emzirme dönemi nasıl beslendiniz çok iştahım artıyor çok tatlı tüketiyorumBen de 78 le doğuma girmiştim bebek üc aylık Ken 60 olmuştum.
Verirsin istersen
emzirme dönemi uykusuzluk yorgunluk korkuyorum ya daha da kilo alırsam kendimi salarsamİçindeki sesi değiştirmezsen daha da beter olursun.
bunu internetten buldum evet maalesefZayıf olan resım önceki halınızmı
ben öyle hissediyorumBen 65 le hamile kalip 100 le doğum yaptım.boyum 1.70 doğumdan sonra 62 ye dustum hemde kendiliğinden.suan hamilesiniz,kilonuz var diye dalga mı geçiyorlar anlamadim
Anladım ama dogumdan sonra veriliyor bnde 54 kiloydum 74 le doguma gırdım cıktıgımda 64 kiloydum suan 59 kiloyum bebegım emsede ağırlıklı olarak mama verıyorum benım dogumdan sonra 1 ay iştahım kapandı resmen su bıle zor ıcıyodum o ara verdim 5 kiloyu abur cubur hamur ısı yemedıkten sonra ınankı verirsin yavas yavas ama spor yapman lazım vücudun sarkmasınbunu internetten buldum evet maalesef
İmkansız değil elbette benim de tek hedefim bu şuan Doğumdan sonra diyetisyene gidip daha sağlıklı olmak isterse kadınların başaramayacağı şey yok ben Emin’im başaracağım sizde kendinizi motive edinikinci hamileliğim 82 kiloyum evlendiğimde 54 düm çıtı pıtı bakımlı şimdi ise şişman balina bakımsız erkek fatma gibiyim hiçbir şey yakışmıyor doğumdan sonra ilk hedefim spor salonuna yazılmak diyete başlamak saç cilt bakımı yaptırmak... ama içimdeki ses iki çocukla kendimi daha da salacağımı yüz kilo olacağımı söylüyor kızlar benim gibi olup yeniden doğanlar var mı aranızda herkesi şaşırtmak istiyorum özellikle kilomla dalga geçenleriEki Görüntüle 2060278
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?