hayat benimlede oynadı ne yazıkki... ama kimseye söyleyemiyorum, siz hariççç

seni anlıyorum bizimde eşimin ailesinden biri yeni doğum yaptı görünce onu öyle bebeğiyle tuhaf oluyorum benimde olsa diye bide bana kucağına al sanada bulaşır belki hamile kalırsın diyo açmalık işte ama hep dua ediyom allahım kimsenin diline düşürmeden aratmadan versin

canım banada öyle diyorlar alda kucağına bulaşsın diye ne alaka yaa..amin canımmm inşallah bebişlerimiz gelir.ama kötü bir duygu biliyorum yaşayan anlarr

anlamadığım birşey var arkadaşlar kusura bakmayında,ben ve arkadaşım aynı zamanda hamile kalıyoruz,benle hiç alakası olmayan bir nedenden dolayı arkadaşım bebeğini kaybediyor,bir süre sonrada anlamadığım bir nedenden dolayı tlf. çıkmıyor,msj.cevap dahi vermiyor ne kadar akıl almaz bir şey o kızcağızın suçu ne? siz bebeğinizi düşürdüğünüzde sizinle üzüldü,en kötü gününüzde yanında oldu,siz ne yaptınız peki size en ihtiyacı olduğu günde yoksunuz.kıskançlık yapmayın ne olur.bir kaç ay sonra hamile kalırsınız vede inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.ozaman 25 yıllık dostunuza bunu nasıl izah edersiniz,yada hayatta en zor bulunan şey dostluk diyoruz ya hep, bir daha nasıl bulursunuz,geç olmadan arayın neolur şuan sebebini bilmeden sizin ona verdiğiniz cezanın bedelini ödüyor hemde hiç olmayacak bir zamanda, aynı şey size yapılsa ne hissederdiniz,dostunuz size bebeğiniz yüzünden ceza verse kendinden mahrum etse...geç olmadan neolur yanında olun.

buna benzer bir olayda benim başıma geldi :)
ortaokuldan bu yana çok yakın bir arkadaşlığımız var. hep bana "sen doğur bende doğurcam" derdi. bundan 3 ay kadar önceydi sanırım. test yapmıştım pozitif çıkmıştı herkese ilan ettik tabi bizimle birlikte 2,5 senedir herkes bu haberi bekliyordu çünkü. arkadaşımı da aradım inanılmaz sevindi. hatta telefonu kapattıktan 5 dak. sonra aradı "ben şimdi teyzemi oluıyorum" demişti. aradan 3 gün geçti ve ben adet oldum :KK43: hamile değildim yani. 1 ay sonra arkadaşımla görüştüğümde hamileyim demesinmi... tabi şok şok şok oldum. benimle konuştuğu gece ilişkiye girip hamile kalmış doğurgan kız ben napiim...
şimdi o 3 aylık hamile bense hala ona yetişmeye çalışıyorum ama en doğru zamanı tabiki Rabbim biliyor....

anlamadığım birşey var arkadaşlar kusura bakmayında,ben ve arkadaşım aynı zamanda hamile kalıyoruz,benle hiç alakası olmayan bir nedenden dolayı arkadaşım bebeğini kaybediyor,bir süre sonrada anlamadığım bir nedenden dolayı tlf. çıkmıyor,msj.cevap dahi vermiyor ne kadar akıl almaz bir şey o kızcağızın suçu ne? siz bebeğinizi düşürdüğünüzde sizinle üzüldü,en kötü gününüzde yanında oldu,siz ne yaptınız peki size en ihtiyacı olduğu günde yoksunuz.kıskançlık yapmayın ne olur.bir kaç ay sonra hamile kalırsınız vede inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.ozaman 25 yıllık dostunuza bunu nasıl izah edersiniz,yada hayatta en zor bulunan şey dostluk diyoruz ya hep, bir daha nasıl bulursunuz,geç olmadan arayın neolur şuan sebebini bilmeden sizin ona verdiğiniz cezanın bedelini ödüyor hemde hiç olmayacak bir zamanda, aynı şey size yapılsa ne hissederdiniz,dostunuz size bebeğiniz yüzünden ceza verse kendinden mahrum etse...geç olmadan neolur yanında olun.

doğru söylüyorsun arkadaşım kim bilir arkadaşınız sizin yerinizde olsaydı o da böyle yaparmıydı?

