- 24 Eylül 2010
- 5.874
- 18.903
- 448
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
Ben sadece estetik için gözden çıkarabildiğiniz arabanızı yardım için sattınız mı onu merak ediyorum.Su donemde tatil de estetik de bekleyebilir...ihtiyac mi ihtiyac.sizi yargilamiyorum siz duyarlisiniz ki bundan rahatsiz olmussunuz eminim elinizden geldigince yardim da ediyorsunuzdur ha etmeyedebilirsiniz.bence ben hakliyim ama uslubum cok israrci oldu sanirim.tatile gitmeyin gidin tablet alin demisim gibi oldu hayir ben sadece bu temennimi soyledim.tatil bakin ihtiyac.calisan insanin dinlenmesi ihtiyac.ama zaruriyet varsa su donemde bence ikinci plana alinabilir.estetik de ayni sekilde.
hakikaten sağlık çok pahalı.
Özel bir hastanede ameliyat oldum.ssk lı fiyatı 18000 tl.
Özel sgk karşıladı sadece 2000 doçent farkı verdim.
şu Özel hastanelere de katılım payını 100 de 200 e çıkardılar ya sağolsun devletimiz, insanların cebinde ne varsa özel hastaneye gidiyor mecbur.
Nokta atisi, evet kürtaj gunah, tam anlamiyla yetmemek ama gene de habire dogurmak gunah degil. Dogsun baksin basinin caresine, en kotu gider mendil satarYaa gerçekten çevremde o kadar çok hamile veya eşi hamile olan insan var kinüfus patlaması yaşayacağız bu gidişle
Millet maalesef çocuk rızkıyla gelir düşüncesinden dolayı maddi durumu kötü olsa da doğuruyor üçüncüyü beşinciyi. Doğum kontrol yöntemleri onlar için günah sanırım ama çocukları zor şartlarda büyütmek günah değil
Sanki orası da gitti son zamanlarKulak arkası kaldı malesef sadece.
Yaa gerçekten çevremde o kadar çok hamile veya eşi hamile olan insan var kinüfus patlaması yaşayacağız bu gidişle
Millet maalesef çocuk rızkıyla gelir düşüncesinden dolayı maddi durumu kötü olsa da doğuruyor üçüncüyü beşinciyi. Doğum kontrol yöntemleri onlar için günah sanırım ama çocukları zor şartlarda büyütmek günah değil
sende muzu pahalı almışsın 19.90Fasulyeye 25 lira diye nasil feryat ettiysem 7 liraya dusmus hahaha
Cilegi uygun almadim sen pahali almissin "yalniz cınım 25 liraya cilek almazsan ölmezsinnnn"
Haha bunu biri söylemezse bu topigin hakkini teslim etmis olmazdik :))
Çöp torbasini hep koroplastin cilek desenlisinden alirdim26 tl olmus. Almadim
Bi de 5 muza 25 tl verdim
PM
Kendime de sey gelsin "soya sütü olmasa da yasanir, babanin evinde de soya sütü mü iciyordun"
Ya her gun patir patir dagilan buzullari, kuresel isinmanin sonuclarini falan okudukca, cocugum 30 yil sonra nasil bi yerde yasayacak, 50 yil sonra hayatta kalabilrcek mi derdine dusunuyorum,bugunun krizini gecsek de yarin, öbürgün bitmiyo ki dertler, dunya artik bu nufusu kaldirmiyo, sinirli kaynaklar yetmiyo, daha fazlaya yetebilmek icin kalite dustukce, parasi olan alsin diye fiyatlar artiyo, benim kizim cifte pasaportlu ama onun geleceginden, dunyanin geleceginden ben endiseliysem 3. yu 3 kurus maasla doguran nasil bi kafa yasiyo, o cehaletten ben de istiyorum.eskiden hayat çok farklıymış. okumak çok önemli değilmiş, hatta 60lı yıllarda ortaokul mezunu biri banka müdürü bile olabiliyormuş.
o nedenle eski zamanlarda çok çocuk sahibi olmak sıkıntılı değilmiş bence.
ama şimdi hayat koşulları çok farklı. hakkıyla eğitim vermek, hayata hazırlamak hiç kolay değil.
sende muzu pahalı almışsın 19.90
muz almassan ölmessin cınım
güleriz ağlanacak halimize
benimki de tamamlayıcı,ama şirket yaptı...ben özel sigorta bile yapamadım tüm aile çok pahalıya geldi
tamamlayıcıyla idare ediyorum.
mesela tamamlayıcı da özel de aşıları karşılamıyor
bir ay sadece 2 menenjit aşısına 1000 lira verdim
hatta bir tanesine 1 haftayla 80 tl fazla ödedim zam gelmişti.
