Hayallerinin şehri mi sevmediğin yer mi ?

Portuga Zeze

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2024
40
-1
32
Sevgili arkadaşlar benim bi kararsızlık durumum var yaklaşık 5 yıllık evliyim evlenip Malatyaya gelin gittim evimi barkımı orada kurdum babamın ailesi de orada fakat ben Malatya’yı oldu bitti hiç sevemedim ve eşim de ailesine çok düşkün olduğundan hiç yapamadık bir yıllık evliyken sorunlar yaşadık eşim annesinden ailesinin evinden çıkmak istemedi sonrasında ben öğretmenliğe atandım ve ankaraya geldik eşim ilk geldiğimiz yıl beni yaklaşık 8 kez bırakıp Malatya’ya gitti ailesi in ben de çalıştım durdum sonrasında bi kızım oldu o süre zarfında onun ailesi geldi bize destek oldular kızım yaklaşık 10 aylık yaklaşık 6 aydır da çalışmaya devam ediyorum eşimin ailesi neredeyse bir yıldır sürekli bizdekiler , yine bir tayin durumum var ve Malatya ya şimdi dostlar sorum şu olacak ben zaten oradan kaçmak için ne hayallerle Ankara’ya geldim fakat hüsrana uğradım eşim kesinlikle ailesinden kopamadı burada da çalıştığımdan evimin de yuvamın da tadına varamıyorum sizce Malatyaya tayinimi isteyeyim kaderime razı mı olayım yoksa bebek büyüdü sayılır bir yıl daha dayanıp kızımı kreşe verip bu şehirde yoluma devam mı edeyim ne önerirsiniz bu arada eşimin ailesiyle de bir problemim yok bana yardımcı oluyorlar ama aynı evde yaşıyor gibiyiz

Sevgili arkadaşlar benim bi kararsızlık durumum var yaklaşık 5 yıllık evliyim evlenip Malatyaya gelin gittim evimi barkımı orada kurdum babamın ailesi de orada fakat ben Malatya’yı oldu bitti hiç sevemedim ve eşim de ailesine çok düşkün olduğundan hiç yapamadık bir yıllık evliyken sorunlar yaşadık eşim annesinden ailesinin evinden çıkmak istemedi sonrasında ben öğretmenliğe atandım ve ankaraya geldik eşim ilk geldiğimiz yıl beni yaklaşık 8 kez bırakıp Malatya’ya gitti ailesi in ben de çalıştım durdum sonrasında bi kızım oldu o süre zarfında onun ailesi geldi bize destek oldular kızım yaklaşık 10 aylık yaklaşık 6 aydır da çalışmaya devam ediyorum eşimin ailesi neredeyse bir yıldır sürekli bizdekiler , yine bir tayin durumum var ve Malatya ya şimdi dostlar sorum şu olacak ben zaten oradan kaçmak için ne hayallerle Ankara’ya geldim fakat hüsrana uğradım eşim kesinlikle ailesinden kopamadı burada da çalıştığımdan evimin de yuvamın da tadına varamıyorum sizce Bursa’ya tayinimi isteyeyim kaderime razı mı olayım yoksa bebek büyüdü sayılır bir yıl daha dayanıp kızımı kreşe verip bu şehirde yoluma devam mı edeyim ne önerirsiniz bu arada eşimin ailesiyle de bir problemim yok bana yardımcı oluyorlar ama aynı evde yaşıyor gibiyiz
Malatya olmadığı sürece istediğin herhangi bir şehir olabilir. Malatya'yı baştan ele.

Yalnız anladığım kadarıyla siz Ankara'da olmanıza rağmen eşinin ailesi sizde uzun süre kalıyor. Ee o zaman ha memlekettesiniz ha değilsiniz çok da bir şey fark etmemiş gibi duruyor. O yüzden asıl sorun şehir değil, eşinin bu konudaki tavrı. Ailesine bu kadar uzun kalmamaları gerektiğini söyleyebilir.

Kendisi de herhangi bir sağlık durumu vb durum yoksa sık sık memlekete tek başına gitmemeli.

Malatya olmadığı sürece istediğin herhangi bir şehir olabilir. Malatya'yı baştan ele.

Yalnız anladığım kadarıyla siz Ankara'da olmanıza rağmen eşinin ailesi sizde uzun süre kalıyor. Ee o zaman ha memlekettesiniz ha değilsiniz çok da bir şey fark etmemiş gibi duruyor. O yüzden asıl sorun şehir değil, eşinin bu konudaki tavrı. Ailesine bu kadar uzun kalmamaları gerektiğini söyleyebilir.

