• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayallerim imkansız mı...

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
333
ikinci hamileliğim 82 kiloyum evlendiğimde 54 düm çıtı pıtı bakımlı şimdi ise şişman balina bakımsız erkek fatma gibiyim hiçbir şey yakışmıyor doğumdan sonra ilk hedefim spor salonuna yazılmak diyete başlamak saç cilt bakımı yaptırmak... ama içimdeki ses iki çocukla kendimi daha da salacağımı yüz kilo olacağımı söylüyor kızlar benim gibi olup yeniden doğanlar var mı aranızda herkesi şaşırtmak istiyorum özellikle kilomla dalga geçenleri
diyetteki.webp

imkansız mı o kadından diğerine dönüşmem:KK61:

Ben 65 le hamile kalip 100 le doğum yaptım.boyum 1.70 doğumdan sonra 62 ye dustum hemde kendiliğinden.suan hamilesiniz,kilonuz var diye dalga mı geçiyorlar anlamadim

İmkansız değil, şu an kilo vermekle meşgul olduğum için bir sürü başarı hikayeleri okuyorum.insanlar vermiş yani. Hep derim istemek başarmanın yarısıdır, diğer yarısı da başlamak. Hayırlı doğumlar dilerim size :anne:

Ben 65 le hamile kalip 100 le doğum yaptım.boyum 1.70 doğumdan sonra 62 ye dustum hemde kendiliğinden.suan hamilesiniz,kilonuz var diye dalga mı geçiyorlar anlamadim
ben öyle hissediyorum

Hamileyken insan hep öyle kalacak zannediyo.
Bebek doğsun dikkat ederek verirsin, yeter ki azmet

bunu internetten buldum evet maalesef
Anladım ama dogumdan sonra veriliyor bnde 54 kiloydum 74 le doguma gırdım cıktıgımda 64 kiloydum suan 59 kiloyum bebegım emsede ağırlıklı olarak mama verıyorum benım dogumdan sonra 1 ay iştahım kapandı resmen su bıle zor ıcıyodum o ara verdim 5 kiloyu abur cubur hamur ısı yemedıkten sonra ınankı verirsin yavas yavas ama spor yapman lazım vücudun sarkmasın

Niye imkansiz olsun bir sene once spora basladim basladigimda 75 kiloydum simdi 54 civariyim belim 100 cm kusurlerden 66 ya dustu gorumcemde 118 kilodan simdi 70 kilo resmini koydugun bu kiz varya gorumcemin yaninda halt yemis...bu arade benim dort cocugin gorumcemin uc cocugu var cocuklada pek ala kilo verilebiliyor yani

ikinci hamileliğim 82 kiloyum evlendiğimde 54 düm çıtı pıtı bakımlı şimdi ise şişman balina bakımsız erkek fatma gibiyim hiçbir şey yakışmıyor doğumdan sonra ilk hedefim spor salonuna yazılmak diyete başlamak saç cilt bakımı yaptırmak... ama içimdeki ses iki çocukla kendimi daha da salacağımı yüz kilo olacağımı söylüyor kızlar benim gibi olup yeniden doğanlar var mı aranızda herkesi şaşırtmak istiyorum özellikle kilomla dalga geçenleriEki Görüntüle 2060278
İmkansız değil elbette benim de tek hedefim bu şuan Doğumdan sonra diyetisyene gidip daha sağlıklı olmak isterse kadınların başaramayacağı şey yok ben Emin’im başaracağım sizde kendinizi motive edin

Hedef kilo vermekse imkansız diye birşey yoktur, isteksizlik diye birşey vardır, kilo vermek için azmedip başaramamış kimseyi görmedim, çocukluyum deyip kendinizi bırakmazsanız istediğiniz kiloya geri dönersiniz ama henüz bunlar için erken, bebek sağlıkla bir doğsun gerisi gelir, size tek tavsiyem Doğum sonrası süt olsun diye ekmek hamur işi ne bulursanız yemeyin, sağlıklı ve dengeli beslenip yemeklerinizi küçük porsiyon alan tabaklarda tüketin, büyük tabak daha fazla yemenize neden olur, bol bol su içmek, bitki çayları, hoşaf, komposto, lifli gıdalar süt yapıyor, onları tüketin, maydanozu hayatınızın bir parçası yapın, hem süt olmasında katkı sağlar hem de limonla birlikte tüketilince ödem attırır, c vitamini nedeniyle soğuk algınlıklarına karşı koruyucudur, a ve k vitaminleri bakımından zengin olduğundan günlük Demir kalsiyum ihtiyacınızı giderdiği gibi yüksek kalorili olduğundan gün içinde 2 çocukla sarf edeceğiniz efor için sizi zinde tutar, yalnız düşük tansiyon sorunu yaşayanlar maydanoz tüketimini "doktorunu" danışırsa iyi olur çünkü tansiyon düşürme özelliği vardır.

Back
X