• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Hayatımda duyduğum en saçma soru'

bu sağlık konusunda gerçekten hiç bilginiz yok eskiden hastalara ölümlü diye bakılırken,, eskiden hastane kuyrukları varken,, paran varsa en iyi hizmeti alıyorken,, ve hastaneleri bo...luk götürüyorken.. şimdi şu yazdıklarınıza şaşarım
5 senedir annem ve kayinvalidemin kanser tedavileri icin hastaneden cikmayan benim hicbir bilgim yok haklısınız. Mesela alt tarafi bi endoskopi icin 3 ay sonraya gun verilen , (tomografi mr söylemiyorum bile)
artik sirada degil evde ölümü bekledigin hastanelerden hic haberim yok. Mesela sgk tarafindan karsilanmayan kanser ilaclarindan da hic haberim yok.

Hani sira beklemiyorum diye ovundugunuz 5 dk ara ile verilen randevularda doktorun kac hasta baktogindan ne kadar verimli oldugundan biraz uzun baksa hastaya disarida cikan kavgalardan hic haberim yok.

Bazen diyorum en iyisi bu kafa sanırım. Ohh her dey toz pembe:KK37:

Sen ozgurluk mu diyorsun buna? Insanlar eskiden daha ozgurdu bence, simdi tayyipi n karikaturunu bile cizmek yasak, elestirenler hakaretten icerde, onlarca kisiye dava acmis adam.. Ben halktan birine hakaret davasi acmis hic bir lider hatirlamiyorum, hele cumhurbaskani asla.. Ben bu duruma rezillik diyorum. Tayyip halkin hatri sayilir bir yuzdesinin saygisini kazanamamis demek ki..
Arkadaşım bir boğaz köprüsü yapılacak ve chp seçmeni adını emine koy ,,koyki üstünden geçsinler diyen bir taraf ne yapacak bu adam tabiki dava açıcak ne diyosunuz siz yaa sen hakaret edeceksin üstüne binicen altına binicen sonrada dava açtı dicenn pes valla..

bu sağlık konusunda gerçekten hiç bilginiz yok eskiden hastalara ölümlü diye bakılırken,, eskiden hastane kuyrukları varken,, paran varsa en iyi hizmeti alıyorken,, ve hastaneleri bo...luk götürüyorken.. şimdi şu yazdıklarınıza şaşarım

Hastane kuyruklarının azalmasının sebebi -ki çok da azalmamış aslında, kan verme kuyruğunda yüzlerce hasta vardı- Akp'den çok bilgi teknolojilerinin başarısıdır. 15 yıl önce interneti bırakın bilgisayar bile yaygın bir şey değildi, e-randevu diye bir kavram yoktu. Akp mi buldu interneti?

kadesa neden görmezden gelsin bunun bakanları var hakimi var en sonunda gördüğüm yargıda bu olay ve ölenlerin bir çoğuna maaş bağlandı ve hatta ölmeyen bir işçi keşke ölseydim hiç olmassa ailem para alırdı dedi .. neden söyledi işsiz kaldı şuan için.. ne diyosun sen .. haberleri hangi pencered izliyorsun bilmiyorumki..
Olenlerin ailesine maas baglanacak tabii, bu bir lutuf mu?:KK57: Onlar isci idi, kanuna gore en az 900 gun sigortaliligi olup olenin ailesine maaas baglanir bu ulkede. Arkadasimin esi madende calismiyordu, kalpten oldu, 920 gunu vardi SSKli calistigi, ona da baglandi. Artik normal olan seyleri de mi AKPnin bir lutfu olarak goruyorsunuz?:KK57: Iyi o zaman, zaten hala yapmadigi o yasam odalarini hic bir zaman yapmasin, madende calisanlar da olsun de eslerine maas baglansin, herkes Yarabbi sukur, iyi ki oldu desin..:confused:

