• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Hayatımda duyduğum en saçma soru'

chp neden sevilmiyor diye sormuş bir arkadaş nedenini bilmiyorum da akp neden daha fazla seviliyor onu şu alıntıladığım mesjla daha iyi anladım.

çünkü bizim halkımız argo konuşanı,kaba ifadelerde bulunanı,kendisini azarlayanı daha çok seviyor.

örneğin;chp li olup yorum yapan arkadaşlar genelde kibar ve düzgün yazarken akp li olan bu mesajın sahibi arkadaşım aynı parti liderleri gibi yazmış.olay budur.
bu millet chpden neler çektiğini unutmadı desek,yeterli olur sanırım.
şimdi şirin gözükme çabalarını yemiyorlar.

o dönemlerde devlet ne derse onu yapacaksın diye diretirlerdi sözde özgürlükçüler.
şimdi cumhurbaşkanından,başbakana kadar söylemedikleri hakaret yok.
gayet özgürce veriştirebiliyorlar.

o dönemlerde devlet ne derse onu yapacaksın diye diretirlerdi sözde özgürlükçüler.
Cumhurbaskani hakaret etmiyor mu peki? Ustelik siyasilere de degil, direkt halka...

reklamlara bakarak değil yaşam şartıma imkanlarıma yapabildiklerime yapılanlara bakıyorum.....işte bu nedenle iki ayrı parti iki ayrı seçmen var..hereks istediği gibi yorumluyor...
Yapilan ne var diyoruz cevap veremiyorsun ama.. Cunki duble yol, Marmaray gecit demekten siz de biktiniz.

Muharrem inciyi sonuna kadar dinledim...

Hep soylemisimdir.liderlik vasfi ayrıdır liderin bir duruşu tarzı hitap şekli olmalı konuşurken eninede boyuna da vurmalı yeri gelince sert yeti gelince esprili olmalı yani şeytan tüyü konuşması akıcı anlaşılır güven vermeli

Ben şuan ki CHP ve MHP liderlerini lider görmüyorum. Partilerine zarar verdiklerini düşünüyorum muharrem inci gibi bir lider olsun genç ve gerçek siyaset yapan birisi chpnin oyları çok daha artar aynen MHP de oktay Vural olsa yada bu iki kişi gibi genç atak birileri hem siyaset canlanır hem bazılarına gün doğmaz.

Kilinctaroglu ve bahceli gibi yasi ilerlemis partisine yarardan cok zarar veren liderler bi kenara sekilsede muharrem inci oktay vural ve daha adini bile bilmedigimiz cevherler yok olup gitmese
Vermezler ne bahçeli,, ne kılıçdaroğlu,, hep bu lidersizlikten şapa oturmuyormu bunlarrr..fosilleşti ayol bunlar yeni can, lazım kan lazım partilerine..

Cumhurbaskani hakaret etmiyor mu peki? Ustelik siyasilere de degil, direkt halka...
geçmişte o kadar aşağılama,hakaret yaşadı ki bu millet senin gibi üzerine alanlar rahatsız oluyordur emin ol.
hayvanlar ve .............. giremez diye kendi insanını sınıflayan,tecrid eden,hor gören,zulmeden bir geçmişi yaşadık.

hayır yeterli olmaz.

özgürlük mü? sahiden özgür müsünüz siz? ciddi soruyorum bunu?

ben asla demokratik ve özgür bir ülkede yaşadığımı düşünmüyorum.cumhurbaşkanına güya hakaretten kaç kişi davalık oldu haberiniz var mı? devlet memuruyum ve sosyal medyadan cumhurbaşkanını eleştiren hakaret değil bakın eleştiri içerikli herhangi bir şey paylaşmam yasak.yoksa görevden alınırım.bu mu özgürlük?

gazeteciler tutuklandı bu ülkede,adına örgüt dediler oysa ki ilgisi yoktu.sırf gezi olaylarında bir-iki şey paylaştı diye çocuklar göz alıtına alında bu ülkede,kendi gibi düşünmeyene çek git denildi bu mudur demokratik olmak?

chp neden sevilmiyor diye sormuş bir arkadaş nedenini bilmiyorum da akp neden daha fazla seviliyor onu şu alıntıladığım mesjla daha iyi anladım.

