Hayatıma devam edemiyorum

Bir erkek için mi? Olay erkek olması mıydı? Dosttuk biz. Zor zamanlar da atlattık. Her şeyimi. Erkek olarak bakmadım ki. Çok ilgiliydi, beni çok düşünüyordu ve hiç sıkılmıyordu.diğer erkeklerde duymadığım şekilde davranıyordu. Çok kötü bir yüzünü gördüm ve uçurumdan düştüm. Benden çıkan aynı para. Destek amacıyla da kaldım ben. Her türlü para çıkıyordu benden. Samimi geldiler. Senelerce her hafta oturmaya gittim, konuştum. İyi insanlar sandım.

Yahu sizden sıkılıp ne yapacakti? Tabi ilgilenecek sizinle başka işi mi vardi zaten? Yillarca birlikte oldugunuz adama çoğu kişi 1 ay bile dayanamaz. Ailesinin yaninda yaşamayi birak boyle biriyle birlikte olmak bile istemez çoğu insan. Sizin gibisini zor bulur zaten sanki cok secenegi vardi da...
🙄🙄
BAZI erkeklerin çoook ustunuze düşmeleri çok asik olduklarindan değil şunu bir ayirt edin artik yav. Körün gözü acilinca once bastonu kirarmış. O cocuk bu durumda olduğu için size o kadar yapışmış bence.
Size de daha normal erkekler boyle ilgi gostermemiş ilk defa gorunce de boyle olmuş işte.

allah akıl fıkır versın ne dıyım
su kendınıze verdıgınız zarardan bır ders cıkarırsınız umarım

Çok güvendim ona. Çok samimiydik ve o da okulunu bitirip çalışır sandım hemen. Yarım sene en kötü bir sene böyle olur sandım. Bu şehre geleli 5 sene oluyor. İlk geldiğimden beri oturmaya gidiyordum sık sık. Samimiydik. Burada okul bitince söz yaptık. Sonra 1 sene boşta kaldıktan sonra babam da madem okulu bitecek az kaldı, senden de ayrılmak istemiyor. Durumları da kötü. Destek olursun sevdiğine dedi. Yurda boşa para akıtıyordum. Bana da mantıklı geldi.
Babaya bak
Heyt bee...

Ailem köyde diyorum hem okumuyorsunuz hem de yorum yapıyorsunuz. Ben ne yaparsam yapayım zaten onlardan uzakta olmak zorundayım.
Ben okuyorum anlıyordum da, siz de anlasanız keşke.

Aileniz köyde yaşıyor, para kazanır kazanmaz sevgilinizin ailesine yardım edeceğinize onlara destek olmayı teklif ettidiniz mi?

Çok güvendim ona. Çok samimiydik ve o da okulunu bitirip çalışır sandım hemen. Yarım sene en kötü bir sene böyle olur sandım. Bu şehre geleli 5 sene oluyor. İlk geldiğimden beri oturmaya gidiyordum sık sık. Samimiydik. Burada okul bitince söz yaptık. Sonra 1 sene boşta kaldıktan sonra babam da madem okulu bitecek az kaldı, senden de ayrılmak istemiyor. Durumları da kötü. Destek olursun sevdiğine dedi. Yurda boşa para akıtıyordum. Bana da mantıklı geldi.
Ne saçma insanlarsınız. Ben hiçbir babanın evladına bunu söyleyeceğine inanmıyorum daha doğrusu inanmak istemiyorum

Ortada nikah filan yokken elalemin evine yerleşip bir de onların geçimlerini sağlamak nasıl bir mantıktır? Cahil cesareti diye buna derler sanırım. Kurtuldugunuza sukredeceginize bir de yasını tutuyorsunuz.

Sizde genetik herhalde. 🤦🏻‍♀️ Yaşadığınız saçmalığı yaşınız gereği cahilliğinize veririz de babanız neyin kafasını yaşıyordu acaba? Tövbe yarabbim kınamayacağım hayırrrr

Ya çok acı değil mi? Konu sahibi aileden bile aynı muameleyi görmüş, eller neyse ne, el der geçersin.
Belki de sallıyor o kısmı. Hiçbir babanın böyle bir şeye izin vereceğini sanmıyorum. Muhafazakarlıkla falan ilgili değil, azıcık aklı olan biri onaylamaz bunu.

Bir erkek için mi? Olay erkek olması mıydı? Dosttuk biz. Zor zamanlar da atlattık. Her şeyimi. Erkek olarak bakmadım ki. Çok ilgiliydi, beni çok düşünüyordu ve hiç sıkılmıyordu.diğer erkeklerde duymadığım şekilde davranıyordu. Çok kötü bir yüzünü gördüm ve uçurumdan düştüm. Benden çıkan aynı para. Destek amacıyla da kaldım ben. Her türlü para çıkıyordu benden. Samimi geldiler. Senelerce her hafta oturmaya gittim, konuştum. İyi insanlar sandım.
O da size kadın olarak bakmamış zaten.

Yine yaşadıklarını hak eden bir üye konusu. Hiç mi aklınızı mantığınızı kullanmıyorsunuz yahu? Erkek görünce derin dondurucuya mı kaldırıyorsunuz düşünme yetinizi?

Herşey bir tarafa, bu köylü aileler muhtemelen dini bütün insanlar çocuklarının sevgilisiyle ve ailesiyle yaşamasına nasıl izin veriyor?
Doğruyu söylememiştir ki. Hem okuyorum hem çalışıyorum yurtta kalıyorum demiştir. Ha ama şu var aileside birkere bile gidip de kaldığı yeri kontrol etmemekte bence hatali.

Resmen nitelikli dolandırıcılık işte bu. Senin de hataların olmuş yaşına veriyorum ama bunu ona dön hatalısın anlamında demiyorum. Ölsen de dönme. Yarın öbür gün zora düşünce yine sana bulaşmaya çalışır bu aile. Canını kurtarmışsın önüne bak. Bir de bu Ankara'lı erkeklerde genel bir problem var galiba ya. Neyse geçmiş olsun diyelim. Terapi almayı düşünebilirsin.

Resmen nitelikli dolandırıcılık işte bu. Senin de hataların olmuş yaşına veriyorum ama bunu ona dön hatalısın anlamında demiyorum. Ölsen de dönme. Yarın öbür gün zora düşünce yine sana bulaşmaya çalışır bu aile. Canını kurtarmışsın önüne bak. Bir de bu Ankara'lı erkeklerde genel bir problem var galiba ya. Neyse geçmiş olsun diyelim. Terapi almayı düşünebilirsin.
Neden nitelikli dolandırıcılık olsun ki? Bile isteye babasınında onayıyla gitmiş eve yerleşmiş

Back
Yukarı
X