Hayat çok sıkıcı

Elif dag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
296
-287
Sıkıldım buraya geldim kızlar. Off ne konuşacak görüşecek vakit geçirecek arkadaşım nede sevgilim var. Hayat çok sıkıcı geliyor . Birkaç gündür hasta olduğum için işe de gidemiyorum . Bunaltı geldi. Bu hayat böyle geçer mi . Ne zaman değişecek benim hayatım 😏

hastalıktandır yahu 😂 hepimiz hastalanınca ay acaba sağlıklıyken nasıldım ah karnım ağrımıyorken burnum akmıyorken hayat ne güzeldi demiyor muyuz he onlar da olmayınca başka dertler oluyor tabi hayat işte. inişli çıkışlı. sevgili de lazım değil valla bence ömür törpüsü hiç çağırmayın başınıza belayı ilişkisizlik en rahatı.

Sıkıldım buraya geldim kızlar. Off ne konuşacak görüşecek vakit geçirecek arkadaşım nede sevgilim var. Hayat çok sıkıcı geliyor . Birkaç gündür hasta olduğum için işe de gidemiyorum . Bunaltı geldi. Bu hayat böyle geçer mi . Ne zaman değişecek benim hayatım 😏
Bakış açını değiştirince :)
yalnızlık bazen çoğu kadın için ulaşılması zorlaşan özgürlük haline geliyor :)

Yalnızlığın övülecek hiçbir tarafı yokki. Evde durunca bunalıma giriyorum ben. Şu an işte çalıştığım için kendimi böyle teselli ediyorum. Ama sosyal ortamım hiç yok . Beni kahreden de bu

Şuan hasta olduğunuz ve eve tıkıldığınız için kafanızda olumsuz düşünceler daha fazla olabilir.Toparlayinca işe başlarsınız,bir de hobi edinin kendinize.En azından şu anki ruh halinize göre daha iyi hissedersiniz.

Hahaha haklisin be geçmez bak ben evlendim cocuk yaptım işten çıktım evde çocuk bakıyorum kafayı yemek üzereyim . üstelik yanliz bi anneyim ailem uzakta zor çöl zor derdine dert ekledim.cok dertlenme beterin beteri var diye ☺️☺️☺️

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. İş yerinde kafa dengi arkadaşınız yok mu? İş sonrası ya da haftasonları izin günlerinde farklı yerlere gitmeyi deneyin. Ortam değiştirin, haftasonları bazı kurslar oluyor. Kursa katılabilirsiniz. Kaç yaşındasınız bu arada

hastalıktandır yahu 😂 hepimiz hastalanınca ay acaba sağlıklıyken nasıldım ah karnım ağrımıyorken burnum akmıyorken hayat ne güzeldi demiyor muyuz he onlar da olmayınca başka dertler oluyor tabi hayat işte. inişli çıkışlı. sevgili de lazım değil valla bence ömür törpüsü hiç çağırmayın başınıza belayı ilişkisizlik en rahatı.
Sizi biktirmis bu erkolar belliki. Ben de bir hayır görmedim erkek milletinden gerçi 😏

Sizi biktirmis bu erkolar belliki. Ben de bir hayır görmedim erkek milletinden gerçi 😏
ayyyy bıktırdı vallaha biri bitiyor öteki başlıyor çıkma teklifini de kaldırmışlar 2 gün flört etsek 3. gün sevgililik hali seviyorum da kerataları ama anlaşmak geçinmek bi tartışmak bi alttan almak ilgisini vermek ilgisini almak bayıyor bi süre sonra. kırdıkları kalp de cabası. tahammülsüzlüğüm bıkkınlığım dizboyu...

ayyyy bıktırdı vallaha biri bitiyor öteki başlıyor çıkma teklifini de kaldırmışlar 2 gün flört etsek 3. gün sevgililik hali seviyorum da kerataları ama anlaşmak geçinmek bi tartışmak bi alttan almak ilgisini vermek ilgisini almak bayıyor bi süre sonra. kırdıkları kalp de cabası. tahammülsüzlüğüm bıkkınlığım dizboyu...
Haklısın ilişkiler, iletişim şekli, flört etme her şey değişti erkeklerde de dişillik artmış. Trip atan erkek çok 😅 kaç yaşındasın bu arada merak ettim yaşlarımız yakın mı diye

Haklısın ilişkiler, iletişim şekli, flört etme her şey değişti erkeklerde de dişillik artmış. Trip atan erkek çok 😅 kaç yaşındasın bu arada merak ettim yaşlarımız yakın mı diye
ay harbiden prenseslik onlara prenslik bize kaldı ya ahahha ben 19um ya ufak tefeğim daha yakın yaşlarda değilizdir herhalde 😅 ama var benim de bi minnoş sarmanım : )

X