Doğru diyorsunuz . Son tam kapanma(!) ile orayı da verdik.Sanki orası da gitti son zamanlar
bende 16.90 dan aldım ama güzeldi, yan markete 19.90 dı.dole marka.Muzu bebemle kocam yiyo valla feda olsun guzelinden aldim.
14.90a da vardi ama kararmaya yüz tutmus catlamis patlamis. Adama belki yediririm de bebeme yediremem hahah
bende 16.90 dan aldım ama güzeldi, yan markete 19.90 dı.dole marka.
küçük aldım ben,ziyan oluyor diye.3 tanesi yarım kg geldi 8.50 tuttu
bizde bir ben yiyorum, oğlum teyzesinde eşim yüzüne bakmaz muzun...Ben 5 tane aldim ama koca koca. 1 muza 5 liradan fazla odedim.
Soyleyeceklerim bu kadar, bir de almanya bizi kiskaniyor
4 cocugu asgari ücretle gecindiren bir tanidigim var. Cocuklardan biri ilkokul 2 de hala altini bezliyolar. Digeri ondan 2 yas kucuk. Hala konusamiyor. Cocuklarin 4.unde de gelisim geriligi var. Doktor yetersiz beslenme ve tabiki ilgisizlik diyor. Hala daha yok bisey ya tas ibi diyolar. Cubku çocuklar hasta olmuyor. Fix yemekleri cocuklarin pirinc unlu mama. Cocuklar dogdu dogali o eve tasinan inek sutu ve pirinc ununun haddi hesabi yok.ben surada yerimi alayim. birazdan 4 cocugu asgari ucretle buyuttugunu soyleyen biri gelir sallar, sayfalarca ona sasirilir, herkes evde yediklerini yazar ve israrla siz ne yiyorsunuz diye sorulur. son sayfalarda kizlar inanabiliyor musunuz normalde prada alirken artik cantami guess aliyorum denir, konu tasinir.
umarim bu konu amacindan sapmadan devam edebilir, insanlar dertlesip birbirine fikir verebilir.
Çok çok üzüldüm o çocuklara,Yazık değilmi,Hiç kimse akıl vermedi mi bunlara, çocukların sağlığı ile ilgili vs vs.4 cocugu asgari ücretle gecindiren bir tanidigim var. Cocuklardan biri ilkokul 2 de hala altini bezliyolar. Digeri ondan 2 yas kucuk. Hala konusamiyor. Cocuklarin 4.unde de gelisim geriligi var. Doktor yetersiz beslenme ve tabiki ilgisizlik diyor. Hala daha yok bisey ya tas ibi diyolar. Cubku çocuklar hasta olmuyor. Fix yemekleri cocuklarin pirinc unlu mama. Cocuklar dogdu dogali o eve tasinan inek sutu ve pirinc ununun haddi hesabi yok.
Kapanma oncesi metrodan 6 7 parca bisey aldim. 570 lira tuttu. Esim diyor ki bunlar luks sayilir. Lyks dedigige mozerella.
Ya her gun patir patir dagilan buzullari, kuresel isinmanin sonuclarini falan okudukca, cocugum 30 yil sonra nasil bi yerde yasayacak, 50 yil sonra hayatta kalabilrcek mi derdine dusunuyorum,bugunun krizini gecsek de yarin, öbürgün bitmiyo ki dertler, dunya artik bu nufusu kaldirmiyo, sinirli kaynaklar yetmiyo, daha fazlaya yetebilmek icin kalite dustukce, parasi olan alsin diye fiyatlar artiyo, benim kizim cifte pasaportlu ama onun geleceginden, dunyanin geleceginden ben endiseliysem 3. yu 3 kurus maasla doguran nasil bi kafa yasiyo, o cehaletten ben de istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?