çünkü bizim halkımız argo konuşanı,kaba ifadelerde bulunanı,kendisini azarlayanı daha çok seviyor.

örneğin;chp li olup yorum yapan arkadaşlar genelde kibar ve düzgün yazarken akp li olan bu mesajın sahibi arkadaşım aynı parti liderleri gibi yazmış.olay budur.
Kadesaaa şimdi beni güldürdün.. kibar ve düzgünmü yazıyorlar... aşağılamak,, alay etmek,, küçük görmek,, gerçekten güldürdün benii..

Hangisi mesela ucretsiz saglik hizmeti mi?
Siz ucretsiz saglik hizmeti alabiliyor musunuz? Reklamlar genelde yalan dolan abartmadan ibaret de bir de sizden dinleyelim.
bu sağlık konusunda gerçekten hiç bilginiz yok eskiden hastalara ölümlü diye bakılırken,, eskiden hastane kuyrukları varken,, paran varsa en iyi hizmeti alıyorken,, ve hastaneleri bo...luk götürüyorken.. şimdi şu yazdıklarınıza şaşarım

geçmişte o kadar aşağılama,hakaret yaşadı ki bu millet senin gibi üzerine alanlar rahatsız oluyordur emin ol.
hayvanlar ve .............. giremez diye kendi insanını sınıflayan,tecrid eden,hor gören,zulmeden bir geçmişi yaşadık.
Simdi yasadigimiz nedir? Turk bayragi acanlari bile tutukluyorlar, Alevi, Sunni, Turk, Kurt ayrimini saymiyorumbile.. Madenlerde olenlerin yakinlari sokaklarda tekmeleniyor, "Israil dolu" diye hakaretlere ugruyorlar, Izmirli gavur, calisan kadin fahise ilan edildi bu ulkede.. milli degerlerimiz yerlerde, Ataturk bile "Ayyas" hakareti yedi bu iktidarin en tepesinden.. Gecmisi birak da bugune gel biraz da..

gül,gülmek ömrü uzatır.

lütfen o msjları alıntılar mısın?

o arkadaşın msjına kadar kim kime ne yazmış bakıp alıntılar mısın?
arkadaş yok hayatım arkadaşlar.. şu siyaset topiğinde akp ile bir şey paylaşıldığı zaman hangi birini alıntılayıp sana gösterecem.. neler görüyoruz biz burdaa oky akp ile bir şey paylaşıyor altına hemen sıralanıyorsunuz .yok tayyip şeytan gibi bakmış,, yok zombi gibi olmuşş,, işte tayyibin içine şeytan kaçmıış vs vs.. bir şiir okunmuş ağlamışlar duygulandıkları için .edilen alaylara bir bakk..

Chp'den neler çektiğini unutmadı mı? Chp ne zaman iktidar olmuş da çektirmiş yahu ezbere konuşmayın :) İnönü döneminden mi bahsediyorsunuz? O günleri mi gördünüz? :)

Şimdi de işte alevileri yuhalattırıyor sizlere meydanlarda haşmetmeabınız.

istediğini düşünebilirsin canım beni bilen bilir....
şu siteyi bebeğimden fırsat bulduğumda takılmak için açıyorum... onu da hiçbir işe yaramayacağını bildiğim bir oy için hiçbir etki yapmayacak sözlerle geçirmek istemiyorum... yok illa istiyorum dersen geçen sene ki topic i aç çarşaf çarşaf açıkladım hem yaptıklarını hem benim neden verdiğimi....madem çok istiyorsun hadi bir fedakarlık yapta bende senin iyi niyetini göreyim...:KK66:

Bak aslında kendin de yazmışsın, geçen sene açıkladım diye. Geçen sene yerel seçim vardı bu genel seçim. Aradan koca yıl geçmiş, ama sen olduğun yerde kalmışsın. Biraz dinamik olun yahu bu seçimlerde Akp'nin hiçbir vaadi halkın yararına değil, geçmiş senelere takılıp kalmayın.

