- 25 Ocak 2015
- 167
- 61
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayir canimm 30 yasina kadar zaten kadinlarin vucudu elastik oluyomus bende 27 yasindayimm etkisini gordum yanii 1 haftadaArkadaşlar yaş farkedeiyormu lütfen yardım edeinn
Arkadaşlar yaş farkedeiyormu lütfen yardım edeinn
buna çok sevimdim :)kizlar ben dermokilin yagsiz el kremiyle yaptim kivam super tuttu zaten 10 dk masaj yaparak suruyosun tamamen emiliyor krem 80B kullaniyodumm destei ama 1 haftadir baya bi dolgunlasti dolduruyor artikk zaten dermokilin kremi 7 liraya almistimm buyuk boyunu
cm olarak bilmiyorum ama dolgunlaşma devam ediyor :))
Tamam canım teşekkür ederim. Çörek otu yağım bitti,zeytinyağı ile falan denicem.
Bu arada çayı her seferinde taze demleyerek mi uyguladın,yoksa sakladın mı?
Canım ilk defa böyle bir şikayet duydum olmuyor diye. Kremin kıvamını tutturan tüm arkadaşlarım çok memnun ama tabi sende böyle uygulayabilirsin.
kizlar ben dermokilin yagsiz el kremiyle yaptim kivam super tuttu zaten 10 dk masaj yaparak suruyosun tamamen emiliyor krem 80B kullaniyodumm destei ama 1 haftadir baya bi dolgunlasti dolduruyor artikk zaten dermokilin kremi 7 liraya almistimm buyuk boyunu
Niye kimyon da mi buyumeye etkili ki ?hll35 .!.:kesinlikle başlamalısın içine kimyon koymayı unutma :)
evetNiye kimyon da mi buyumeye etkili ki ?
canim ben iki cay bardagi olculu cezvem varr icinee iyice bi otuu doldurdum goz karari su doldurdum ot iyicee islanana kadar kaynadiktan sonra tahmini bi cay bardagina yakin bi su vardii galibaa 2 corba kasigi krem yetti bi kasee kremim olduu buz dolabinda bekletiyorumm sogjk soguk suruyirumm benSuyu ne kadar koyuyosunuz ota
Atayim bakayim ben de hazirladigim kremime:)
at at :)Atayim bakayim ben de hazirladigim kremime:)
Bariz bir kokuları yok. Rahatsız edici değil yani. Çörek otu yağı aynı bildiğimiz poğaçaların üstüne attığımız çörek otu gibi kokuyor.serbetçi otu ve çörek otu yağı nasıl kokuyor?
Bariz bir kokuları yok. Rahatsız edici değil yani. Çörek otu yağı aynı bildiğimiz poğaçaların üstüne attığımız çörek otu gibi kokuyor.
şerbetçi otu yağı diye bir şey yok sanırım bizde kendimiz kremini yapıyoruz :)sayfaları uzun uzun okuyamadım ama serbet otunun da yagı var mı ılla kendımız mı hazırlamalıyız ? ya da ıkısını bır mı kullancaz ayrı ayrı mı?