yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisi diye düşünüyor olabilirlerAynısını yazmıştım valla birkaç ay önce. "Muhalefet yapılmıyor" diye eleştiriyoruz ama kaçımız muhalefet partileri ne demiş diye kulak veriyoruz. Varsa yoksa aleni ya da gizli Akp destekli medyadan okuyorz/dinliyoruz her şeyi. "Proje üretmiyorlar" lafı ezberletilmiş gibi. Bu seçimde öyle olduğunu da düşünmüyorum, bu sefer proje üretmeyen muhalefet değil Akp kesinlikle. Varsa yoksa başkanlık sistemi ve paralel yapıyla mücadele. Halka yönelik bir şey yok.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
'Hayatımda duyduğum en saçma soru'
- Konu Sahibi Saraylim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?aslında halkın sevmemesi diye bir durum yok. Oyların %25 ini alıyor sonuçta. Ama chp seçmeni akp ya da pkk seçmeni gibi değil. Körü körüne bir bağlılık yok. Bir lider arayışında değil hiçkimse. Yeri gelir en gerçek eleştiriyi de cehape seçmeni yapar partisine.
Aynen öyle. Az önce Saraylım'la da oldu bunları ben mi yazdım diyorum böyle mesajlar görünce :) Daha sabah konuştuk eşimle benzer bir konuyu.
Chp seçmeni ya da Chp de değil aslında eğitim seviyesi bir derece yüksek, muhafazakarlıktan nispeten uzak insanlar körü körüne savunmuyorlar bir şeyi çünkü dogmatik düşünce tarzını benimsememişler. Sorguluyorlar, düşünceleri statik değil. Tek tip de değiller. Böyle insanları ikna etmek, kazanmak, bir şeyi beğendirmek çok daha zor haliyle.
Diyip hala bir icraat sayamadiniz...bu lafı duyduğunuza göre areklamlarını da izlemişsinizdir...tek tek saymama gerek var mı.....
ayrıca chp nin başa geleceğini bilsem oyumu verip sözünü tutmadığında gidip yüzüne tüküresim var....
bize belediye seçimlerinde 20 vaad verildi ve hepsi fazlasıyla madde madde yerine geldi ben buna bakarım....
boş lafa bu milletin karnı tok....neden bu kadar herkes akp ye sarıldı sanıyorsunuz....
ayrıca herkesin vereceği bir oy onun için de tartışmak istemiyorum...yolum belli oyum belli....işte söz tam da burda oturuyor...ben lafa değil icraata bakarım....
Sen gundeme getirdigin icin oyle oldu,o guruba dahil olmayabilirsin tabii, oyle diyorsan.. Ama dogru bir noktaya temas ettin, ben de kendimce acikladim. Diger arkadaslarin aciklamasi da cok yerinde olmus. sebep bir suru.. Tayyip'e de getiriyorum, cunki senelerce Ecevitin son zamanini her mitinginde ve televizyon konusmasinda kullandi durdu. Milleti sol partilerden iyice korkutana kadar ugrasti.. Eee.. adamin adi cikinca doksana inmezmis seksene.. O misal.. Adamcagiz o zamanlarda da hastaydi, demencia da vardi biraz, oldu gitti, hala kullanir Tayyip onu.Chp den kormuyorum şekerim .. ben niye korkayımm 15 sene evvel tayyip yoktu ve gene bu chp muhalefetteydi türkiyenin 15 senelik siyaset mazisi yok saraylım.. tayyibi at bir kenara ben neden bu halk güvenmiyor diyorumm neden itibar etmiyorlar diyorumm.. bunu tuttun tayyibe neden getirdin anlamıyorumm..
adamlar tek tek saymış benim ikinci kez saymam mı gerekiyor.....Diyip hala bir icraat sayamadiniz...
Mumkunse sayar misiniz rica ediyorum ben adamlari dinlemedim.adamlar tek tek saymış benim ikinci kez saymam mı gerekiyor.....
bi zahmet açın izleyin o zaman.....biz böyle yorulmayalım diye çerşaf çarşaf reklam yapmışlar.....zeki misin senMumkunse sayar misiniz rica ediyorum ben adamlari dinlemedim.