arkadaş yok hayatım arkadaşlar.. şu siyaset topiğinde akp ile bir şey paylaşıldığı zaman hangi birini alıntılayıp sana gösterecem.. neler görüyoruz biz burdaa oky akp ile bir şey paylaşıyor altına hemen sıralanıyorsunuz .yok tayyip şeytan gibi bakmış,, yok zombi gibi olmuşş,, işte tayyibin içine şeytan kaçmıış vs vs.. bir şiir okunmuş ağlamışlar duygulandıkları için .edilen alaylara bir bakk..

diyorum ki bu topikte o arkadaşın msjına kadar tartışılan konuda ki hakaret içerikli msjları alıntılar mısın?

eski topiklerden bahsetmiyorum şu anda burada yazışıyoruz.

o alaylar kılıçdaroğlu içinde yapıldı.ayrıca dün soma faciasını görmeyip,önemsemeyip,hiçe sayıp biri bir şiir okudu diye bu ülkenin önde gelen ismi ağlıyorsa dalganın alası geçilir! bu hakaret değil tepkidir.

Chp'den neler çektiğini unutmadı mı? Chp ne zaman iktidar olmuş da çektirmiş yahu ezbere konuşmayın :) İnönü döneminden mi bahsediyorsunuz? O günleri mi gördünüz? :)
işte zaten benimde şaşırdığım o chp iktidara gelmemiş yahu kime sorsam ak partiye vermicem diyorlar eee kime diyorum chp mi diyorum gözlerini açıyorlar allah korusun ne chp si ..mhp ye atacağım oyumu diyorlar bu parti iktidar olmamış ama bu halk buna güvenmiyor.. geçmişte bu kadar ne yapmış bunlar.. kii üstünden kaç sene geçmişş.. hala yenileyememişlermi kendilerinii..

Ya birak bu magdur edebiyatini... Bi siz.magdur oldunuz aci cektiniz zaten. Yeter biktik ama.

aslında yatıp kalkıp inönüye dua etmemiz gerekiyor. 2. dünya savaşına girmedi diye.
Şimdikiler savaş yokken savaş çıkartmaya çalışıyorlar.
Bir de inönü zamanını ekmeği karneyle dağıttı diye eleştirmeye çalışmıyorlar mı, akkoyunlar da yiyorlar işte böyle.
Allah korusun 2 dünya savaşına girsek biz öyle avrupalılar gibi kolay da atlatamazdık. Avrupada yakılıp yıkılmayan şehir kalmadı. İnsanlar açlıktan öldü. Bizde İstanbul bombalansa ne sultan ahmet ne ayasofya kalsa ne yapacaktık. o dönem bence Türkiye'nin en güçlü ve dengeli dönemiydi. Tüm dünya yanarken neredeyse hiç yara almadan atlattık. Naziler bile türkiye üzerinden geçemedikleri için afrika, azerbaycan üzerinden stalingradı işgale gittiler ve savaşı da bu yüzden kaybettiler.
Şimdi ne sınır var, ne itibarımız var dünya üzerinde.

bu sağlık konusunda gerçekten hiç bilginiz yok eskiden hastalara ölümlü diye bakılırken,, eskiden hastane kuyrukları varken,, paran varsa en iyi hizmeti alıyorken,, ve hastaneleri bo...luk götürüyorken.. şimdi şu yazdıklarınıza şaşarım
Eskiden biz sabahtan siraya girip aksama kadar muayene, film, laboratuar, MRimizi da yaptirip alt kattaki eczaneden de ilacimizi alip aksama kadar islerimizi halledip evimize gidebiliyorduk. En fazla ertesi gune sarkiyordu. Simdi siz hastaliginizin teshisini koyacak bir tomografi cekimi icin kac ay bekliyorsunuz? Hastalar esas simdi randevu kuyruklarinda olumu bekliyorlar.. Ben oldukten sonra gelen hizmeti neyleyim?

Back
X