- Konu Sahibi muhtacm_yare
Neden Evlisin hala?
Garanti işin var, kızın var,annen var gerek var mı eşine ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok sevindim annenin yanında olmasına
Kimsesizlik çok zor,bizzat tanırım o acıyı derinden hemde en derinden
Şuan memursun dimi
Eşin bunca başarını kutlamıyor mu peki?
annem yanımda kalıyor şu an ben çalışmaya başlayınca yanıma aldım kızıma bakıyor ben işteyken evimi çekip çeviriyor
amin inşallah...
şu an eşim bana mecbur bir çok hastalığı var beli büküldü resmen sanki onca acıyı o çekti gibi o çöktü
çalışmakta güçlük çekiyor iyiki okudun ben çalışamayacak hale gelince sen bakarsın bize diyor
ben eşimle görücü usulü tanıştım çok sevdim ama o tek tek tüketti beni
o ilk gecem desen asla unutamam
okurken gozlerım doldu içim şişti şu kızı sahıpsız buldular neler ettıler dedım
gıdıp kurtarayım...
Sızı tebrık edıyorum acılar ınsanı olgulaştırırı güçlendirir derler ya.....
Sızde de öyle oldu azmın elinden bırsey kurtulmaz....Memur oldunuz
insan isteyince hersey oluyor yeterkı istesin herseyın çaresi var çözümü var..
Ben lisede öğretmenım her daım kız öğrencılerıme daha çok deger verırım
Kızlarımız okusun iş sahıbı olsun ondan sonra evlensın..Kımsenın kahrını cekmesın dıye..
Dılerım bundan sonra sız cok mutlu olursunuz kızınızıda okutup iş sahıbı yaparsın senın cektıklerını cekmez...
hayatlarından sureklı şikayet edenlere de hayatın ornek olur belkı boşanamadın ama başka çözüm yolları buldun
yemin ederim eşini öldüresim var şuan. hayatta insanın başına çok şey gelir ama böylesi bişeye katlanman senin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. sen hayatımda tanıdığım en güçlü sabırlı insansın allah mükafatını versin inşallah
amin inşallah...
şu an eşim bana mecbur bir çok hastalığı var beli büküldü resmen sanki onca acıyı o çekti gibi o çöktü
çalışmakta güçlük çekiyor iyiki okudun ben çalışamayacak hale gelince sen bakarsın bize diyor
gerçekten içim titreyerek okudum yazdıklarını yaşadıklarını.nasıl bir sabır varmışki sende bütün bunlara katlanmışsınnn.ama çok çok sevindim hiç degilse kendi hayatını kurtarmışsın. okumuşsun
neden hala çekiyosun demiycem çünkü bi kere bitti demişsin ve az çok görmüşsün olacakları keşke sana diyebilseydim karakola git savcılıga git diye ama malum bi kadını koruyabilecek kadar gelişmiş bi toplum degiliz malesefkii
dünyada biraz ilahi adalet varsa egerrrr ki eşin yavaş yavaş çekmeye başlamış acısınııı işallah annesi babası görümceside çekerrrr.
ebrik ediiyorum senideee allahım umarım bundan sonra aynı acılarla karşılaştırmaz seniiiiii
eşim kişiliksiz hep ailesinin yönlendirmesindeydi hala akıllanmadı kanıyor onlara ara ara
Neden Evlisin hala?
hıç üzülme canım hepsı burunlarından gelır merak etme...eden bulur...
şu an nasılsınız pekı eşinde çok vıcdansızmış..
böyle sevgımı olur?
işe girmenı çok takdır ettım...
eşin sana karşı hıç değişmedımı?
kesinlikle keşke güvenebileceğim bir kurum olsaa. Ben kızımı düşünüyorum bana bir şey olsa kızım arada sefil olur o yüzden korkmuyorum desem yalan olur
canım bu çektiklerinde hep kızın için degilmi zaten annelik işte malesefki insanı belkide hayatta hiç yapmama dedigi şeylere mecbur ediyo.ama yinede deger