Canım benim üzelmi:teselli:aynı şeyleri bende yaşadım çok sevdiğim bir arkadaşım vardı onun çocuk konusunda problemleri vardı olmuyordu bu süreçte bende bebek istiyordum hep bir arada olup bebek konusundan bahsederdik birbirimize akıl verirdik şöyle yapalım böyle yapalım diye nitekim önce o hamile kaldı inan kendim hamileymişim gibi ben çok sevindim ve ondan 2 hafta sonra bende hamile olduğumu öğrendim çok mutlu olmuştum... ama öğrendikten 12 gün sonra benim bebeğim dış gebelik yüzünden alındı o ise şu an 1 ayı kaldı bebiş bekliyor tabi onu gördükçe biraz içim burkulmuyor değil aklıma hemen benim bebişim geliyor bende böyle olacaktım diyorum ama onun adına seviniyorum onun için dua ediyorum allahım ona hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip et diyorum ve inşalllah bizede....
Eğer benimde bebişim alınmasaydı 3 ağustos doğum günü olacaktısenağlamasenağlama ogünün gelmesini hiç istemiyorum çok kötü bişey yatatlicadiarzu

ya kızla bunu hiç kimseyle neyazıkki paylaşamıyorum
benim çok samimi bir arkadaşım var, hep plan yapardık ikimiz beraber hamilelikle ilgili olarak. Hamile olunca şöyle şöyle yaparız, anne olunca şöyle.....diye. neyse ben hamile kalmıştım ve benden 3 gün sonrada onun hamile olduğunu öğrendik nasıl mutlu olmuştuk yani dedik bu kadar denk gelir hamileliğin her aşamasını beraber yaşayacaktık çok güzeldi. Ama ben 8 haftalıkken bebeğimin ölmüş olduğunu öğrendim, yıkıldım tabiii. Ama benim için en kötüsü arkadaşımla görüşmek oldu. Şu an 6. ayı bitmek üzere ve ben üzerinden okadar vakit geçmesine rağmen onunla buluşmak istemiyorum ama buluşmadanda olmuyor. Çok kötü oluyorum onun karnına bakınca hep bende böyle olacaktım benimde 3 ayım kalmış olacaktı diyip duruyorum. Yani bir zamanlar beni çok mutlu eden haber daha sonra beni çok acıtmaya başladı. Nasıl birşeyle karşılaşacağımızı hiç bilemiyoruz. Allah sağlıkla bebğini kucağına almayı nasip etsin arkadaşımın ama hele bebeği olduktan sonra ben nasıl gidicem yaaaaaaaaa. Bunu kimseye de söyleyemiyorum çünkü yaşamayan anlamıyor ve ben güçlü de gözükmek zorundayım (yalandan da olsa)Allah kimseyi benim durumuma koymasın ama benim yerimde olsaydınız ne yapardınız arkadaşlar....
lütfen sizin fikirlerinize ihtiyacım var

