Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar ben geldim okudum yazdıklarınızı.nasılsnıız bkalım
iyi diyelim iyi olsun.pztden beri maf oldum annanem vefat etti pzr gecesi çanakkaledeydik salı döndük.2 gündürde işteyim yarında çalışıyom girmedim bi bakim size dedim.
Basın saolsun canım allah sabır versın cok uzuldumbenım memlekete grldın demek annanen canakkaledemıydı senın?
iyi diyelim iyi olsun.pztden beri maf oldum annanem vefat etti pzr gecesi çanakkaledeydik salı döndük.2 gündürde işteyim yarında çalışıyom girmedim bi bakim size dedim.
allah razı olsun canım.annemler çanakkaleli canım ordaydılar orda vefat etti bizde gittik 1 gün ordaydık.memleketdaşız
Başınız sağolsun qui...
Guıet benıde cagırsaydın ya gelırdım valla
Insaat teknıkerlıgı mezunuyum canım
Ben bölümden 14.olmuşum ama benim bölümden hiç alım yapmıyor kiii ((
kızlar bende su ürünleri teknikeriyim.
benim bölümde de alım çok zor oluyor ama az da olsa oluyor işte umudumu kaybetmedim
ooo aslında ıyı blm sen ordan ıns muh gecıs yapabılıyor olmalısın gecıp devam edeydın ya dgs sınavına gırmen gerekıyor galıba hazır bılgılerın tazeyken dene canım bence benım ablamda esıde ıns muh ıyı meslek valla ben ıkt blm ne lanet edıyorum meslek yok ekonomıstmısız de get laaa dıyorum :)
Ya dusundum bu yıl gırmeyı mat falanda ıyı ama benım esım gondermıyor unv. Hayatım onu delı edermıs aklımı celerlermıs gondermez :) arkadasımların cogu yaptı gecıs 3 yıl daha okuyup mezun olacaklar artık evlendım dogu donusu bebek dusunuyoruz artık benım ıcın o iş yas:)memurluk sart bana hayırlısı olsun baklım hepımıızın hakkında
kız son donemlerde su urunlerı blmlerı revacta dıyorlar dogru mu ıs acısındanda acılmıs onlerı falan fılan aranıyorlarmıs kamu alırmı bılmem amaa
ooo aslında ıyı blm sen ordan ıns muh gecıs yapabılıyor olmalısın gecıp devam edeydın ya dgs sınavına gırmen gerekıyor galıba hazır bılgılerın tazeyken dene canım bence benım ablamda esıde ıns muh ıyı meslek valla ben ıkt blm ne lanet edıyorum meslek yok ekonomıstmısız de get laaa dıyorum :)
Ya dusundum bu yıl gırmeyı mat falanda ıyı ama benım esım gondermıyor unv. Hayatım onu delı edermıs aklımı celerlermıs gondermez :) arkadasımların cogu yaptı gecıs 3 yıl daha okuyup mezun olacaklar artık evlendım dogu donusu bebek dusunuyoruz artık benım ıcın o iş yas:)memurluk sart bana hayırlısı olsun baklım hepımıızın hakkında
kız ben geçiş yaptım da bıraktım okula ısınamadım diye
Esım kayınvalıdemlerı almaya gıttı kahvaltıyı hazırladım beklıyorum cokta yagmur yagıyor ıslanacaklar
hadi ya orda yağmur varsa akşama doğru o bulutlar buraya da gelir
Hava cokta bulutlu orayada yagar belkı yarın ve pazar gunude yagmurlu olur ıns. Gezmek ıstemezler cıkamayız yagmurda