- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi hayattguzell
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tam aksine asla hayal kurmam.gerceklesmedigini gordugumden beri kustum hayallerede.O zaman hayal et.. Mesela ben cok hayal ederim severim yani..
Mesela örnek veriyim okula giderken hava soguk buz gibi yollarda surunuyorum taa aksama kadar oglumu goremiyorum basliyorum hayal etmeye :) Bi kac yil sonra kendi meslegim olacak maasim su kadar olacak calisma saatlerim daha guzel olacak vs vs oyle oyle kendime motivasyon veriyorum arabaya yakit verir gibi aksama kadar ses cikarmadan ders yapiyorum
Gecici galiba farkindayim oyle olsun umuyorum.calisiyorum evet yogun tempoluyum hemde noldu bole bilmiyrummmMesela çalışıyor musunuz
Size destek olan arkadaslariniz yok mu
Bence geçicidir dönemsel yani
Bizim burdan sihirli degnegimiz yok ki hemen cozelim herseyi..Bende tam aksine asla hayal kurmam.gerceklesmedigini gordugumden beri kustum hayallerede.
Anam ergenler gibiyim galibahayat bize way kiki vay vay 25 yaş sendromu mod on gibi göründü bana ..
çık biraz gez dolaş, imkanın varsa tatil yap, arkadaşlarınla sosyalleş, yoksa bir sevgili bul, illa sonu evlilik olmak zorunda değil.Hayati ittire ittire yasiyorum adeta.gelecege karsi kaygilarim var.olecegim gunu bekliyorum sadece yasimsa 25.ne yaparsam yapayim zevk vermiyor bana hersey anlik yasiyorum.Bombos bir dunya.sanki ucurumdan atlamisimda yere cakilmayi bekliyorum.
biraz sert bakmıyor musun:)Bende tam aksine asla hayal kurmam.gerceklesmedigini gordugumden beri kustum hayallerede.
Guzel sozmus sevdim bunuçık biraz gez dolaş, imkanın varsa tatil yap, arkadaşlarınla sosyalleş, yoksa bir sevgili bul, illa sonu evlilik olmak zorunda değil.
hayatın hep b.ktan taraflarını yazmışsın, iyi tarafları da var. onları yaşa.
sonra gel konuşalım
mutluluk yapısı gereği anlık bir şeyken mutsuzluğun etkisi yayılır, bunu aklında tutarsan bu b.ktanlığa tahammül etmen biraz daha kolaylaşır.
Yani öyledirGecici galiba farkindayim oyle olsun umuyorum.calisiyorum evet yogun tempoluyum hemde noldu bole bilmiyrummm
ben buldumGuzel sozmus sevdim bunu
önceden erkek arkadaşım varken hep onunla ilgili hayal kurardım. hayat bana boş gelmezdi bir anlamı vardı. sonradan yalnız kalınca epey boş gelmeye başladı.aradan uzunca bir zaman geçtikten sonra kendi kendime bunusorgulamaya başladım. zaten hep böyle değilmidir boş anlarında sorgularsın.inancımı bile sorgulamaya başladım. ben bu dünyaya neden geldim, bir amaç olmalı ama ne? henüz bunun cevabını bulamadım. birde hayatın karanlık yönlerini görmeye başladıysan artık yaşamak daha da anlamsızlaşıyor fakat ölmekte bir çözüm mü? yalnız şunu söyleyebilirim Kuran dinlemek beni rahatlatıyor ve benim bilmediğim ama hissettiğim çok derin birşeyler var. bu tabi dinlediğin ayetin manasına göre de değişiyor. neyse daha fazla uzatmıycam.iyi gecelerHayati ittire ittire yasiyorum adeta.gelecege karsi kaygilarim var.olecegim gunu bekliyorum sadece yasimsa 25.ne yaparsam yapayim zevk vermiyor bana hersey anlik yasiyorum.Bombos bir dunya.sanki ucurumdan atlamisimda yere cakilmayi bekliyorum.