hayat benimlede oynadı ne yazıkki... ama kimseye söyleyemiyorum, siz hariççç

• Konu Sahibi TeMMuz20
Canım seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım benim bir oğlum var ama ikincisini 3 yıldır istiyoruz, olmuyor en sonunda hormon bozukluğu olduğunu öğrendim.Ben buna üzülüp ağlarken iki görümcemde arka arkaya hamile kaldılar Allah hayırlısıyla doğurmalarını nasip eder inşallah ama onları her gördüğümde içlerinde bir canlı taşıdıklarını ve ne kadar mucizevi bir olay olduğunu düşünmekden kendimi alı koyamıyorum.Neyse Allah bizede en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
sıkma canını en azından hamile kalabiliyorsun bu da çok büyük bir nimet inana bana.

• Konu Sahibi TeMMuz20
Bende senin gibiyim canım karşı komşumla aramızda sadece bir hafta vardı ve bende bebeğimi
8.haftasında kaybettim.Onu her görüşümde yıkılıyorum resmen ama elden bişey gelmiyor.Rabbim herkesin evladına uzun ömürler versin.Kimseyede böyle acılar yaşatmasın....

• Konu Sahibi TeMMuz20
yaşadıkların o kadar normalki. 2006 da düşük yaptım. düşük yaptıktan sonra hamile kalan herkesi görmemezlikten gelmeye çalıştım. 2007 de boş gebelik yaşadım. yine benimle aynı zamanlarda hamile kalan kişilerle görüşmek istemedim. şimdi hala deli gibi hamile kalmak istiyorum ve etrafımda hamile kalanları görmek istemiyorum. normal bir his, elbette karşımdaki insan için kötü şeyler istemiyorum ama görmekde istemiyorum.

ben bunları bir çocuk sahibi olmama rağmen yaşıyorum. hiç çocuğu olmayan birinin yaşaması çok daha doğal bence.

• Konu Sahibi TeMMuz20
3 senedir evlat hasretiyle yanan biri olarak
boşuna üzüldüğünü söyleyeceğim arkadaşım.
çünkü allah hayırlı olsaydı almazdı bebeğini senden.
demekki hayırlısı böyleymiş.arkadaşın ve
diğer hamile insanlarlabağlantılarını
kesmek kendine yapacağın eziyet olur.
hayatı olduğu gibi kabullenmekten başka
çaremiz yok.

• Konu Sahibi TeMMuz20
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum sebebi bu durumu daha önce yaşadıgımdan degil bir anne olarak jendimi senin yerine koymam .Şöyle yapalım olmamış olaylar için fikir yürütmek ve pravo yapmak ve endişelenmek gereksiz ayrıca bu durum senin canını acıtıyor olabilir sen böylesin durumlar seni böyle yaptı kendini kasma nasıl davranmak istiyorsan öle davran unutma hayatı geri saramıyoruz ayrıca bi düşün çok yakınında biri anne oluyor ona nasıl bakıcak onunla nasıl ilgilenecek gözlemle fikir edinirsin takma kafana ayrıca senin bebeyin olunca ondan daha küçük olucak dogan dogandan tatlı ve zekiydir :)

• Konu Sahibi TeMMuz20

canım mrb öncelikle çok geçmiş olsun :teselli:
ama inanki bu tek senin başına gelmiyo
cvplara baktımda hemen hemen bi çok kişi yaşamış bu şanssızlıgi
ve tabiiki bende yaşadım ve hala acısı içimde senağlama
3.5 senedir istiyotuz hemde deligibi(ama kimseysde belli etmedn)
sene başında tedaviye başladıgm zmn degerini sonradan anladıgım
babacıgımı kaybetim (kanser illeti yzünden)senağlamasenağlamasenağlama
ama yinede ayakta kalmaya çalıştım
rabbim dedim canımdan can aldın nolur bi can verki tesellibulayım :çok üzgünüm:
bu arada görümcemin 2. cocuna hamile oldunu ögerndim
maalesf pek sevinemedim tabiiki ama bu haber ne ilk nede sondu doğuran doğurana 3 senedir ben hariçç ama..
vee çok dua ettim nolr rabbim hayırlı bi evlat diye...
nihayet çok geçmedn hamile oldumu ögerndim
nasıl sevindim agladım şükürler ettim sonunda oldu dedim
ama sevicim çok sürmedi...
bebgim gelişmedi için kürtaj olmak zorunda kaldım
sadece 10 geçti üstünden :çok üzgünüm:
ve görümcemin bebgi gelişmeye devam ediyo(allah tamamına erdirsin tabii)

