- 6 Şubat 2024
- 40
- -1
- 32
- Konu Sahibi Portuga Zeze
Sevgili arkadaşlar benim bi kararsızlık durumum var yaklaşık 5 yıllık evliyim evlenip Malatyaya gelin gittim evimi barkımı orada kurdum babamın ailesi de orada fakat ben Malatya’yı oldu bitti hiç sevemedim ve eşim de ailesine çok düşkün olduğundan hiç yapamadık bir yıllık evliyken sorunlar yaşadık eşim annesinden ailesinin evinden çıkmak istemedi sonrasında ben öğretmenliğe atandım ve ankaraya geldik eşim ilk geldiğimiz yıl beni yaklaşık 8 kez bırakıp Malatya’ya gitti ailesi in ben de çalıştım durdum sonrasında bi kızım oldu o süre zarfında onun ailesi geldi bize destek oldular kızım yaklaşık 10 aylık yaklaşık 6 aydır da çalışmaya devam ediyorum eşimin ailesi neredeyse bir yıldır sürekli bizdekiler , yine bir tayin durumum var ve Malatya ya şimdi dostlar sorum şu olacak ben zaten oradan kaçmak için ne hayallerle Ankara’ya geldim fakat hüsrana uğradım eşim kesinlikle ailesinden kopamadı burada da çalıştığımdan evimin de yuvamın da tadına varamıyorum sizce Malatyaya tayinimi isteyeyim kaderime razı mı olayım yoksa bebek büyüdü sayılır bir yıl daha dayanıp kızımı kreşe verip bu şehirde yoluma devam mı edeyim ne önerirsiniz bu arada eşimin ailesiyle de bir problemim yok bana yardımcı oluyorlar ama aynı evde yaşıyor gibiyiz