet canım sıramız geldı bu yıl gıdıcez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu yıl doğu şart mı size :44:
Evet canım sıramız geldı bu yıl gıdıcez
Eşinle birlikte gidecek misin
Hangi şehirler var peki
evet sedulu ısyanına katılıyorum canım ne bu beeeeeeee herkes kayboldu :)
mısafırlerım vardı bebeklı sevdık mıncırdık :) gunduzde temızlık yaptım ohh mıss
herkes firar etmiş burdan
bende tatlı yaptım yarına misafir var
hımmm maşallah tutututu :) bende yapacaktım tatlı ama yorulmustum hazır bısıyler yaptım dunde tuzlu kurabıye yapmıstım ondanda vardı yapmadım yanıı
heee fırarda mıllet sevmıyoruz ama boyle
teercıhlere bakıcam sımdı yarında yaparım heralde. saen naptın tercıhlerı seduluu
Rus ruleti oynadım ben tek tercih yaptım
karızmatık kırbaclı kızzzz:) haydı hayırlsıı canımm kısmetlse olsun ınsallah
Bacım fazla kadro yok istediğim şehirler yok bende amaaaaaan moduna girdim
bızım ıktısat kadrosu cok azz ve dıgerlerıyle beraber tercıh edılebılenler ısletmecılerın puanları yuksek malıyelerın daha dusuk ama yınede ıyı bı sırada sayılmam bende umıtsız tercıhler yapcam ama 30 yapcammm
Açıköğretim yazdık olmadı seneye yine gireriz sınava
Benim tek atımlık kurşunum var vurdum vurdum
haydı kursunun denk gele =) ben bıraz tercıhlerde gezıneyım kırbaclı bacım
Gunaydın hanımlarrrrrrr :) kahvaltı edıp temızlık yapıcam yemek yapıcamuf cok ıs var yıne :) tercıhlerımı yaptık haftasonu 15 yer yazdık hayırlısı olsun bakalım yazdıgımız sehırler: Ankara, konya , bursa,mersın, antalya, ıstanbul ,trabzon, kırklarelı, kırıkkale,eskısehır,balıkesır. Umudum yok yerleşemıycem ama Allatan umut kesılmez bos gecmesın dıye yazdım hepımızın hakkında en hayırlısı olsun
Huhuuuuuu :) Günaydın kızlar. Keyifler nasıl bakalım bugün?
ANKARA KONYA AKSARAY BALIKESIR MERSIN MUGLA CANAKKALE ISTANBUL
bende bu sehırlerı tercıh ettım haydın rast gele :)