şimdi bana söylermisin ben napıyım aglamk bebgimi geri gtirmiyokiiii
yada başkasını kıskanmak onlardan kaçmakta çözüm degil :1no2:
onlara verende mevlam degilmi ve bizden alanda
şimdi ona isyan etmek olurmu bu yakışırmı bize...:1no2:
uzun oldu ama sana dostca bi tavsiye ben dua edrken diyorumki
rabbim bana kaldıramıcam imtihanları verme
verirsede dayanma gücü ver

sende üzülme arkadşım hakında hayırlısı allah gönlüne gre versin
hepimizi o çoook istedimiz bebişlerimize kavuştursun inş a.s.

• Konu Sahibi TeMMuz20
DUYGULARINI ÇOK İYİ ANLIYORUM .BENDE AYNISINI YAŞADIM .ARKADAŞIMLA AYNI ANDA HAMİLE KALDIK HERSEY 7 BUCUK AYLIGA KADAR NORMAL GİDİYORDU.ÖZLEMLE BEKLEDİGİM SENELERDİR BEBEGİMİ KUCAGIMA ALMAMA YAKLASIK 2 AY VARDI.KARNIMDA KIPIRDAMIYORDU.ÇOK ACI LAR CEKTİM.ARKADASIM DOGUM YAPTI.BEBEGİNİ GÖRMEYE BİLE GİDEMEDİM.ODA BUNU ÇOK İYİ ANLADI ODA HİÇ BEBEGİNİ GETİRMEDİ YANIMA.ÇÜNKİ ARKADASIMI GÖRDÜKÇE İKİMİZ BİRDEN AGLIYORDUK.DUYGULARIMI ANLADI.SONRA 2 YASINA BASINCA GETİTTİRDİM ÇOCUGUNU.ONU GÖRÜNCE AGLAMAKTAN GÖZLERİM KAN CANAGINA DÖNDÜ.
HAYAT ACI AMA GERCEKLERLE DOLU.ARKADASININ SENI ANLAYACAGINA İNANIYORUM.HEMEN GİTME .BİRAZ ZAMAN TANI KENDİNE.

• Konu Sahibi TeMMuz20
aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz canım bende eger evlendıgımde hamıle kalsaydım suan cocugum 3 yasında olackatı.......
benden sonra evlenenlerın hepsı hamıle kaldı ve dogurdu.. okadar zoruma gıdıyokı.......
her yenı hamıle haberı aldıgımda ıcım kırılıyo....
içten içe kıskanıyorum...
ama bosverıyomus gıbı yapıyorum.......
allahım ne zaman hayırlıysa o zaman versın inş.
demekkı suan benım ıcın hayırlısı boyleymıskı allah nasıp etmıyo...

• Konu Sahibi TeMMuz20
gördüğüm kadarıyla arkadaşlar bu durumda hiç de yalnız değilmişim çoğumuz aynı problemi yaşıyoruz. Dün eşim bile diyor sanki artık tüm dizilerde milletin bebeği oluyor, hamile kalıyorlar. ama bence biz artık çok dikkat ediyoruz önceden hiç umrumuzda olmazdı ama şimdi sanki her tarafımız çocuk doldu gibi geliyor. Yani sırf bizler değil kocalarımızda aynı durumda ne yazıkki

• Konu Sahibi TeMMuz20
temmuz20 bak canım bunu yaşayan tek sen deilsin,benim durumum seninkinden daha kötü biliyomusun.ilk hamile kaldığımda beraber çalıştığım 2 arkadaşımla birlikte aynı zamanlara hamile kalmıştık,aralarımızda 15-20 gün falan vardı.günün 9 saati hep birlikteyiz ve benim bebeğim 2,5aylıkken karnımda öldü.ben çok üzüldüm.hergün gözünün önünde arkadaşlarımın gebeliğinin ilerlemesi,ay geçtikçe bebek hareket etmeye başlıyo bende onlarla birlikte bunu izliyorum ne kadar kötü bi durum biliyomusun.bu böyle geçti onlar bebeklerinikucaklarına aldılar.üzerinden 6-7ay sonra ben tekrar hamile kaldım,bu defada çok samimi yan komşumla ve kardeşimle birlikte ikisiylede aramızda 1ay vardı.ama tekrar benim bebeğim 2 aylıkken yine ölmüş.senin yaşadıkların benimkinin yanında hiçbişey sayılır anlıyabiliyomusun beni.kardeşimin şuan 2 aylık bebeği var okadar tatlıki aklıma gelmiyo deil benimkide böyle olcaktı,bugün doğum yapmış olacaktım v.s.seni çok iyi anlıyorum ama kendini bırakıp moralini bozma,ben okadar şey yaşamama rağmen hala dimdik durabiliyorum,herşeye gülüp geçiyorum.etrafımdaki herkes bana şaşırıyo ama güçlü olmak zorundayım ve sende öyle olmak zorundasın.allah bize versin bitane bebiş herşeyi unutalım diymii.:)dünyanın sonu gelmiş demek deil,canını hiç sıkma canım.