Kopyala yapistir yapmayalim ama :) yoksa ezberci oldugunuzu dusunecegim.adamlar tek tek saymış benim ikinci kez saymam mı gerekiyor.....
yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisi diye düşünüyor olabilirler
Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir diye vaat mi olur yahu? Valla kusura bakmayın Akp halka yönelik hiçbir şey vaat etmiyor bu seçimde. Paralel yapıyla mücadele, başkanlık sistemi, yargı tasfiyesi, iç güvenlik tedbir arttırımı...Hangisi halk olarak bizim işimize yarar söyleyin? Akp çok bozdu :)
Bence siz kendinizi zeki saniyorsunuz. Kendi cumlelerinizle yapilan icraatleri surada yaziya dokemiyorsunuz :) ezberci, kafatasci zihniyet... Bana da sen diye hitap edecekseniz hic alintilamayin ayrica. Mahalle kavgasi yapamam.bi zahmet açın izleyin o zaman.....biz böyle yorulmayalım diye çerşaf çarşaf reklam yapmışlar.....zeki misin sen
Muharrem inciyi sonuna kadar dinledim...
Hep soylemisimdir.liderlik vasfi ayrıdır liderin bir duruşu tarzı hitap şekli olmalı konuşurken eninede boyuna da vurmalı yeri gelince sert yeti gelince esprili olmalı yani şeytan tüyü konuşması akıcı anlaşılır güven vermeli
Ben şuan ki CHP ve MHP liderlerini lider görmüyorum. Partilerine zarar verdiklerini düşünüyorum muharrem inci gibi bir lider olsun genç ve gerçek siyaset yapan birisi chpnin oyları çok daha artar aynen MHP de oktay Vural olsa yada bu iki kişi gibi genç atak birileri hem siyaset canlanır hem bazılarına gün doğmaz.
Kilinctaroglu ve bahceli gibi yasi ilerlemis partisine yarardan cok zarar veren liderler bi kenara sekilsede muharrem inci oktay vural ve daha adini bile bilmedigimiz cevherler yok olup gitmese
Hep soylemisimdir.liderlik vasfi ayrıdır liderin bir duruşu tarzı hitap şekli olmalı konuşurken eninede boyuna da vurmalı yeri gelince sert yeti gelince esprili olmalı yani şeytan tüyü konuşması akıcı anlaşılır güven vermeli
Ben şuan ki CHP ve MHP liderlerini lider görmüyorum. Partilerine zarar verdiklerini düşünüyorum muharrem inci gibi bir lider olsun genç ve gerçek siyaset yapan birisi chpnin oyları çok daha artar aynen MHP de oktay Vural olsa yada bu iki kişi gibi genç atak birileri hem siyaset canlanır hem bazılarına gün doğmaz.
Kilinctaroglu ve bahceli gibi yasi ilerlemis partisine yarardan cok zarar veren liderler bi kenara sekilsede muharrem inci oktay vural ve daha adini bile bilmedigimiz cevherler yok olup gitmese
işkembeden atışlar başladı.....yersen...
ne dedik herkes konusur AK parti yapar..
chp neden sevilmiyor diye sormuş bir arkadaş nedenini bilmiyorum da akp neden daha fazla seviliyor onu şu alıntıladığım mesjla daha iyi anladım.
çünkü bizim halkımız argo konuşanı,kaba ifadelerde bulunanı,kendisini azarlayanı daha çok seviyor.
örneğin;chp li olup yorum yapan arkadaşlar genelde kibar ve düzgün yazarken akp li olan bu mesajın sahibi arkadaşım aynı parti liderleri gibi yazmış.olay budur.
istediğini düşünebilirsin canım beni bilen bilir....Kopyala yapistir yapmayalim ama :) yoksa ezberci oldugunuzu dusunecegim.
şu siteyi bebeğimden fırsat bulduğumda takılmak için açıyorum... onu da hiçbir işe yaramayacağını bildiğim bir oy için hiçbir etki yapmayacak sözlerle geçirmek istemiyorum... yok illa istiyorum dersen geçen sene ki topic i aç çarşaf çarşaf açıkladım hem yaptıklarını hem benim neden verdiğimi....madem çok istiyorsun hadi bir fedakarlık yapta bende senin iyi niyetini göreyim...
aynen katılıyorum...akp nin bu başarısının içindde onların da payı var.....Muharrem inciyi sonuna kadar dinledim...
benim eşim sırf bu genel başkan meselesinden ortada bocalıyor....bende akp ye verdiriyorum
çok yaralandım..komik olmayınchp neden sevilmiyor diye sormuş bir arkadaş nedenini bilmiyorum da akp neden daha fazla seviliyor onu şu alıntıladığım mesjla daha iyi anladım.
çünkü bizim halkımız argo konuşanı,kaba ifadelerde bulunanı,kendisini azarlayanı daha çok seviyor.
örneğin;chp li olup yorum yapan arkadaşlar genelde kibar ve düzgün yazarken akp li olan bu mesajın sahibi arkadaşım aynı parti liderleri gibi yazmış.olay budur.
