ya kızla bunu hiç kimseyle neyazıkki paylaşamıyorum
benim çok samimi bir arkadaşım var, hep plan yapardık ikimiz beraber hamilelikle ilgili olarak. Hamile olunca şöyle şöyle yaparız, anne olunca şöyle.....diye. neyse ben hamile kalmıştım ve benden 3 gün sonrada onun hamile olduğunu öğrendik nasıl mutlu olmuştuk yani dedik bu kadar denk gelir hamileliğin her aşamasını beraber yaşayacaktık çok güzeldi. Ama ben 8 haftalıkken bebeğimin ölmüş olduğunu öğrendim, yıkıldım tabiii. Ama benim için en kötüsü arkadaşımla görüşmek oldu. Şu an 6. ayı bitmek üzere ve ben üzerinden okadar vakit geçmesine rağmen onunla buluşmak istemiyorum ama buluşmadanda olmuyor. Çok kötü oluyorum onun karnına bakınca hep bende böyle olacaktım benimde 3 ayım kalmış olacaktı diyip duruyorum. Yani bir zamanlar beni çok mutlu eden haber daha sonra beni çok acıtmaya başladı. Nasıl birşeyle karşılaşacağımızı hiç bilemiyoruz. Allah sağlıkla bebğini kucağına almayı nasip etsin arkadaşımın ama hele bebeği olduktan sonra ben nasıl gidicem yaaaaaaaaa. Bunu kimseye de söyleyemiyorum çünkü yaşamayan anlamıyor ve ben güçlü de gözükmek zorundayım (yalandan da olsa)Allah kimseyi benim durumuma koymasın ama benim yerimde olsaydınız ne yapardınız arkadaşlar....
lütfen sizin fikirlerinize ihtiyacım var
canım yazını okudum.bana moral oldu .bende 4 senedir.sıkı tedavi latındayken ve malesf olmamışken en nefret ettiğim insan şak diye hamile olduğunu söyledi.bu şok beni inanılmaz hüzne boğdu.sanırım bu yüzden ilk aşılamam tutmadı.başkalarının hamilleği değil. ama onun ki beni inanılmaz üzdü.şimdi gözümün içine soka soka nispet yaparak.hamilelik geçirmeye çalışıyo Kötü Kazen.allahım ne olur bide onu sevindirdiğin gibi sevindir.çocuğunu kucağına almaya nasip et demekten ve dua etmekten başka bişi gelmiyo.tabi tedaviye devam .:sm_confused:temmuz20 bak canım bunu yaşayan tek sen deilsin,benim durumum seninkinden daha kötü biliyomusun.ilk hamile kaldığımda beraber çalıştığım 2 arkadaşımla birlikte aynı zamanlara hamile kalmıştık,aralarımızda 15-20 gün falan vardı.günün 9 saati hep birlikteyiz ve benim bebeğim 2,5aylıkken karnımda öldü.ben çok üzüldüm.hergün gözünün önünde arkadaşlarımın gebeliğinin ilerlemesi,ay geçtikçe bebek hareket etmeye başlıyo bende onlarla birlikte bunu izliyorum ne kadar kötü bi durum biliyomusun.bu böyle geçti onlar bebeklerinikucaklarına aldılar.üzerinden 6-7ay sonra ben tekrar hamile kaldım,bu defada çok samimi yan komşumla ve kardeşimle birlikte ikisiylede aramızda 1ay vardı.ama tekrar benim bebeğim 2 aylıkken yine ölmüş.senin yaşadıkların benimkinin yanında hiçbişey sayılır anlıyabiliyomusun beni.kardeşimin şuan 2 aylık bebeği var okadar tatlıki aklıma gelmiyo deil benimkide böyle olcaktı,bugün doğum yapmış olacaktım v.s.seni çok iyi anlıyorum ama kendini bırakıp moralini bozma,ben okadar şey yaşamama rağmen hala dimdik durabiliyorum,herşeye gülüp geçiyorum.etrafımdaki herkes bana şaşırıyo ama güçlü olmak zorundayım ve sende öyle olmak zorundasın.allah bize versin bitane bebiş herşeyi unutalım diymii.:)dünyanın sonu gelmiş demek deil,canını hiç sıkma canım.
