• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayaller Ekim'e kaldı 🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde reglim bitti dün itibariyle. Şuan eşimin yanında değilim bu hafta sonu bulunuyoruz inşallah 🙏inofolic combi kullanıyorum şuan. Ovulasyon testine de hafta sonu başlayacağım. Allahım sağlıklı hayırlı evlatlarla tez vakitte önce göbişimizi sonra kucağımızı doldursun inşallah 🙏

Ekimde gebelik isteyenler, pes etmek yok yola devam.
Bat 5 Ekim.
Ben bu ay düzenli olarak yumurta takibi yapıp kullandığım C-life macuna devam edicem😊

Aaa bende bu ay başladım macuna arkadaşımda vardı yarım kavanoz dan biraz daha az 10 günde bitirdim zaten.. Bakalım artık Bat 3 ekim

Doktor gittin mi canım? umarım herşey yolundadır....
Gittim bugün kuzum rahim dışında miyom vardı ona baktırdım bi de kan tahlili yaptirdim her şey normal dedi 6 Ay sonra tekrar kontrole gel dedi. Folic asite devam dedi bir de. Çok şükür denemeye devam yani :) siz neler yaptınız var mı bi gelişme?

Gittim bugün kuzum rahim dışında miyom vardı ona baktırdım bi de kan tahlili yaptirdim her şey normal dedi 6 Ay sonra tekrar kontrole gel dedi. Folic asite devam dedi bir de. Çok şükür denemeye devam yani :) siz neler yaptınız var mı bi gelişme?
Canım geçmiş olsun. Bende bir gelişme yok. Yumurta takip etmiyorum. Bıraktım. Adet günümü bekliyorum. 4 Ekim. Yaşayıp göreceğiz.

Bu gün hasta oldum umutlar ekime 26sında olmam lazımdı ama o kadar stres oldumki 3 gün erken oldum ekimin 26sını unutucam daha akla sokmak yok inşallah ekim uğurlu gelir 🙏🙏🙏

Bugun dermatolojiye gittim çünkü bacaklarımda kirmizi kucuk lekeler oluştu. Doktor stres kaynaklı sedef teşhisi koydu. Bir bu eksikti dedim. Herşeyi kafaya taka taka vücudum bana yeter dedi uyarı verdi. Umarım uyarıyla kalır. Ne yaparsak kendimize yapıyoruz...

kızlar reglime 8 gün var bende kabızlık var 2 gündür çok kötü normalde hiç kabız olmam ateş basıyor ellerim ateş gibi sanki hep bugün baş ağrısı ve aşırı gerginim vücudumda ödem çok göğüslerimde bişey yok sizce gebelik belirtisi midir

Benimde sürekli kasıklarıma ağrı giriyor ama aklıma getirip ihtimal bile vermiyorum çünkü bu ay 1 kez birlikte olduk🙇‍♀️eşim ilaç kullanıyor morfoloji %2 bakalım 4 ay sonra etkisi ne olacak

benim işin enteresan tarafı 1 yıldır neredeyse deniyoruz 1 ayda en az 10 ilişki oluyor ama bu ay eşim rahatsızdı diye sadece 3 ilişki oldu yani tutarsa çok süpriz olur

kızlar reglime 8 gün var bende kabızlık var 2 gündür çok kötü normalde hiç kabız olmam ateş basıyor ellerim ateş gibi sanki hep bugün baş ağrısı ve aşırı gerginim vücudumda ödem çok göğüslerimde bişey yok sizce gebelik belirtisi midir
Kabız olmak pek belirti gibi gelmiyor canım mevsimsel yada yediğin içtiğin ile yada strese bağlı olabilir zeytinyağlı süt iç bagirsaklarini yumusatsin bi forumda okumuştum kabızlık da zorlama bebek tutunduysa Allah korusun düşmesine sebep olabiliyormuş tabi bu nekadar doğru bilemem Rabbim ol derse oluverir Hakkında hakkımızda hayırlısı olsun

Back