Hayat size ne ifade ediyor

O zaman hayal et.. Mesela ben cok hayal ederim severim yani..

Mesela örnek veriyim okula giderken hava soguk buz gibi yollarda surunuyorum taa aksama kadar oglumu goremiyorum basliyorum hayal etmeye :) Bi kac yil sonra kendi meslegim olacak maasim su kadar olacak calisma saatlerim daha guzel olacak vs vs oyle oyle kendime motivasyon veriyorum arabaya yakit verir gibi aksama kadar ses cikarmadan ders yapiyorum:KK70:
Bende tam aksine asla hayal kurmam.gerceklesmedigini gordugumden beri kustum hayallerede.:KK12:

Bende tam aksine asla hayal kurmam.gerceklesmedigini gordugumden beri kustum hayallerede.:KK12:
Bizim burdan sihirli degnegimiz yok ki hemen cozelim herseyi..
Hersey sende bitiyor olumsuz olursan inan bana hayatin da kotu gider.. 50 yasina gelmeden saclarin beyazlar, agzinda dis kalmaz :) Kendi kendini motive etmen gerek

Hayati ittire ittire yasiyorum adeta.gelecege karsi kaygilarim var.olecegim gunu bekliyorum sadece yasimsa 25.ne yaparsam yapayim zevk vermiyor bana hersey anlik yasiyorum.Bombos bir dunya.sanki ucurumdan atlamisimda yere cakilmayi bekliyorum.:KK14:
çık biraz gez dolaş, imkanın varsa tatil yap, arkadaşlarınla sosyalleş, yoksa bir sevgili bul, illa sonu evlilik olmak zorunda değil.
hayatın hep b.ktan taraflarını yazmışsın, iyi tarafları da var. onları yaşa.
sonra gel konuşalım :KK53:
mutluluk yapısı gereği anlık bir şeyken mutsuzluğun etkisi yayılır, bunu aklında tutarsan bu b.ktanlığa tahammül etmen biraz daha kolaylaşır.

biraz sert bakmıyor musun:)
bir sürü kur biri gerçek olur illaki:)
bir sürü hayalim var sadece bir tanesi gerçekleşti sorsan
ona da bin şükür
diğerleri için de ümit etmekten vazgeçmiyorum..
ve alternatifim de çok yani
mesela iş için asıl hayalim akademisyenlik yok olmadı mı bari yurt dışında yüksek lisans yapayım o da mı olmadı en azından paralı işim olsun ki yurt dışına yükseğe para biriktireyim... anlatabildim mi
kendinize alternatifli yollar çizin
hayal bile etmediğiniz noktadan yol çıkıyor siz çabalarken sonra çat kendinizi tam da hayalinizin ortasında buluyorsunuz
kimi zaman istemediğiniz zamanda gerçek oluyor kimi zaman istemediğiniz şekilde
ama hayat böyle tadını çıkarmak lazım her zaman:)

çık biraz gez dolaş, imkanın varsa tatil yap, arkadaşlarınla sosyalleş, yoksa bir sevgili bul, illa sonu evlilik olmak zorunda değil.
hayatın hep b.ktan taraflarını yazmışsın, iyi tarafları da var. onları yaşa.
sonra gel konuşalım :KK53:
mutluluk yapısı gereği anlık bir şeyken mutsuzluğun etkisi yayılır, bunu aklında tutarsan bu b.ktanlığa tahammül etmen biraz daha kolaylaşır.
Guzel sozmus sevdim bunu :KK58:

konu sahibi, diğer konunu şimdi gördüm, sorunlu bir evliliğin varmış ve boşanma arifesindeymişsin.
içinde bulunduğun durum normal, zor bir dönem geçiriyorsun. o kocan olacak heriften kurtul, tedavini ol, zamanla düzeleceksin, inan.
geçici bir durum bu.

bir hedefin yoksa bu hayatta boşa kürek çekersin evlilik çocuk kariyer vs herkes bir hayat mücadelesi içinde

ya daha bugün bunu düşündüm biliyor musun? kendimi hiçbir yere ait hissedemiyorum, niye çalışıp niye yaşıyoruz. ben çok sıkıldım yaşamaktan gerçekten. intihar fikri çok korkunç gelmese ve sevdiklerimin üzülmeyeceğini bilsem yapardım.

bazılarının hayatının gerçekten dört dörtlük olduğunu görmek ve aslında o hayatı hiç haketmeyen kişilere verilmesi insanın canını çok acıtıyor.Hayat hiç adil değil:KK12:

Hayati ittire ittire yasiyorum adeta.gelecege karsi kaygilarim var.olecegim gunu bekliyorum sadece yasimsa 25.ne yaparsam yapayim zevk vermiyor bana hersey anlik yasiyorum.Bombos bir dunya.sanki ucurumdan atlamisimda yere cakilmayi bekliyorum.:KK14:
önceden erkek arkadaşım varken hep onunla ilgili hayal kurardım. hayat bana boş gelmezdi bir anlamı vardı. sonradan yalnız kalınca epey boş gelmeye başladı.aradan uzunca bir zaman geçtikten sonra kendi kendime bunusorgulamaya başladım. zaten hep böyle değilmidir boş anlarında sorgularsın.inancımı bile sorgulamaya başladım. ben bu dünyaya neden geldim, bir amaç olmalı ama ne? henüz bunun cevabını bulamadım. birde hayatın karanlık yönlerini görmeye başladıysan artık yaşamak daha da anlamsızlaşıyor fakat ölmekte bir çözüm mü? yalnız şunu söyleyebilirim Kuran dinlemek beni rahatlatıyor ve benim bilmediğim ama hissettiğim çok derin birşeyler var. bu tabi dinlediğin ayetin manasına göre de değişiyor. neyse daha fazla uzatmıycam.iyi geceler

Bir iki yaş daha genç biri olarak seninle aynı düşüncelere sahibim

İfade ettiği tek şey öleceğim günü beklemek
Bu arada oraya hazırlık yapmaya çalışıyorum ve iyi biri olmak için çabalıyorum

X