- 28 Mayıs 2008
- 3.448
- 8
selam kızlar sıkı durun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM hala inanamıyorum hayallerim gerçek oldu bu sabah uyandıgımda ısım düşmüştü ve kasıklarım çok agrıyordu eyvah bugün gelicek dedim öglende yengeme test aldırdım ve hemen yapmadım idrarımı tutum sonra yaptım 2 çizgi gözle görülür şekilde çıktı ama pembe idi bu bile beni şok etti daha önce çıkmıyordu sonra tekrar tes yaptım yine 2 çıkıyor hatta kızıma oyunla sordum annecim kaçtane çizgi var diye 2 tane dedi 2 nerde dedim anne işte burda ya dedi yani çocuk bile fark etti hastaneleri aradım kan testi için bayramdan sonra dediler ama içim içime sıgmıyordu eşimi ikna ettim ve hastanede idrar yaptırdık ama busefer yine tutum idrarımı ve sonuç pozitifffffff sonucu aldıktan sonra havalara sıçradım çıglıklar ettım ama sonuç gelene kadar resmen hatim indirdim korkuyordum yine negatif çıkıcak diye perşembe geceside tahlil yaptırdım ama evden çııkmadan lavaboya gitmiştim tabi gelen birkaç damladada çıkmadı allahım nerde varsa versin rabbim umudumun bittigi yerde melegim geldi hala şoktayım ama eşim şüpleneniyordu migde bulantılarım fazlalaşmıştı garibim üzülmeyeyim diye söylemiyormuş bu bayram çifte bayram yaşıyorum kızlar hemen sizlerle paylaşmak istedim rabbim ol deyince oluyormuş allah herkese nasip etsin