hayallerini hep başkalarının yaşaması, sert yaşam. biraz uzun ama lütfen okuyun gerçekten son raddedeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazi insanlar kadersiz doğuyor ve bunu degistirmeleri cok zor oluyor. Ama şöyle düşün degistirdikten sonra cok basit seylerin bile kiymetini bilecek bi insan olacaksin. Üniversiteye kadar gelmissin sence bu basari degil mi simdi? Okudugun iki yil icin diploma alamaz misin?

benzer hayatlar yaşadık, benim annem ölmedi ama ben çok küçük yaşta anneannem ile bırakıldım ve onunla büyümek zorunda kaldım. anneannemin psikolojik sorunları vardı bana neler yaşattığını hatırlamak bile istemiyorum. bende senin gibiydim bu yaşta sanırım bu yaşadıklarından sonra bu durumda olman çok normal bende okuyamadım. içimde ki acı hiçbir zaman geçmedi. ama ben güçlendim, çok güçlüyüm kızım var boşandım, evlilik sürecimde de kötü şeyler yaşadım. benim hayatım 30 dan sonra başladı. kızım doğdu ve gücümü elime alıp boşandım kendime kızımla bir hayat kurdum. bu süreçte psikiatriste de gittim ve ilaca başladım ilaçlar bana çok iyi geldi. hala kullanıyorum ve sanırım ömür boyu da kullanmaya devam edicem çünkü bıraktığımda o hisler peşimi bırakmıyor endişe, korku hep hissettiğim bir duygu ve bundan nefret ediyorum.terapi bende denedim ama çok saçma geldi bana ödev filan vermişti o dönem, hiçbirini yapmak gelmedi içimden ve bıraktım. bence bir psikiatriste gitmelisin.

Ne kadar güçlü olduğunun, herşeye rağmen kendini nasıl koruduğunun, aklının, zekânın, kalp güzelliğinin farkında olmamış olamazsın. Mesleğini eline alman ilk önceliğin, o olmazsa hiç birşeyi kuramazsın, hayatta savrulur gidersin..Şanssız bir çocukluk geçirmiş olabilirsin ama önünde kocaman bir hayat seni bekliyor. Psikolojik desteği kesmeden geleceğine yürü güzel kız, seni seven, sana güç veren çocuğu da üzme..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…