Hayat ne kadar boş

songul1970

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
49
4
16
Bursa
Bayanlar burada üye olan elizza isimli 23 yaşındaki 1 çocuk annesi kardeşimiz kanserden vefat etmiş akşam evim güzel evim bölümünde gördüm allah mekanını cennet etsin

Allah'ımın gücüne gitmesin, elbetteki sual olmaz hikmetinden ama, genç ölümlere daha çok üzülüyorum..
Ölüm ölümdür tabiki, yaşı başı olmaz ama..
23 yaşında tazecik fidan.. Yavrusu var.. Yaşanacak şeyleri..
Bilmiyorum, tanımam etmem ilk kez gördüm, yüreğime bişey düştü..
Ruhu şad, mekanı uçmağ olsun.. Amin..

ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH(AMIN)
kalanlara sabir ve saglikli omurler versin RABBIM..

1 dk sonra ne olacagini bilemiyoruz ölüm hepimiz icin ALLAH OLUMUNDE HAYIRLISINI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

avatarından tanıdım hasta olduğunu bılmıyordum içimin acıdığını hıssetım rabbım ailesıne sabır versın mekanı cennet olsun

Arkadasi bulup hastaligini yazdigi konuyu buldum. Bir yorumunda "hala yasiyorum" diye durumunu yazmis da arkasindan olum haberi gelmis ya... Icimi yakti burda. Hic tanimiyorum, ama cok uzuldum, gozlerim dolu dolu.
Off, Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm, bir tuhaf oldu içim. Hayat gerçekten boş, hırslarımız isteklerimiz için nasıl da tüketiyoruz kendimizi, bilmiyoruz sağlığımızın kıymetini..
Nur içinde yatsın :5:

bı yorumunda 4çocuk düşündüğünü yazmış nekadar hayat dolu

keşke hiç görmesydım bu konuyu

Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm ya gencecikmiş daha bir de evladı varmış:14::14: Mekanı cennet olsun inşallah. İçim parçalandı resmen... Şu lanet hastalığın çaresini ortaya çıkarsınlar artık...

bir tek ölüme çare yok kızımı kaybedince ölüm denen seyin soğukluğunu hissettim içimde

Allah sabırlar versin eşine evladına,cok acı cekiyormus off cok zor mekanı cennet olsun insallah

Mekanı cennet olsun inş her canlı ölümü tadacaktır.hayırlı ömürler ve hayırlı ölümler nasip etsin mevlam. :5:

Yaklaşık bir yıldır üyeyim, birçok konuyu göz yaşlarıyla okumuştum, ayrılıklar, kayınvalide sıkıntıları, bebek bekleyenler vs vs bir çok hayat ve acıların paylaşımı ama bir gün kanser bölümüne girdim ve damar kanseri ile ilgili topiğe rastladım Allah Allah neydi damar kanseri ilk kez duymuştum, ve elizanın yazdıkları 4 aylık bebeğim var diye başlayan sonra hala yaşıyorum ohh dedim düzeliyor demek ki çaresi var ama sayfa değişti ve tedaviden mide borusunun yandığını kemiklere sıçradığını falan söylüyor dua edin diyordu içime bir ateş düştü, kızım olacak yaşta gencecik bir anne, veee vefat haberi arkadaşı yazmış. Offfff nasıl içime oturdu, kızı bebeği geldi aklıma hemen kimlere emanet edebilir insan yavrusunu diyorsunuz ya o gencecik insan keşke en kötü kayınvalideyle cebelleşseydi de çocuğunun büyüdüğünü görseydi, keşke eşi duyarsız bir insan olup Onu anlamasaydı da yaşasaydı keşke maddi sıkıntıları olsaydı da nefes alsaydı işte bizim hayatımızın büyük sorunları ve gencecik bir yaşam nelere üzülüp kendimize ve çevremize hayatı zehr ediyoruz tabiiki herkesin yangını kendine ama söyleyin arkadaşlar bundan büyük yangın olabilir mi acaba...:14::14::14:

Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun, yakınlarına sabırlar versin inşallah
çok üzüldüm ne yazsak boş

Back