• Konu Sahibi TeMMuz20
temmuz20 bak canım bunu yaşayan tek sen deilsin,benim durumum seninkinden daha kötü biliyomusun.ilk hamile kaldığımda beraber çalıştığım 2 arkadaşımla birlikte aynı zamanlara hamile kalmıştık,aralarımızda 15-20 gün falan vardı.günün 9 saati hep birlikteyiz ve benim bebeğim 2,5aylıkken karnımda öldü.ben çok üzüldüm.hergün gözünün önünde arkadaşlarımın gebeliğinin ilerlemesi,ay geçtikçe bebek hareket etmeye başlıyo bende onlarla birlikte bunu izliyorum ne kadar kötü bi durum biliyomusun.bu böyle geçti onlar bebeklerinikucaklarına aldılar.üzerinden 6-7ay sonra ben tekrar hamile kaldım,bu defada çok samimi yan komşumla ve kardeşimle birlikte ikisiylede aramızda 1ay vardı.ama tekrar benim bebeğim 2 aylıkken yine ölmüş.senin yaşadıkların benimkinin yanında hiçbişey sayılır anlıyabiliyomusun beni.kardeşimin şuan 2 aylık bebeği var okadar tatlıki aklıma gelmiyo deil benimkide böyle olcaktı,bugün doğum yapmış olacaktım v.s.seni çok iyi anlıyorum ama kendini bırakıp moralini bozma,ben okadar şey yaşamama rağmen hala dimdik durabiliyorum,herşeye gülüp geçiyorum.etrafımdaki herkes bana şaşırıyo ama güçlü olmak zorundayım ve sende öyle olmak zorundasın.allah bize versin bitane bebiş herşeyi unutalım diymii.:)dünyanın sonu gelmiş demek deil,canını hiç sıkma canım.

• Konu Sahibi TeMMuz20
:: canım yazını okudum.bana moral oldu .bende 4 senedir.sıkı tedavi latındayken ve malesf olmamışken en nefret ettiğim insan şak diye hamile olduğunu söyledi.bu şok beni inanılmaz hüzne boğdu.sanırım bu yüzden ilk aşılamam tutmadı.başkalarının hamilleği değil. ama onun ki beni inanılmaz üzdü.şimdi gözümün içine soka soka nispet yaparak.hamilelik geçirmeye çalışıyo Kötü Kazen.allahım ne olur bide onu sevindirdiğin gibi sevindir.çocuğunu kucağına almaya nasip et demekten ve dua etmekten başka bişi gelmiyo.tabi tedaviye devam .:sm_confused:

• Konu Sahibi TeMMuz20
:: canım yazını okudum.bana moral oldu .bende 4 senedir.sıkı tedavi latındayken ve malesf olmamışken en nefret ettiğim insan şak diye hamile olduğunu söyledi.bu şok beni inanılmaz hüzne boğdu.sanırım bu yüzden ilk aşılamam tutmadı.başkalarının hamilleği değil. ama onun ki beni inanılmaz üzdü.şimdi gözümün içine soka soka nispet yaparak.hamilelik geçirmeye çalışıyo Kötü Kazen.allahım ne olur bide onu sevindirdiğin gibi sevindir.çocuğunu kucağına almaya nasip et demekten ve dua etmekten başka bişi gelmiyo.tabi tedaviye devam .:sm_confused:

• Konu Sahibi TeMMuz20

cemremm gerçekten durumuna çok üzüldüm benden daha kötü şeyler yaşamışsın Allah tekrarını nasip etmesin. Bu acılarının mükafatını en kısa sürede görürsün sen de inşallah. Napalım bizde mecburen şimdilik çocuksuz olmanın, rahatlığın tadını çıkaralım. Zaten kendimi sırf öyle avutuyorum. Gez, toz, uyu bebek olunca bu rahatlığın hiç olmayacak diye. Ne tesellisi denir buna bilmem artık

