Hayat size ne ifade ediyor

İntihar fikri bana hep cazip gelmiştir ama hani bir söz var ya
Öteki taraf sanki tahtali koy dinlenme tesisleri

Canim benim neyin var ne oldu dök içini ferahla
Konuyu saptırmak yüzünden taşlanmicaksam şayet,fotoğraftaki siz misiniz? Makyajınız ne kadar güzel olmuş yaa

Onun dışında sevgili konu sahibesi,hayatı ciddiye almamak iyidir aslında,insanların bi çoğunun başına gelince üzüntüden yere çakıldıkları bir çok olayı siz daha rahat atlatırsınız bence.O anlamda artı.Ama sizinkide biraz abartı olmuş.Tadını en sevdiğiniz yemeyin,dinlerken en keyif aldığınız şarkının,sohbet ederken en çok keyif aldığınız insanın neler ve kimler olduğunu keşfederek başlayabilirsiniz.Ve bunları belirledikten sonra, sohbetini en sevdiğiniz insanla,en sevdiğiniz şarkı eşliğinde en sevdiğiniz yemeyi yemekle başlayın hayatın tadını çıkarmaya :))))

bana göre hayat her saniyesine şükredilmesi gereken en kötü anı bile değerli bir şey. boşa harcanan her saniyeye yazık. sevin sevilin varlığınızı hem bu dünya hemde kendiniz için anlamlı hale getirin. en karanlık gecenin bile bir sabahı var gerçekten.

Dünyada gezelim, yiyelim içelim eğlenelim ,diye yaradılmadık evet bu Dünya yalan gerçek ise Ahiretde . Rabbimize kulluk yapalım diye yaratıldık O'ndan geldik yine O'na gideceğiz!!!

Yaşıyoruz işte ya, ne anlam ifade etsin? İyilik, sağlık olsun önemli olan o yani.
Son zamanlarda benim üstümde de ne olduğunu belirsiz bir sıkıntı var. Ara ara olur bana öyle ama. Çevreyle falan da ilgisi yok, tamamen kişinin kendiyle ilgili. Benim sevgilim de var, sosyal çevrem de falan ama bu aralar pek zevk alamıyorum yani. Geçer, sıcaktandır.

Nickinizle konunuz cok uyumluymus!
koca bır bosluk bır bakmısın havada ucuyorsun , bır bakmısın denızın dıbınde boguluyorsun, ınıs cıkıslarla devam eden bır tarafı beyaz bır tarafı sıyah bır yol ama bunu nasıl yonlendırecegın sana kalmıs, her seye ragmen hayat yasamak cok guzel..

Evet canim.o benim...
Sağol canım düğün günü kuaför deyken çekilmiş bir fotom...makyaj bana ait ☺

Gün gün farklılık gösteriyor
Bebeğimi kaybettiğim gün hayat benim için bir an önce bitmesi gereken son derece yorucu ve beni yavrumdan sonsuza dek ayıran bir boşluğu ifade ediyordu
Bugün özellikle eşimin, ailemin ve sevdiklerimin destekleriyle,eşimin gözümün içine bakıp,kendi derdini içine atarak sadece ben mutlu olayım diye çırpınışlarını gördükçe umut vaat eden ve ileride Allah'ın izniyle dünyaya getirebileceğim bebeklerimi düşündüren bir sonsuzluk gibi...

Kendinizi ben kötüyüm, melankoliğim, hayat iprenç diye şartlaya şartlaya mutsuz oluyorsunuz. Allah aşkına ölüm, hastalık, sefalet mi var hayatınızda? Anne babanızın ölümcül hastalığı var mı? Sokakta mı yatıyorsun? Aç karnınla mı konu açıyorsun? 3-5 ufak sevgili derdin, kılık kıyafet sorunun mu yoksa minicik bir sivilcen mi var? Bunlar hep şartlanma.. Allah gerçek dert vermesin başına o zaman çok ararsın bugünleri..

Hayat bılmem kı birsürü şeyı ıfade edıyor belkı? Ama hayatı adil yasayamadıgımız kesın... Kımıne göre hayat mutlulugu dolu dolu yasamayı kımıne göre ıse dünyayı geldıgı ve gidecegı sureyı boş ve anlamsız sekılde beklemekle geçiyor...
Hayat bana göre telaş hep bır kosusturmaca hergun aynı sıradan.... Bılıyorum çoğu kısı ıcın bu boyledır belkı de .. Keske hayat herkese aynı olsa zengınle fakır bır olsa... Herkes aynı dılı konusabılse (mecazen) kısacası hayat ta Keskelerle gecıyor...

Hayati ittire ittire yasiyorum adeta.gelecege karsi kaygilarim var.olecegim gunu bekliyorum sadece yasimsa 25.ne yaparsam yapayim zevk vermiyor bana hersey anlik yasiyorum.Bombos bir dunya.sanki ucurumdan atlamisimda yere cakilmayi bekliyorum.

hayat mücadeleyle geçiyor maalesef herkesin kedince dertleri var ve herkesin dertleriyle mücadele etme yöntemleri var kimi umursamıyor kimi fazla umursuyor rabbim hepimize bir ömür biçmiş hepimiz öleceğimiz günü bekliyoruz ama bu hayata imtihan için geldiysek pes etmek yok neden mutluyken bu duygulara kapılmıyoruz çünkü bunları düşünecek vakimiz yok çok mutluyuz ama üzgün olduğumuz zaman hemen karamsarlık hemen ölümü düşünme durumu bence sorun ne onu düşün ve çözüme odaklan seni mutlu edecek tek şey çözüm

Bende umursamamaya takmamaya calisirim gecistirir giderim.bazende donem donem birikir bole iste ne yapsam toplayamam.onceki konumda vardi esimle ayrildim tabi bi dunya hayal kirikliklari vs. Zorladi beni onumde bi mahkeme nasil gecicek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…