:Ogerekten inanilmazzçıktı...
bi gün oturup hayalimdeki erkeği kağıda yazmıştım... yaşamak istediğim aşkı
sonra da şükretmiştim sanki o an onu bulmuşum gibi
5 ay sonra çıktı karşıma
çıktı...
bi gün oturup hayalimdeki erkeği kağıda yazmıştım... yaşamak istediğim aşkı
sonra da şükretmiştim sanki o an onu bulmuşum gibi
5 ay sonra çıktı karşıma
tam benim istediğim boyda, görüntüde, eğitimde, giyim tarzında, konuşkanlıkta, sempatiklikte :) daha yazsam yazarım uzatmiyim :)
öyle önceden çok kafamda kurmamıştım ama 3 yıllık sevdiceğimden çok memnunum maşallah, benim için dünyanın en yakışıklı erkeği, benim için tam benim tipim. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bende mi denesem diye düsünüyoeum:))peki tipi aynimi yani dis görüsünden
buldumda açılamıyo odun...gel görüşelim diyo bende gidemiyorum bi odunda benim tabi
ne zaman onla konuşsam yüzüm yanıyor,ellerm titriyor.normal davranamıyorum
daha önce ki ilişkilerim bitti.bu da bitsin istemiyorum diye başlayamıyorum
öyle işte
son olarak ne zaman evrene hayalimde ki eş adayını sipariş etsem istemediklerimi gönderiyor
son 1 yılda,3 kişi gönderdi ama ben beğenmedim.bi yerde bi yanlış yapıyorum ama ne?
öyle işte...yalnızım
merhaba dogum haritanızla ilgidir belkide
buldumda açılamıyo odun...gel görüşelim diyo bende gidemiyorum bi odunda benim tabi
ne zaman onla konuşsam yüzüm yanıyor,ellerm titriyor.normal davranamıyorum
daha önce ki ilişkilerim bitti.bu da bitsin istemiyorum diye başlayamıyorum
öyle işte
son olarak ne zaman evrene hayalimde ki eş adayını sipariş etsem istemediklerimi gönderiyor
son 1 yılda,3 kişi gönderdi ama ben beğenmedim.bi yerde bi yanlış yapıyorum ama ne?
öyle işte...yalnızım
Yanlış sipariş veriyorsun gibi geldi bana tatlım. Şu cümlenden belli ''son olarak ne zaman evrene hayalimde ki eş adayını sipariş etsem istemediklerimi gönderiyor'' bu inancını değiştirmessen hep hayatına yanlış siparişler girer:) Bak daha başlamadan diyorsun ki ''bu da bitsin istemiyorum diye başlamıyorum '' sen böyle düşünmeye devam edersen o ilişkiye başladıgında biter zaten çünkü sen kendini buna kodlamışsın..Düşüncelerinle olumlu kodla hayatında istediğin erkek'e sahipmişsin gibi davran onu çağır.Kağıt ' a yaz çiz simgele kendine.Kendini inandır ki Allah senin ne kadar istediğini görsün ve evrenin hediyesi olsun sana..Herşey gönlünce olsun.
buldum. tek tutturamadığım boyu oldu. benimle aynı boyda onun dışında tam istediğim gibi hem dış görünüşü hem de huyu suyu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?