Olenlerin ailesine maas baglanacak tabii, bu bir lutuf mu?:KK57: Onlar isci idi, kanuna gore en az 900 gun sigortaliligi olup olenin ailesine maaas baglanir bu ulkede. Arkadasimin esi madende calismiyordu, kalpten oldu, 920 gunu vardi SSKli calistigi, ona da baglandi. Artik normal olan seyleri de mi AKPnin bir lutfu olarak goruyorsunuz?:KK57: Iyi o zaman, zaten hala yapmadigi o yasam odalarini hic bir zaman yapmasin, madende calisanlar da olsun de eslerine maas baglansin, herkes Yarabbi sukur, iyi ki oldu desin..:confused:
sen akp ile kafayı bozmuşsun şekerim.. ben ne diyom sen ne diyon ..

Arkadaşım bir boğaz köprüsü yapılacak ve chp seçmeni adını emine koy ,,koyki üstünden geçsinler diyen bir taraf ne yapacak bu adam tabiki dava açıcak ne diyosunuz siz yaa sen hakaret edeceksin üstüne binicen altına binicen sonrada dava açtı dicenn pes valla..
Yav adam sadece Cumhurbaskani oldugu gunden bu yana 236 kisiye hakaret davasi acmis..:KK45: Sen kalkmis yillar once olmus bir seyi tek sebep gibi yaziyorsun.. Adam 226 gunde 236 kisiye dava acmis, oncesini saymiyorum bile..Bunlarin hepsi de karisina mi kufretmis?

Yav adam sadece Cumhurbaskani oldugu gunden bu yana 236 kisiye hakaret davasi acmis..:KK45: Sen kalkmis yillar once olmus bir seyi tek sebep gibi yaziyorsun.. Adam 226 gunde 236 kisiye dava acmis, oncesini saymiyorum bile..Bunlarin hepsi de karisina mi kufretmis?
o bir örnekti saraylı .. yeterrr ne sen beni anlican ne ben seni boşuna yazmayalımm.. bırak isteyen istediğini yapsın. seçim yaklaşıyor zaten.. bakalım ne olacakk..

kadesa neden görmezden gelsin bunun bakanları var hakimi var en sonunda gördüğüm yargıda bu olay ve ölenlerin bir çoğuna maaş bağlandı ve hatta ölmeyen bir işçi keşke ölseydim hiç olmassa ailem para alırdı dedi .. neden söyledi işsiz kaldı şuan için.. ne diyosun sen .. haberleri hangi pencered izliyorsun bilmiyorumki..
Allah askina ne yaziyorsun sen?
Memleketinde esi gorulmemis bir facia yasanmis yildonumunde gitmis Arnavutlukta siire ağlıyorsun. Yuh olsun be. Bunu normal gorenlere de yuh olsun. Ayiptir be! Devlet her zaman yaninizda diyip bir tanesinin bile bulunmamasi.

Sen hic Soma' ya gittin mi? Gitmediysen bu kafayla gitme zaten. Oradaki insanların perisanligini madenlere nasil mecbur birakildigini bilme. Sonra da gel ama devlet maasa bagladi de. Lutfetmisler!

Bununla dalga gecmisiz dua etsin. Forum kurallari el verse de icimdekilerin hepsini yazsam.

sen akp ile kafayı bozmuşsun şekerim.. ben ne diyom sen ne diyon ..
Sen demiyor musun sanki lutufmus gibi "olenlerin bir coguna maas baglandi" ama.. diye? Kadesanin kimden bahsettigi malum, sen ona gore cevap yazarken akpyi korumus olmuyorsun da ben yazinca mi akp ile bozmus oluyorum?

bir de bugün zaten insanlar tayyibi eleştiriyorsa bu özgürlük olduğundan değil insanların cesaretinden.
hala muhalif gazeteler herşeye rağmen basılabiliyorsa insanların gözü karalığından.
car car bağırması değil. İnsanlar yazdıkları yazılar yüzünden senelerce hapis yatıyor. Çocuklarını,eşlerini doğru düzgün göremiyor. Bu mu özgürlük???

