hayallerim gerçek oldu

Tebrikler!Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder işallaahhh!!Darısı bütün bebek hasreti çeken arkadaşlara...

allah tamamınaa erdirsinn canımm
rabbimm tüm isteyenlereede nasip etsinn

günaydınmı diyeyim selammı bilemedim kızlar heycanda bütün gece uyuyamadım eşimde aynı benim gibi zavallım birde işe gidicek bugün gece yanına gittigimde henüz uykuya dalmamıştı uzunca bir süre bana sımsıkı sarılıp beni çok sevdigini söyledi gerçi herzaman söylerde bu serfer farklıydı oda heycanlı ve sevinçliydi sadece öksürük beni rahat bırakmadı kızlar birkaç gündür feci öksürüyorum cigerlerim kopacakmış gibi oluyor ilaçta içmedim akıllı kadınım demi su içtim olmadı birparça ekmek yedim bir kaşık bal yedim olmadı neyse dalmışım ezanlardan önce uyandım ayaklarım sanki yanıyor ateş gibi birdahada uyuyamadım şimdi sıcak ballı süt içiyorum sizcefaydası olur degilmi içine tarçın koyacaktım ters bir etkisi olur diye koymadım

canım tebrik ederim allah saglıkla kucagına almayı da nasıp etsin:teytey::teytey::sm_cool:

basakcım tebrık ederım cok sevındım bızede dua et neolur bırgun bende hamıleyım dıye sevınebılecekmıyım

neden sevinemiyecekmişsin canım tabikide güzel haberini alınca gekicez burda halayları bak ben kendimi klomen sayfasının demir başı görüyordum

Canım ben fazla giremiyorum kkya konunu da şimdi farkettim. Senin adına çok sevindim... Tebrik ederim... Darısı bizim başımıza inşaallah...

ablam öksürüge birebir iyi gelen fincana biraz bal karabiber ve bir iki damlada limon sık öksügünü hemen alır geçmiş olsun..

canım tarçın koyacaktım süte birşey olur diye koymadım balla limonu biliyordum canım hemen deneyeyim sagol

başakcıııımm canım benimmm tebrik ederim ayy ne gzel çifte bayram yaşıyosun..rabbim sağlıklı sorunsuz hamilelik nasip etsin canım benim..rabbim gönlüne göre versin inşallah..hamilelerin duası kabul olurmuş,bizler içinde dua et canım olurmu..tekrar tebrikler maşaaaaalllllaaaahh nazar değmesin hamişlerimize..hadi o zaman başlayalım halaya:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::sm_cool:a.s.:1hug:

tebrikler canımm ..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahha.s.

teşekkür ederim kızar dualarım sizinle ama sizinde dualarınıza ihtiyacım var 10 gün sonra bebeişimi görücez herşeyin yolunda gitmesi için dua edin neolur

amin canım şok durumundan hala kurtulamadım daha kahvaltı bie yapamadım annemler gelinler tebrige geldiler yazık anacım öksürüyorum diye kuşburnu çayı demlemiş içirmeden gitmedi ama en çok sevinen çocuklar oldu allahım bütün gece uyuyamadım

canim benim yaaaaa hayirli ugurlu olsun rabbim bu sevinci bizlerede yasatsin tatlim bizede dua etmeyi unutma

ne güzel bir haber....babayıda senide tebrik ederim....ne mutlu size...
hayırlı uğurlu olsun ...
rabbim sağlıkla kucaklamayıda nasib etsin inşallah....

teşekkürler canım baba akşam gelirken naralar atarak geldi arabada sanırsınız o hamile bütün gece benimle uyumadı sevinçten sanırsınız ilk kez baba olacak

Arkadaşım gözün aydın çok duygulandım inşallah sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik sonrasında Rabbim kucağına almayı nasip eder,,,,darısı ben ve isteyen bütün anne adaylarımıza gelsin inşallah meleklerimiz,,,,,

basakcım canım benım.:1hug:
henuz gordum baslıgı..
nasıl sevındım nasıl heyecanlandım canım.:dance:Şeniz
tebrıkler canım.saglıklı bır sekılde kucagına alırsın ınsallah bebesını..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…