canım yazını okudum.bana moral oldu .bende 4 senedir.sıkı tedavi latındayken ve malesf olmamışken en nefret ettiğim insan şak diye hamile olduğunu söyledi.bu şok beni inanılmaz hüzne boğdu.sanırım bu yüzden ilk aşılamam tutmadı.başkalarının hamilleği değil. ama onun ki beni inanılmaz üzdü.şimdi gözümün içine soka soka nispet yaparak.hamilelik geçirmeye çalışıyo Kötü Kazen.allahım ne olur bide onu sevindirdiğin gibi sevindir.çocuğunu kucağına almaya nasip et demekten ve dua etmekten başka bişi gelmiyo.tabi tedaviye devam .:sm_confused:temmuz20 bak canım bunu yaşayan tek sen deilsin,benim durumum seninkinden daha kötü biliyomusun.ilk hamile kaldığımda beraber çalıştığım 2 arkadaşımla birlikte aynı zamanlara hamile kalmıştık,aralarımızda 15-20 gün falan vardı.günün 9 saati hep birlikteyiz ve benim bebeğim 2,5aylıkken karnımda öldü.ben çok üzüldüm.hergün gözünün önünde arkadaşlarımın gebeliğinin ilerlemesi,ay geçtikçe bebek hareket etmeye başlıyo bende onlarla birlikte bunu izliyorum ne kadar kötü bi durum biliyomusun.bu böyle geçti onlar bebeklerinikucaklarına aldılar.üzerinden 6-7ay sonra ben tekrar hamile kaldım,bu defada çok samimi yan komşumla ve kardeşimle birlikte ikisiylede aramızda 1ay vardı.ama tekrar benim bebeğim 2 aylıkken yine ölmüş.senin yaşadıkların benimkinin yanında hiçbişey sayılır anlıyabiliyomusun beni.kardeşimin şuan 2 aylık bebeği var okadar tatlıki aklıma gelmiyo deil benimkide böyle olcaktı,bugün doğum yapmış olacaktım v.s.seni çok iyi anlıyorum ama kendini bırakıp moralini bozma,ben okadar şey yaşamama rağmen hala dimdik durabiliyorum,herşeye gülüp geçiyorum.etrafımdaki herkes bana şaşırıyo ama güçlü olmak zorundayım ve sende öyle olmak zorundasın.allah bize versin bitane bebiş herşeyi unutalım diymii.:)dünyanın sonu gelmiş demek deil,canını hiç sıkma canım.
temmuz20 bak canım bunu yaşayan tek sen deilsin,benim durumum seninkinden daha kötü biliyomusun.ilk hamile kaldığımda beraber çalıştığım 2 arkadaşımla birlikte aynı zamanlara hamile kalmıştık,aralarımızda 15-20 gün falan vardı.günün 9 saati hep birlikteyiz ve benim bebeğim 2,5aylıkken karnımda öldü.ben çok üzüldüm.hergün gözünün önünde arkadaşlarımın gebeliğinin ilerlemesi,ay geçtikçe bebek hareket etmeye başlıyo bende onlarla birlikte bunu izliyorum ne kadar kötü bi durum biliyomusun.bu böyle geçti onlar bebeklerinikucaklarına aldılar.üzerinden 6-7ay sonra ben tekrar hamile kaldım,bu defada çok samimi yan komşumla ve kardeşimle birlikte ikisiylede aramızda 1ay vardı.ama tekrar benim bebeğim 2 aylıkken yine ölmüş.senin yaşadıkların benimkinin yanında hiçbişey sayılır anlıyabiliyomusun beni.kardeşimin şuan 2 aylık bebeği var okadar tatlıki aklıma gelmiyo deil benimkide böyle olcaktı,bugün doğum yapmış olacaktım v.s.seni çok iyi anlıyorum ama kendini bırakıp moralini bozma,ben okadar şey yaşamama rağmen hala dimdik durabiliyorum,herşeye gülüp geçiyorum.etrafımdaki herkes bana şaşırıyo ama güçlü olmak zorundayım ve sende öyle olmak zorundasın.allah bize versin bitane bebiş herşeyi unutalım diymii.:)dünyanın sonu gelmiş demek deil,canını hiç sıkma canım.