Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakış açını değiştirince :)Sıkıldım buraya geldim kızlar. Off ne konuşacak görüşecek vakit geçirecek arkadaşım nede sevgilim var. Hayat çok sıkıcı geliyor . Birkaç gündür hasta olduğum için işe de gidemiyorum . Bunaltı geldi. Bu hayat böyle geçer mi . Ne zaman değişecek benim hayatım
Bakış açını değiştirince :)
yalnızlık bazen çoğu kadın için ulaşılması zorlaşan özgürlük haline geliyor :)
Yalnızlığın övülecek hiçbir tarafı yokki. Evde durunca bunalıma giriyorum ben. Şu an işte çalıştığım için kendimi böyle teselli ediyorum. Ama sosyal ortamım hiç yok . Beni kahreden de buBakış açını değiştirince :)
yalnızlık bazen çoğu kadın için ulaşılması zorlaşan özgürlük haline geliyor :)
Ne işle meşgulsünüz acabaYalnızlığın övülecek hiçbir tarafı yokki. Evde durunca bunalıma giriyorum ben. Şu an işte çalıştığım için kendimi böyle teselli ediyorum. Ama sosyal ortamım hiç yok . Beni kahreden de bu
Ücretli öğretmenlik yapıyorumNe işle meşgulsünüz acaba
O zaman çok normal siz gun ıcınde hep cıvıl cıvıl öğrencilerlesiniz evde kalmak size yaramamış :) hıc arkadaşsız olmaz ama normal de heyecan mutluluk korku olumsuzluk bunları paylaşmak ıcın iyi bi arkadaşa ihtiyacınız varÜcretli öğretmenlik yapıyorum
Hahaha haklisin be geçmez bak ben evlendim cocuk yaptım işten çıktım evde çocuk bakıyorum kafayı yemek üzereyim . üstelik yanliz bi anneyim ailem uzakta zor çöl zor derdine dert ekledim.cok dertlenme beterin beteri var diyeSıkıldım buraya geldim kızlar. Off ne konuşacak görüşecek vakit geçirecek arkadaşım nede sevgilim var. Hayat çok sıkıcı geliyor . Birkaç gündür hasta olduğum için işe de gidemiyorum . Bunaltı geldi. Bu hayat böyle geçer mi . Ne zaman değişecek benim hayatım
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. İş yerinde kafa dengi arkadaşınız yok mu? İş sonrası ya da haftasonları izin günlerinde farklı yerlere gitmeyi deneyin. Ortam değiştirin, haftasonları bazı kurslar oluyor. Kursa katılabilirsiniz. Kaç yaşındasınız bu aradaSıkıldım buraya geldim kızlar. Off ne konuşacak görüşecek vakit geçirecek arkadaşım nede sevgilim var. Hayat çok sıkıcı geliyor . Birkaç gündür hasta olduğum için işe de gidemiyorum . Bunaltı geldi. Bu hayat böyle geçer mi . Ne zaman değişecek benim hayatım
Sizi biktirmis bu erkolar belliki. Ben de bir hayır görmedim erkek milletinden gerçihastalıktandır yahu hepimiz hastalanınca ay acaba sağlıklıyken nasıldım ah karnım ağrımıyorken burnum akmıyorken hayat ne güzeldi demiyor muyuz he onlar da olmayınca başka dertler oluyor tabi hayat işte. inişli çıkışlı. sevgili de lazım değil valla bence ömür törpüsü hiç çağırmayın başınıza belayı ilişkisizlik en rahatı.
ayyyy bıktırdı vallaha biri bitiyor öteki başlıyor çıkma teklifini de kaldırmışlar 2 gün flört etsek 3. gün sevgililik hali seviyorum da kerataları ama anlaşmak geçinmek bi tartışmak bi alttan almak ilgisini vermek ilgisini almak bayıyor bi süre sonra. kırdıkları kalp de cabası. tahammülsüzlüğüm bıkkınlığım dizboyu...Sizi biktirmis bu erkolar belliki. Ben de bir hayır görmedim erkek milletinden gerçi
Haklısın ilişkiler, iletişim şekli, flört etme her şey değişti erkeklerde de dişillik artmış. Trip atan erkek çok kaç yaşındasın bu arada merak ettim yaşlarımız yakın mı diyeayyyy bıktırdı vallaha biri bitiyor öteki başlıyor çıkma teklifini de kaldırmışlar 2 gün flört etsek 3. gün sevgililik hali seviyorum da kerataları ama anlaşmak geçinmek bi tartışmak bi alttan almak ilgisini vermek ilgisini almak bayıyor bi süre sonra. kırdıkları kalp de cabası. tahammülsüzlüğüm bıkkınlığım dizboyu...
ay harbiden prenseslik onlara prenslik bize kaldı ya ahahha ben 19um ya ufak tefeğim daha yakın yaşlarda değilizdir herhalde ama var benim de bi minnoş sarmanım : )Haklısın ilişkiler, iletişim şekli, flört etme her şey değişti erkeklerde de dişillik artmış. Trip atan erkek çok kaç yaşındasın bu arada merak ettim yaşlarımız yakın mı diye
Ayyy evet daha küçükmüşsün. Ben 29a giricem :)ay harbiden prenseslik onlara prenslik bize kaldı ya ahahha ben 19um ya ufak tefeğim daha yakın yaşlarda değilizdir herhalde ama var benim de bi minnoş sarmanım : )
aa baya varmış fark... yeni yaşınızda sağlıklar mutluluklar dilerim o haldeAyyy evet daha küçükmüşsün. Ben 29a giricem :)