Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayallerimdeki cicişlere kavuşma yolunda adım adım :)

kizlar ben dermokilin yagsiz el kremiyle yaptim kivam super tuttu zaten 10 dk masaj yaparak suruyosun tamamen emiliyor krem 80B kullaniyodumm destei ama 1 haftadir baya bi dolgunlasti dolduruyor artikk zaten dermokilin kremi 7 liraya almistimm buyuk boyunu

Arkadaşlar yaş farkedeiyormu lütfen yardım edeinn
kizlar ben dermokilin yagsiz el kremiyle yaptim kivam super tuttu zaten 10 dk masaj yaparak suruyosun tamamen emiliyor krem 80B kullaniyodumm destei ama 1 haftadir baya bi dolgunlasti dolduruyor artikk zaten dermokilin kremi 7 liraya almistimm buyuk boyunu
buna çok sevimdim :)

Tamam canım teşekkür ederim. Çörek otu yağım bitti,zeytinyağı ile falan denicem.
Bu arada çayı her seferinde taze demleyerek mi uyguladın,yoksa sakladın mı?

Onemli olan otlari surmeden once cildi bi nemlendirmek ben bu yontemi tamamen tesadufen buldum.bunu yaptiktan sonra goguslerinin sasirtacak derecede kasinmaya basladigini goruceksin.2 yemek kasigina 2 tatli kasigi su koyarak yap.fazla sivi olmasin onemli olan otun bollugu.Otlar surerken etrafa dokuluyo ama kremdense direkt nufus ediyolar.Bu yaptigim karisim 2 gun idare ediyo beni ucuncu gun yenisini yapiyorum

Canım ilk defa böyle bir şikayet duydum olmuyor diye. Kremin kıvamını tutturan tüm arkadaşlarım çok memnun ama tabi sende böyle uygulayabilirsin.

Net bi olcu alamadim kimseden.1 bardak su dediniz ama 1 bardak suyu katilastirmak icin 500 gramdan fazla krem gerekiyor.kremi kattikca kattim bi katilasma olmadi.full krem oldu bu sefer.olcude bi yanlislik var bence

Suyu ne kadar koyuyosunuz ota

Suyu ne kadar koyuyosunuz ota
canim ben iki cay bardagi olculu cezvem varr icinee iyice bi otuu doldurdum goz karari su doldurdum ot iyicee islanana kadar kaynadiktan sonra tahmini bi cay bardagina yakin bi su vardii galibaa 2 corba kasigi krem yetti bi kasee kremim olduu buz dolabinda bekletiyorumm sogjk soguk suruyirumm ben

ya ben masaj yapıyorum ama büyüme göremedim kızlaar 2 hafta oldu hiç gelişme yok çok üzülüyourm yaaa

serbetçi otu ve çörek otu yağı nasıl kokuyor?

Bariz bir kokuları yok. Rahatsız edici değil yani. Çörek otu yağı aynı bildiğimiz poğaçaların üstüne attığımız çörek otu gibi kokuyor.

sayfaları uzun uzun okuyamadım ama serbet otunun da yagı var mı ılla kendımız mı hazırlamalıyız ? ya da ıkısını bır mı kullancaz ayrı ayrı mı?

sayfaları uzun uzun okuyamadım ama serbet otunun da yagı var mı ılla kendımız mı hazırlamalıyız ? ya da ıkısını bır mı kullancaz ayrı ayrı mı?
şerbetçi otu yağı diye bir şey yok sanırım bizde kendimiz kremini yapıyoruz :)

X