Soyle anlatayim size, markete girdim, kadincagizin cebinde ekmek alacak parasi yok, ama 2 ekmegi almis posete koymus, cuzdanda aranip duruyor 3 lirasi yok yani belli, teyze yani basortulu, pardesulu falan, duzgun ustu basi, dilenci degil, dedim ki siz alin ekmekleri ben odiycem, sonradan cok pisman oldum, keşke baska seyler de alip verseydim diye, ama dumur oldum, basiretim baglandi, boyle 2 ekmege muhtac hale getirilmis, her gunu boyle yasayan yuzbiler belki milyonlar var su anda, ben kisisel olarak o anini kurtardim, sistemli bi iyilestirme olmadigu icin andan oteye gidemedim, baskalarinin umarsizca yaptigi ve bakamadigi 3 er 5 er cocuga tablet almak benim zaten gorevim olamaz, devlet onun vergisini döne döne almis benden,bu 50 kere toplanan deprem vergisini gene donup bizden istemelerine benzer, ben vatandasim, sosyal yardimlasma butcem elverdigince belki yapabilirim, ama siz sosyal devletin sorumluluklarini vatandas ustlensin diyorsunuz, neden? Yeterince vergi toplanmiyo mu her kalemden?