- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 37
-
- Konu Sahibi hayattguzell
Konuyu saptırmak yüzünden taşlanmicaksam şayet,fotoğraftaki siz misiniz? Makyajınız ne kadar güzel olmuş yaaCanim benim neyin var ne oldu dök içini ferahla
koca bır bosluk bır bakmısın havada ucuyorsun , bır bakmısın denızın dıbınde boguluyorsun, ınıs cıkıslarla devam eden bır tarafı beyaz bır tarafı sıyah bır yol ama bunu nasıl yonlendırecegın sana kalmıs, her seye ragmen hayat yasamak cok guzel..Nickinizle konunuz cok uyumluymus!
Konuyu saptırmak yüzünden taşlanmicaksam şayet,fotoğraftaki siz misiniz? Makyajınız ne kadar güzel olmuş yaa
Onun dışında sevgili konu sahibesi,hayatı ciddiye almamak iyidir aslında,insanların bi çoğunun başına gelince üzüntüden yere çakıldıkları bir çok olayı siz daha rahat atlatırsınız bence.O anlamda artı.Ama sizinkide biraz abartı olmuş.Tadını en sevdiğiniz yemeyin,dinlerken en keyif aldığınız şarkının,sohbet ederken en çok keyif aldığınız insanın neler ve kimler olduğunu keşfederek başlayabilirsiniz.Ve bunları belirledikten sonra, sohbetini en sevdiğiniz insanla,en sevdiğiniz şarkı eşliğinde en sevdiğiniz yemeyi yemekle başlayın hayatın tadını çıkarmaya :))))
Hayati ittire ittire yasiyorum adeta.gelecege karsi kaygilarim var.olecegim gunu bekliyorum sadece yasimsa 25.ne yaparsam yapayim zevk vermiyor bana hersey anlik yasiyorum.Bombos bir dunya.sanki ucurumdan atlamisimda yere cakilmayi bekliyorum.
AYNI BENNNNNNHayati ittire ittire yasiyorum adeta.gelecege karsi kaygilarim var.olecegim gunu bekliyorum sadece yasimsa 25.ne yaparsam yapayim zevk vermiyor bana hersey anlik yasiyorum.Bombos bir dunya.sanki ucurumdan atlamisimda yere cakilmayi bekliyorum.