Neyden ne kadar firsat bularak bu sitede takildiginiz beni zerre irgalamaz. Sonucta gelip burada ortaya bir arguman atiyorsaniz biri aciklama talep ettiginde "ugrasamam" derseniz bu mahalle agzi olur. Bilmemek ayip degil bilmiyorum diyebilin :) sonra vay akepe secmeni koyun degildir diye yakinirsiniz. Kendi kendinizi bu durumlara dusurup aglamayin sonra.istediğini düşünebilirsin canım beni bilen bilir....
şu siteyi bebeğimden fırsat bulduğumda takılmak için açıyorum... onu da hiçbir işe yaramayacağını bildiğim bir oy için hiçbir etki yapmayacak sözlerle geçirmek istemiyorum... yok illa istiyorum dersen geçen sene ki topic i aç çarşaf çarşaf açıkladım hem yaptıklarını hem benim neden verdiğimi....madem çok istiyorsun hadi bir fedakarlık yapta bende senin iyi niyetini göreyim...
çok yaralandım..komik olmayın
ne yaralamaya çalıştım ne komik olmaya.topiği açtım okuyordum herkes normal fikrini yazarken birden msjını gördüm.işte dedim erdoğan tarzında bir seçmen.
Reklamlara bakarak mi oy veriyorsunuz yani? 13 senede kac tane bina yapmis onlarin reklamini mi veriyor? Parti reklamlari deyince aklima Ozal geldi.. bir reklam verirdi ki Bogaz Koprusunden baslardi Turkiye capinda sanayi hamlesinden Turkiyenin en buyuk yatirimi Gap'a, oradan ciftciye, isciye kadar.. Sizin reklamlarda "anani da al git" dedigi ciftci de oynuyor mu? Ya satilan fabrikalar, limanlar, ormanlar, telekominikasyon sirketleri, Bor madenine kadar... 12 yilda uce katlanan dis borc da cabasi.. Neredeymis bunca paralar? soyluyor mu reklamlarda? Oglunun 6 tane gemicigini de koymus mu reklamlara? Millet kendinin sanirdi, iyi hava olurdu yaa.. Soyle 10 milyon dolarlik koca koca gemicikler...bu lafı duyduğunuza göre areklamlarını da izlemişsinizdir...tek tek saymama gerek var mı.....
ayrıca chp nin başa geleceğini bilsem oyumu verip sözünü tutmadığında gidip yüzüne tüküresim var....
bize belediye seçimlerinde 20 vaad verildi ve hepsi fazlasıyla madde madde yerine geldi ben buna bakarım....
boş lafa bu milletin karnı tok....neden bu kadar herkes akp ye sarıldı sanıyorsunuz....
ayrıca herkesin vereceği bir oy onun için de tartışmak istemiyorum...yolum belli oyum belli....işte söz tam da burda oturuyor...ben lafa değil icraata bakarım....
anlamak istediğini anla canım....bu sitede sırf tartışmak adına sayfa sayfa yazı yazamam....çok isteyen açar okur kendi memleketimden reismlerle açıkladım...sen diye yazmamın sebebi az da olsa muhabbetimiz olmuştu ona binayen yazdım...Bence siz kendinizi zeki saniyorsunuz. Kendi cumlelerinizle yapilan icraatleri surada yaziya dokemiyorsunuz :) ezberci, kafatasci zihniyet... Bana da sen diye hitap edecekseniz hic alintilamayin ayrica. Mahalle kavgasi yapamam.
reklamlara bakarak değil yaşam şartıma imkanlarıma yapabildiklerime yapılanlara bakıyorum.....işte bu nedenle iki ayrı parti iki ayrı seçmen var..hereks istediği gibi yorumluyor...Reklamlara bakarak mi oy veriyorsunuz yani? 13 senede kac tane bina yapmis onlarin reklamini mi veriyor? Parti reklamlari deyince aklima Ozal geldi.. bir reklam verirdi ki Bogaz Koprusunden baslardi Turkiye capinda sanayi hamlesinden Turkiyenin en buyuk yatirimi Gap'a, oradan ciftciye, isciye kadar.. Sizin reklamlarda "anani da al git" dedigi ciftci de oynuyor mu? Ya satilan fabrikalar, limanlar, ormanlar, telekominikasyon sirketleri, Bor madenine kadar... 12 yilda uce katlanan dis borc da cabasi.. Neredeymis bunca paralar? soyluyor mu reklamlarda? Oglunun 6 tane gemicigini de koymus mu reklamlara? Millet kendinin sanirdi, iyi hava olurdu yaa.. Soyle 10 milyon dolarlik koca koca gemicikler...