Hayat ne kadar boş

Evim konusunu görünce içim tuhaf oldu. Sonunda yeni evim demiş, daha heveslik alamadan hastalıkla mücadele ve sonrası acı son. :14: Allah ailesine sabır versin, mekanı cennet olsun.

Yaklaşık bir yıldır üyeyim, birçok konuyu göz yaşlarıyla okumuştum, ayrılıklar, kayınvalide sıkıntıları, bebek bekleyenler vs vs bir çok hayat ve acıların paylaşımı ama bir gün kanser bölümüne girdim ve damar kanseri ile ilgili topiğe rastladım Allah Allah neydi damar kanseri ilk kez duymuştum, ve elizanın yazdıkları 4 aylık bebeğim var diye başlayan sonra hala yaşıyorum ohh dedim düzeliyor demek ki çaresi var ama sayfa değişti ve tedaviden mide borusunun yandığını kemiklere sıçradığını falan söylüyor dua edin diyordu içime bir ateş düştü, kızım olacak yaşta gencecik bir anne, veee vefat haberi arkadaşı yazmış. Offfff nasıl içime oturdu, kızı bebeği geldi aklıma hemen kimlere emanet edebilir insan yavrusunu diyorsunuz ya o gencecik insan keşke en kötü kayınvalideyle cebelleşseydi de çocuğunun büyüdüğünü görseydi, keşke eşi duyarsız bir insan olup Onu anlamasaydı da yaşasaydı keşke maddi sıkıntıları olsaydı da nefes alsaydı işte bizim hayatımızın büyük sorunları ve gencecik bir yaşam nelere üzülüp kendimize ve çevremize hayatı zehr ediyoruz tabiiki herkesin yangını kendine ama söyleyin arkadaşlar bundan büyük yangın olabilir mi acaba...:14::14::14:

olamaz bundan buyuk yangın olamaz insan yavrusunu kıme emanet edebilirki :14::14:

içim yandı kızlar o evinin fotoğraflarını görünce içim yandı
eşyalar özenle seçilmiş dizilmiş nasıl da mutlu mutlu paylaşmış

Dert diye ağladığımız, nefes alamıyorum dediğimiz şeylerin ne kadar boş olduğunu
malesef böyle konularda anlıyoruz..
Gece gece boğazımda bir yumruk..
Evim olacak mı huzurlu bir evliliğim olacak mı diye üzülürken,
sağlıklı olduğum için şükretmeyi unutan kendime çok kızdım çok:14::14:

Yaklaşık bir yıldır üyeyim, birçok konuyu göz yaşlarıyla okumuştum, ayrılıklar, kayınvalide sıkıntıları, bebek bekleyenler vs vs bir çok hayat ve acıların paylaşımı ama bir gün kanser bölümüne girdim ve damar kanseri ile ilgili topiğe rastladım Allah Allah neydi damar kanseri ilk kez duymuştum, ve elizanın yazdıkları 4 aylık bebeğim var diye başlayan sonra hala yaşıyorum ohh dedim düzeliyor demek ki çaresi var ama sayfa değişti ve tedaviden mide borusunun yandığını kemiklere sıçradığını falan söylüyor dua edin diyordu içime bir ateş düştü, kızım olacak yaşta gencecik bir anne, veee vefat haberi arkadaşı yazmış. Offfff nasıl içime oturdu, kızı bebeği geldi aklıma hemen kimlere emanet edebilir insan yavrusunu diyorsunuz ya o gencecik insan keşke en kötü kayınvalideyle cebelleşseydi de çocuğunun büyüdüğünü görseydi, keşke eşi duyarsız bir insan olup Onu anlamasaydı da yaşasaydı keşke maddi sıkıntıları olsaydı da nefes alsaydı işte bizim hayatımızın büyük sorunları ve gencecik bir yaşam nelere üzülüp kendimize ve çevremize hayatı zehr ediyoruz tabiiki herkesin yangını kendine ama söyleyin arkadaşlar bundan büyük yangın olabilir mi acaba...:14::14::14:

