• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat arkadaşıma sonsuz teşekkürler...

skopca

Elma yanak:)
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
29.247
27
208
Bursa
Bütün huysuzluklarıma katlandığın için
Haklı bile olsan gelip benden özür dilediğin için
Her an benimle olduğun için
Bana böyle güzel bir hayat sunduğun için
Bunca olumsuzlukta bile yılmayıp sabrettiğin için
Beni kendinden daha fazla önemsediğin için
Beni sevdiğin için
Kendimi bana özel hissettirdiğin için
Her gün aynı ilgiyle bana yaklaştığın için ve aşkını gösterdiğin için
Güçlü olduğun için
Gözlerime büyük aşkla baktığın için
Ve her şeyden önemlisi benim olduğun için sana teşekkür ediyorum Canım Eşim:123::123:
Bir seneyi devirdik daha nice senelere inşallah Hayat arkadaşım:69::69::69::69:
:69::69::69::69::69::69:

maasallah canim benimmmmmmm Allahim daha nice seneleri böyle askla gecirmenizi nasip etsin insallaahh:69:aski sevgiyi huzuru eksik etmesinnnn.....amiiiiin

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin :nazar: :69: çok imreniyorum böyle birbirlerini seven kişilere :69:

Ben de eşimden bekliyorum böyle bi konu:27::1:

Nice yıllara fıstık birlikte yaşlanırsınız inşallah:69:

Hep böyle Aşk'la kalın Allahım ayırmasın cnm Aşkınız Sevginiz hiç bitmesin bir ömür boyu hep mutlu olun:71::71:

maşallahh Rabbim daim etsin güzel günlerinizi inşallah hep böyle çok mutlu olursunuz herşey gönlünüzce olur:nazar::nazar::nazar:

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

Back