Kendisi de herhangi bir sağlık durumu vb durum yoksa sık sık memlekete tek başına gitmemeli.
Evet evet kesinlikle yani ailesi komple bendeler artık orada olsam da olmasam da farketmiyor ve çocupumuza bakıyorlar diyerek bana vicdan yaptırıyor ben de madem öyle bari ailesinin yanına gidelim de bari evimde rahat rahat oturayım diyorum maalesef eşim ailesine bağımlı bu bizim ayrılma düşüncemizin yemeliydi ama ben yapamadım orası da ayrı bi hikaye 😒

Evet evet kesinlikle yani ailesi komple bendeler artık orada olsam da olmasam da farketmiyor ve çocupumuza bakıyorlar diyerek bana vicdan yaptırıyor ben de madem öyle bari ailesinin yanına gidelim de bari evimde rahat rahat oturayım diyorum maalesef eşim ailesine bağımlı bu bizim ayrılma düşüncemizin yemeliydi ama ben yapamadım orası da ayrı bi hikaye 😒
Orada da rahat rahat evinde oturamazsın ki. Çünkü çocuğa bakılıyormuş. Sadece gece cekirdek aile olursunuz, gündüz geniş aile olursunuz.

Bence de ha Ankara, ha Malatya, ha x şehir.

Eşinizle bu sorunu çözemezseniz şehir fark etmeyecek.

Dipdibesiniz diye şehir değiştiriyorsunuz, bu sefer geceleri de yok adam.
Be yaptıysam onu vazgeçiremedim çok mücadele ettim olmadı pes ettim artık onun dediğini yapmak en azından kafamı ağrıtmıyor

Sevgili arkadaşlar benim bi kararsızlık durumum var yaklaşık 5 yıllık evliyim evlenip Malatyaya gelin gittim evimi barkımı orada kurdum babamın ailesi de orada fakat ben Malatya’yı oldu bitti hiç sevemedim ve eşim de ailesine çok düşkün olduğundan hiç yapamadık bir yıllık evliyken sorunlar yaşadık eşim annesinden ailesinin evinden çıkmak istemedi sonrasında ben öğretmenliğe atandım ve ankaraya geldik eşim ilk geldiğimiz yıl beni yaklaşık 8 kez bırakıp Malatya’ya gitti ailesi in ben de çalıştım durdum sonrasında bi kızım oldu o süre zarfında onun ailesi geldi bize destek oldular kızım yaklaşık 10 aylık yaklaşık 6 aydır da çalışmaya devam ediyorum eşimin ailesi neredeyse bir yıldır sürekli bizdekiler , yine bir tayin durumum var ve Malatya ya şimdi dostlar sorum şu olacak ben zaten oradan kaçmak için ne hayallerle Ankara’ya geldim fakat hüsrana uğradım eşim kesinlikle ailesinden kopamadı burada da çalıştığımdan evimin de yuvamın da tadına varamıyorum sizce Malatyaya tayinimi isteyeyim kaderime razı mı olayım yoksa bebek büyüdü sayılır bir yıl daha dayanıp kızımı kreşe verip bu şehirde yoluma devam mı edeyim ne önerirsiniz bu arada eşimin ailesiyle de bir problemim yok bana yardımcı oluyorlar ama aynı evde yaşıyor gibiyiz
1) eşiniz Bursa’ya gelecek mi? Hiç sanmam.
2) yeni atanmış bir memurun Bursa’ya tayini çıkıyor mu yaa? Kolay mı o işler?
3) eş ailesi ile burun buruna yaşamak yerine kocayı postalayın onlara gitsin.

3) eş ailesi ile burun buruna yaşamak yerine kocayı postalayın onlara gitsin

Ama sen mutsuzsun.
Hem de çok bu evlilikte hiç mutlu değilim ama nasıl desem yalnızlık korkusu bu zaman kadar ki vefa duygum ayrılmayı bıraktırıyor artık mutsuzluğu kabullendim öyle yola devam ediyorum çünkü artık kızım var

3) eş ailesi ile burun buruna yaşamak yerine kocayı postalayın onlara gitsin.
Bursa’yı yanlışlıkla yazmışım maalesef asıl sorun zaten koca maalesef onu kaldırmayınca diğerleriyle uğraşıyorum 😄

X