Hayatıma devam edemiyorum

ben ne okudum öyle.babanız gidin sevgilinizin ailesinin evinde kalın maddi de destek olun mu dedi?ben şokkk

Bir erkek için mi? Olay erkek olması mıydı? Dosttuk biz. Zor zamanlar da atlattık. Her şeyimi. Erkek olarak bakmadım ki. Çok ilgiliydi, beni çok düşünüyordu ve hiç sıkılmıyordu.diğer erkeklerde duymadığım şekilde davranıyordu. Çok kötü bir yüzünü gördüm ve uçurumdan düştüm. Benden çıkan aynı para. Destek amacıyla da kaldım ben. Her türlü para çıkıyordu benden. Samimi geldiler. Senelerce her hafta oturmaya gittim, konuştum. İyi insanlar sandım.

Bu ne biçim aileymiş be amaaannn

İyi yapmışsın ne diyelim. Bravo sana

Baba kısmı da dahil olunca cidden saçma bir hâl aldı konu.

Sevgilisi olunca aklını yitiren kızlara alıştım burada ama baba bünyeme fazla geldi
kızım var kınamayayım diyorum da akıllara zarar konuların biri kapanıp biri açılıyor anacığımm

Edebiyat yapmayın yahu.
Okulunu bitiremeyen, yurttan aldığınız yemeklerle karnını doyuran, sizin ailesinin evine yerleşip onlara yardım etmenizi kabul eden belesçi birinden bahsediyorsunuz.
Neyini sevebiliyorsunuz böylelerinin?
Artık iki çift güzel söze nasıl muhtaçsanız, aklınızı yitirmişsiniz.

ne sözlüsü allasen.bu arada sözün ne geçerliliği var?aileniz de aşırı tuhafmışş.e şimdi ne oldu ortada kaldınız.neden aileniz sahip çıkmıyor?hala o şehirde ne işiniz var?
Burada çalışıyorum. Gel dediler ama düşünmeden gel dediler. Kendileri köyde yaşıyor. Köyde napabilirim ki? İşimi de hemen aldıramazdım.mecburen hemen ev tuttum. Bi sene zorundayım burda olmaya

Burada çalışıyorum. Gel dediler ama düşünmeden gel dediler. Kendileri köyde yaşıyor. Köyde napabilirim ki? İşimi de hemen aldıramazdım.mecburen hemen ev tuttum. Bi sene zorundayım burda olmaya
köyde kalsaydınız başınıza bunlar gelmezdi.

Veee fake demeye geldim. Konun hangi tarafindan tutarsan tut, elde kaliyor.

Hele daha olmayan kayin aileye (evlilik yok) maddi destek olsun diye yollatan baba. Baba yobaz desen yollamaz, modern desende yollamaz.

Ama bir nebze popcorn potansiyeli var konunun. Merak ile bekliyorum.

bunlar hep fazla makarna yemekten oluyor

Umarım birisi için bu kadar fedakarlık yapmamanız gerektiğini anlamışsınızdır. Olan olmuş, bundan sonra akıllıca hareket edin.

Gören de büyük bir şirkette gelecek vaat eden bir pozisyonda kariyer yapıyorsunuz sanacak. Alt tarafı markette kasiyer falansınız. Ailenizin yanına dönün başınıza bir iş gelmeden bu kafayla çok zarar görürsünüz diyeceğim ama ailenizin de sizden farkı yok ki.

Espri yapıyorsunuz kendinizce eğleniyosunuz ama ben bir gençlik hatası yaptım ve muhtelemen çoğunuz da benden büyüksünüz. Zaten çok kötü bir ruh halinde olduğumu paylaştım. Sizden öneri, destek isteyen, halihazırda depresyonda olan bir insana sürekli hakaret edip makara yaparak çok normal ve doğru dürüst insanlar mı oluyorsunuz?

Derinlere inersek ailesiyle anlaşamıyordur da kesin. Sevgili ailesi varken kendi ailesinin yanında kalmak bünyesine fazla gelir.

Ana babanızın zamanında yapması gereken ve yapmadığı şeyi neden bizden bekliyorsunuz? Bizim size doğru yolu gösterme ya da ruh halinizi düzeltme gibi bir sorumluluğumuz yok ki? Şu saatten sonra ne önerisi verelim zaten? Hala aşkınızı güzelliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…