o bir örnekti saraylı .. yeterrr ne sen beni anlican ne ben seni boşuna yazmayalımm.. bırak isteyen istediğini yapsın. seçim yaklaşıyor zaten.. bakalım ne olacakk..

beklenen olucak kakom sonuç belli zaten

hdp nin oyu yükselecek bu daha kötü bir gün o mapustaki katil lider olucak diye korkuyorum

ayrıca bu seçim için kimbilir neler yapıldı ne gizli sözler verildi. dilerim ki ülkeyi zarara ugratacak anlaşmalar olmamıştır.onun endişesini yaşıyorum...

bir de bugün zaten insanlar tayyibi eleştiriyorsa bu özgürlük olduğundan değil insanların cesaretinden.
hala muhalif gazeteler herşeye rağmen basılabiliyorsa insanların gözü karalığından.
car car bağırması değil. İnsanlar yazdıkları yazılar yüzünden senelerce hapis yatıyor. Çocuklarını,eşlerini doğru düzgün göremiyor. Bu mu özgürlük???
Sirf Tayyip Bey "kandirildi" diye senelerce silivride curuyenler, ölenler falan...

Bunlar hep özgürlük iste!

Sen hangi pencereden bakiyorsun acaba olaylara? Olenlerin bircoguna degil tamamina maas baglanmali zaten. Bu bir luks degil olmasi gereken... Senin ulkende bir facia olmus ve bu olayin yildonumunde somada degil de, baska bi ulkedeysen ve burada okunan siire agliyorsan senin samimiyetinle de dalga gecerim, karakterinle de, vicdaninla da, merhametinle de, totalinle dalga gecerim be... Az gecmisiz oh olsun...

beklenen olucak kakom sonuç belli zaten

hdp nin oyu yükselecek bu daha kötü bir gün o mapustaki katil lider olucak diye korkuyorum

ayrıca bu seçim için kimbilir neler yapıldı ne gizli sözler verildi. dilerim ki ülkeyi zarara ugratacak anlaşmalar olmamıştır.onun endişesini yaşıyorum...
dilerim matmazelimm ben buraya yazıyorum hdp meclise girsin istiyorum ve inanıyorumki demirtaş öcalandan haz almıyor ama şimdilik afarozda edemiyor.. hdp meclise girerseki istiyorum chp ile ortaklık yoluna gider ve olanları hep beraber göreceğizz..

bunlara birşey anlatamazsın ... fikrini yorumunu yazarsın sonra 5 i 10u sana yüklenir tepeden tepeden konuşur sonra akp ye oy verdiğin için cahil derler... seni akılları sıra sıkıştırmaya çalışırlar .... sonra iki ters yanıt alınca şikayet edip banlatırlar...
kaç seçimdir böyle olmuştur...

Sen hangi pencereden bakiyorsun acaba olaylara? Olenlerin bircoguna degil tamamina maas baglanmali zaten. Bu bir luks degil olmasi gereken... Senin ulkende bir facia olmus ve bu olayin yildonumunde somada degil de, baska bi ulkedeysen ve burada okunan siire agliyorsan senin samimiyetinle de dalga gecerim, karakterinle de, vicdaninla da, merhametinle de, totalinle dalga gecerim be... Az gecmisiz oh olsun...
sana cevap vermicem canım git büyüde gel çünkü ortalık senin gibi gençlerle dolu o daldan bu dala atlayann..

bunlara birşey anlatamazsın ... fikrini yorumunu yazarsın sonra 5 i 10u sana yüklenir tepeden tepeden konuşur sonra akp ye oy verdiğin için cahil derler... seni akılları sıra sıkıştırmaya çalışırlar .... sonra iki ters yanıt alınca şikayet edip banlatırlar...
yazdım bile bak ban geliyor bana..:KK53::KK53::KK53:

Back
X