çok güzel yazmissin sozun bittigi yer:-(

Off off konularına baktım evini gördüm.Rabbim yavrusuna uzun ömürler versin eşine ailesine sabırlar versin boğazım düğüm düğüm oldu ya ne diyeceğimi bilemiyorum kötü oldum allah günahlarını affetsin inşallah.Fani dünya kimseyi kırmaya kırılmaya üzülmeye gelmiyor.Rabbim herkese hayırlı ölümler versin üzüldüm çok :14::14:

Konuyu bende tesadüfen gördüm ve çok üzüldüm gerçekten hayat çok boş herşeye üzülen biz aslında çok boş şeylere üzülüyoruz Allah'ım mekanını cennet etsin ailesine sabır versin..

Çok üzüldüm,söyleyecek söz bulamıyorum:( benim de 15 aylık kızım var...onun kızı da küçükmüş,yavrum benim annesiz ne yapar...ne kadar zor bir durum...

diyecek söz yok başka inanın yaşayanlar daha fazlasını anlıyor dün gece okumuştum sabaha kadar uyuyamadım mekanı cennet olsun :14::14::14:hayat o kadar kısa ve acımazki yarın ne olacagımızı neler yaşayacagımızı allahdan başkası bilmiyor:14::14::14:

Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun.. Keşke okumasaydım bu konuyu.Daha bu akşam dedemin kanser olduğu haberini aldım ve üzüntüyle biraz saçmaladım, kötü konuştum galiba. Galiba Allahın gücüne gitti ki bunu bugün okudum burda. Ders oldu bana.. Ölümün her türlüsü zor ama genç biri söz konusu olunca daha bir soğuk geliyor. İsyan etmek gibi olmasın, daha zor kabulleniliyor. Her ne kadar benim canım ciğerim olsa da 85 yaşındaki dedemle bu gencecik kızcağız kıyaslanamaz bile. Bunu anladım. İçim acıdı ya söylenecek pek söz yok galiba. Çok dua edin kızlar ne olur. Benimle yaşıt ya aklım almıyor.. :50:

çok üzüldüm hiçbir şeyinin tadını çıkaramamış ne çocuğunun nede evinin 23 yaş nedirki ALLAH ailesine sabır versin lanet olsun şu kanser illetine genç yaşlı çocuk demiyo mekanı cennet olsun

sözün bittigi,kelimelerin kifayetsiz kaldigi yerdeyiz
genc acisi ne demekmis ben de bilirim
o yavruyu kime emanet edecek düsüncesini ben de bilirim
esi simdi ne yapacak sorusunu ben de bilirim
insaallah cektigi izdiraplar ahirette ona af vesilesi olsun
ölüm de keske sirasiyla olsa diyoruz ama allah´in takdirine de boyun egmekten baska care yok
rabbím bazi insanlari genc yasta yanina alirmis ki daha fazla günah islemesin diye
bazilarina da ömür verirmis ki günahlarina tövbe etsin diye
süphesiz ki allah bizlerden daha merhametlidir
allah ailesine sabir ve soguklugunu versin
vefat eden kardesimize de merhametiyle muamele etsin
cok üzgünüm inanin su anda gözyaslari icinde yaziyorum
ama isyan etmemeliyiz
keskeleri ben de bilirim
ama hersey icin cok gec artik
bu durumlarda hayat gercekten bombos ve anlamsiz geliyor
ölümler insaallah bizlere de nasihat olur
rabb´im bizlere de merhamet etsin insaallah
amin

Cok uzuldum gercekten icerde benumde bebegim uyuyor 3 yasinda doyamamis yavrusuna Allah mekanini cennet etsin insallah uyuyamayacagim sanirin

yaa çok kötü oldumm...Allah rahmet eylesin...yavrusunamı üzülsem gencecik kay:5::5::5:bamı bilemedimmm..

Back