CNM BEN HAMİLE KALMADIM YANİ 11 AYDIR TEDAVİ SÜRECİNDEYİM OLMUYOR
ŞUAN İKİNCİ AŞILAMAM İÇİN İĞNELERİMİ OLUYORUM AMA UMUTSUZUMM
SENİN OLAYINA BENZER BİR DURUMUM VAR ......BİR ARKADAŞIM VAR TAM 10 YILLIK....VE BİZDEN 1 YAŞ BÜYÜK ABLASI VAR ONUNLADA 10 YILLIK ARKADAŞLIĞIM VAR BEN EVLENDİM 23 HAZİRANDA 6.SENMİ DOLDURUYORUM
ABLASI HAZİRANDA 3. SENESİNİ NEYSE BİZ ABLASI İLE EŞLERİMİZ KANKA OLDUK...VE BEN ARTIK BEBEL İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM O ARKADAŞIMDA DEDİ ..
BEN TEMMUZDA BIRAKTIM KORUNMAYI O DA AMA BENİM ADET OLAMAMAK GİBİ SORUNUM VARDI....ONDA HİÇ BİŞEY YOKTU....NEYSE İLK AY İKİMİZİNDE BİŞEY OLMADI ...2.AY BEN ADETTİMİ BEKLİYORUM BİZ 1 HAFTA ARA İLE OLURDUK ADET...BENİM 4 GÜN GEÇTİ TEST VS.YİNE YOKK..RAMAZAN AYIYIDI VE BEN ARKADAŞIMA İFTARA GİTTİM AMA BÜTÜN AİLE ARKADAŞLAR VARR VE ARKADAŞIMIN ANNESİ ARKADAŞIM İÇİN HAMİLE DEDİ...senağlamaNASIL KÖTÜ OLDUM O ANDA ORAYI TERK ETMEK GELDİ İÇİMDEN GÖZYAŞLARIMA ENGEL OLAMIYORUM CANIM YANIYOR BOĞAZIM DÜĞÜM DÜĞÜM...YEMEK VS.YİYEMEDİM HEMEN EVE DÖNDÜK (SAKIN KISKANDIĞIMI DÜŞÜNMEYİN ARKADAŞLAR)EVDE AĞLAMA KRİZLERİNE GİRİM ARKADAŞIMLA TAM 4 AY GÖRÜŞMEDİM BEN GİTMEDİM HEP TLF DOK.DEDİM DURDUM....VE 12 HAZİRANDA ARKADAŞIMIN KIZI DOĞDU....HASTANEYE GİTTİM HAMİLELİĞİN SON AYLARINDA ANCAK GÖRÜŞME CESARETİ GÖRDÜM KENDİMDE....AMA HALA AĞLIYORUM DELİ GİBİ HERGECE AĞLIYORUMsenağlamaARKADAŞIMM MALESEF BU DURUMA ALIŞMALIYIZ HERŞEY ALLAHTAN BİLİYORUM ÇOK ZORRRRRRR AMA ALIŞMAKKK LAIZMM...

senin için en hayırlısı buymuş şükretmek en doğrusu bence arkadaşının yanın da olmalısın aynı durumda sen değil o olsaydı nasıl davranmasını isterdin unutma cnm herkes istediği gibi yaşar sen onun yanın da olmak istemiyormusun ikinci hamilelik te yüzün gülsün tatlım

bu kıskançlık değil arkadaşlar gayet doğal bir durum bu yenilmişlik hayata küslük acı çekmek ve herşeyden önemlisi dünyanın en güzel duygusu olan anne olamamayı kabul etmemek ben bu yaşadıklarınızın kat kat fazlasını defalarca yaşadım ayrıca nasrettin hoca eşekten düşmüş benim gibi eşekten düşen varsa halimden anlar demiş bana öyle birini getirin demiş ben çok defalar eşekten düştüm o yüzden bu durumda olanları çok iyi anlıyorum bir süre psikolojik tedavi oldum en son oğlumu kaybedince travma yaşamıştım çünkü.
kendime etrafımda yeni bir çevre oluşturdum birçoğunuz şaşırıcak ama çevremde çocuğu olan veya hamile olan yok birçok arkadaşımla görüşmeyi kestim ama bunda artık anne olma umudumun olmaması da etken tabi beni benim gibi anne olamayanlar anlar o yüzden doktorumda en iyi kararı verdiğimi söyledi inanın artık hiç kafma takmıyorum çünkü evime o durumda gelen de yok yani ah benimde olsa diye üzülmüyorum artık takdir rabbimindir o ne yaparsa güzel yapar bende acı çekmemek adına görüşeceğim insanları kendim seçiyorum ve bu sayede çok ağır ilaçlarımı bıraktım hayat devam ediyor ve Allahım her şeyin en iyisin bilir bize şer gelen onun için hayırdır benim için böylesi hayırlıymış şükürler olsun

X