Bir erkek için mi? Olay erkek olması mıydı? Dosttuk biz. Zor zamanlar da atlattık. Her şeyimi. Erkek olarak bakmadım ki. Çok ilgiliydi, beni çok düşünüyordu ve hiç sıkılmıyordu.diğer erkeklerde duymadığım şekilde davranıyordu. Çok kötü bir yüzünü gördüm ve uçurumdan düştüm. Benden çıkan aynı para. Destek amacıyla da kaldım ben. Her türlü para çıkıyordu benden. Samimi geldiler. Senelerce her hafta oturmaya gittim, konuştum. İyi insanlar sandım.
Yahu sizden sıkılıp ne yapacakti? Tabi ilgilenecek sizinle başka işi mi vardi zaten? Yillarca birlikte oldugunuz adama çoğu kişi 1 ay bile dayanamaz. Ailesinin yaninda yaşamayi birak boyle biriyle birlikte olmak bile istemez çoğu insan. Sizin gibisini zor bulur zaten sanki cok secenegi vardi da...
BAZI erkeklerin çoook ustunuze düşmeleri çok asik olduklarindan değil şunu bir ayirt edin artik yav. Körün gözü acilinca once bastonu kirarmış. O cocuk bu durumda olduğu için size o kadar yapışmış bence.
Size de daha normal erkekler boyle ilgi gostermemiş ilk defa gorunce de boyle olmuş işte.