hayallerim gerçek oldu

basak 35

iki melek annesi
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
3.448
8
selam kızlar sıkı durun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM hala inanamıyorum hayallerim gerçek oldu bu sabah uyandıgımda ısım düşmüştü ve kasıklarım çok agrıyordu eyvah bugün gelicek dedim öglende yengeme test aldırdım ve hemen yapmadım idrarımı tutum sonra yaptım 2 çizgi gözle görülür şekilde çıktı ama pembe idi bu bile beni şok etti daha önce çıkmıyordu sonra tekrar tes yaptım yine 2 çıkıyor hatta kızıma oyunla sordum annecim kaçtane çizgi var diye 2 tane dedi 2 nerde dedim anne işte burda ya dedi yani çocuk bile fark etti hastaneleri aradım kan testi için bayramdan sonra dediler ama içim içime sıgmıyordu eşimi ikna ettim ve hastanede idrar yaptırdık ama busefer yine tutum idrarımı ve sonuç pozitifffffff sonucu aldıktan sonra havalara sıçradım çıglıklar ettım ama sonuç gelene kadar resmen hatim indirdim korkuyordum yine negatif çıkıcak diye perşembe geceside tahlil yaptırdım ama evden çııkmadan lavaboya gitmiştim tabi gelen birkaç damladada çıkmadı allahım nerde varsa versin rabbim umudumun bittigi yerde melegim geldi hala şoktayım ama eşim şüpleneniyordu migde bulantılarım fazlalaşmıştı garibim üzülmeyeyim diye söylemiyormuş bu bayram çifte bayram yaşıyorum kızlar hemen sizlerle paylaşmak istedim rabbim ol deyince oluyormuş allah herkese nasip etsin

Başakcımmmm canımm yarın test yapıcagını yazmıstın bende sabırsızıla haberlerini bekliyordummmm.Canım tebriklerrrr çok sevindimm.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh bebeğiniii.Allaha emanettt ollll güzelll hamişşş.Hadi bakalım halaya :teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar:

ne güzel bir haber hayırlısı olsun canım inşallah ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah...

evet canım pc açıktı gittik hastaneye gelince hemen yazdım canım allah razı olsun hepinizde inanki sanki bulutların üstündeyim aglamamak için zor tutuyorum kendimi çok yıpranmıştım canım allahım mucizem gerçekleşiyor

canım geçen ay aşılama olmuştu ignelerin etkisi sürer deiler bende işim garanti olsun diye klomende içtim canım ama adet sancılarım vardı pek umutlanamamıştım ama oldu rabbim melegimi gönderdi bana

başakcım canım gözün aydın ben sana demiştim dimi çok sevindim rabbim tamamına erdirsin nasıl belirtilerin vardı anlat biraz bize

çok sevindim başak...
allah tamamına erdirsin inşallah....
kendine çok dikkat et hakikatten çifte bayram yapacaksın...

Zelişim adet günümden beri diken üstündeydim sancılarım vardı kasık ve bel agrısı heran adet olacakmışım gibi geliyordu korku dolu 6 gün geçirdim perşembe test yaptırdık çıkmadı tabi hata bende gitmeden wc gitmiştim ondan çıkmadı son birkaç gündürde migde bulantıları vardı hatta bugün hiç birşey yemedim aklıma bile yemek gelmedi eşim geldikkten sonra fazlalaştı bulantılarım ve test yaptırdık ama bana hep adet sancısı gibi geldi mererse hamilelik belirtisiymiş

cok sevindim canim,gercekten cifte bayram olacak sana:)))
darisi basimiza insallah

abla şuan sadece ağlıyorummmmmmmmmmmmmmm
ama ben hıssetmıştım senın melegının buay gelecegını

canım inan çok sevindim inşallah bizede sıra gelir dua et bize bende henüz adet olmadım ama ben kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı o yüzden ümidim yok ama bendede adet sancıları var 3 gün oldu günümü geçeli bize ümit oldun canım................

canım çok sevindim :hooray: rabbim kucagına almayıda nasip etsin :Saruboceq: darısı da bizlere olsun :CüvCüv:

tebriklerrr. Allah tamamına erdirsin. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.

herkese teşekkürler 10 gün sonra ultrasona giricekmişim bebek rahime inmişmi birde canlı olup olmadıgına bakıcam dedi dr allahım inşallah birsorunla karşılaşmam

canım ablam fındıgım akardeş geliyor oleyyyyyyyyyyyy
allahım saglıklı sıhatlı bir hamilelik geçirmeyi 9 ay sonra kucagını almayı nasip etsinnnn

Canim insallah bebegini saglikli bir sekilde hayirlisiyla ellerine alirsin, darisi tum isteyenlere...

amin kızlar geçen dedim ya okuma gününde herkese dua ettim diye bütün dualarım sizinle

basakcım arkadasım burdanda tebrik ed eyim cifte olsunnn allah tamamına erdirsin insallah
ne guzel ikimizde agustos 2009 annesi olacagız insallah

zelis yas endende boylebir bomba bekliyorum insalahhh

X