• Konu Sahibi TeMMuz20
öncelikle çok geçmiş olsun canım burda bizlerle paylaşman çok güzel ben hiç yaşamadım böyle bir duyguyu 2 yıl olucak benimde cocuğum olmuyor o yüzden yanlış ve seni üzecek bişey yazarsam şimdiden özür dilerim...ama hemen kurtulmalısın bu duygudan çok yıpranırsın yoksa...yarın öbürgün etrafında başka arkadaşların akrabaların v.s hamile olabilir.onlaradamı böyle davranacaksın????mutlu olman lazım senin...sen inşallah arkadaşının doğacak bebeğinin teyzesi olacaksın..en az kendi evladın gibi sevmen lazım. benim bütün arkadaşlarımın çocukları var..ve hepsinide kendi çocuğum gibi seviyorum..seninde hayırlısıyla evladın olur inşallah...anlıyorum insanın psikolojini etkileyen bir durum ama eminimki atlatacaksın..Bide şöyle düşün cocuk doğrmak hamile kalmak hamur açmak kek yapmak gibi bişey değilki sen ne kadar uğraşırsan uğraş Allah istemedikçe olmuyor.bol bol dua et..hepimiz için hayırlısı.....

• Konu Sahibi TeMMuz20
canım allah kolaylık versin hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşa. sağlıklı olarak.
rahat ol benim sana tavsiyem bu dışarıdan kolay tabi ama, şöyle anlatayım benimde geçen sene düşüğüm olmuştu aynı ayda arkadaşım da hamileydi onunki doğdu büyüyor benim düştü kısmet, sonra ben onun doğumuna gitmek bile istemedim onun karnı büyürkende sevdim kendimede dua ettim herkesede, doğum yaptı ben gittim o kadar da rahattım ki Allah büyüktür. Allah yardım ediyor, sakın kendinle kıyasta yapma, Umudunu hiç kırma, olur tamam.hayırlısı

• Konu Sahibi TeMMuz20
yaşadığınız acı zor ama şöyle düşünün ya sizin bebeğiniz de sakat doğsaydı o zaman nasıl olacaktı durumunuz arkadaşınız hergün sağlıklı sıhhatli bir bebeğe bakarken siz sakat bir bebeğe bakacaktınız ve o zaman durumunuz daha kötü olmayacaktı bence bir an önce bu olumsuz düşünceleri kafanızdan atın vardır bunda da bir hayır deyin belki bundan sonra ikiz ya da üçüzünüz olur BİZE ŞER GİBİ GÖRÜNEN ASLINDA BİZİM HAYRIMIZADIR bunu aklınızdan çıkarmyın hem bir daha olmayacak diye bir durumda yoksa üzmeyin canınızı

• Konu Sahibi TeMMuz20
canımya kıyamam sana, bak anlıyorum çok çok zor ama kendini bu denli bırakma,

evet keşke yaşasaydı herşey çok daha güzel olurdu ama bazı şeylere sığın yine bebğin olur insanlar ne evlatlar kaybediyor v birdaha çocukları olmuyor,

benim teyzem 8 doğum yaptı sadece 1tanesi yaşadı 7si doğdu ama 5aylık olmadan öldü hepsi, şimdi 1tek oğlu var gözünün içine bakıyor ve başka çocuğuda olamayacak o yüzden diyorumki hayatı bırakma,dostunu bırakma onunla paylaşacak yaşayacak çok güzel günleriniz olacak hem doğumunda yanında olacak bebeğinizi birlikte büyütürsün hiç çocuk sahibi olamayanlar var

toparla kendini

• Konu Sahibi TeMMuz20
seni anlıyorum bizimde eşimin ailesinden biri yeni doğum yaptı görünce onu öyle bebeğiyle tuhaf oluyorum benimde olsa diye bide bana kucağına al sanada bulaşır belki hamile kalırsın diyo açmalık işte ama hep dua ediyom allahım kimsenin diline düşürmeden aratmadan versin

• Konu Sahibi TeMMuz20
canim bunda o kadar uzulecek bisey yokki tekrardan cocuk sahibi olmayi dene , arkadasinada ne guzel oldu cocugumun simdi yakin bi abisi yada ablasi olacak dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…