- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- Konu Sahibi izmirimizmir
Sizinle sık sık karşılaşıyoruz sosyallik taö olarak SIFIR evet. Fatura ne tutacak ki, doğalgaz bile yok. Su fatırası var işte klasiklerden 17 aylık oldupu için eğitici kitap alsam da yırtıyor, hunharca kullanıyor :) kaydırak alıxam inşaallah. Bul-tak, kule falan var ama daha küçük olduğu için pahalı eğitici alamıyorum işte. Bezin tanesi 1.75 sanırım, ama bi bezle olmuyo ki mamayı bıraktı. Eşim bi kere biraz uygun bez almıştı kızdım diye diyo ki, herkes 50 kuruşluk kullanıyo . Ay bi bez bi yemek olayım var , bi sal beni yaa. Ama demedim böyle tabi :) ben de dedim ki ben de özel hastanede kaç milyarlık doğum yapmAdım. İyi dedim ama, o kârları görmeyip beze takılıyor.
Biraz buyusun bakin bakalim istekler bitecek mi :)
Gecen sene bu zamanlar.
Paw patrol seti aldik 200 kusur
Pesine pijamask 100 kusur
Pesine harika kanatlar 500 gibi de o
Bez konusunda haklisin kaliteli olsun. Heleki kiz bebekse en iyisi olsun.
Kaydiragi salincagi mama sandalyesi kendime kitap hobi malzemesi... iyi ve guzel yemeye de özen gösteririm. Biraz da kalabaligiz evde aldikca aliniyor valla sonu gelmiyor.
Guzelce bi tatli yiyelim kaymagi da olsun desek 200
Kuruyemis aliyoruz 200, 1 haftada bitiyor
Ama kalabaligiz, 2 yetiskin 2 cocuk olsak böyle olmaz tabi.
Faturadan yana da sansliymissiniz :)
Bizim 150 gibi su
200 elektrik
100 internet
Cep telefonlari netflix derken kisin dogalgazi da koysan 1000 den asagi olmuyordur, tam bilmiyorum esimin babasi oduyor. Ben usumedigim icin dogalgaz gelmiyor da hakkiyla yaksak böyle gelir