• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayaller Ekim'e kaldı 🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim ovu testlerinde sıkıntı yok dimi bir gün koyu Eki Görüntüle 2545031 bir gün açık oluyor anlamadım 🤔
Kuzum seninkini bende anlamadım. 8 pik olmuş 9 çatlamış gibi görünüyor. Her gün 2 çizgi çıkar zaten. Birde sıvı alımına bağlı olarak renk solukluğu olabilir. Değerlendirdin mi bari :) Benim de bugün pik oldu bakalım hayırlısıyla :dua:

Kuzum seninkini bende anlamadım. 8 pik olmuş 9 çatlamış gibi görünüyor. Her gün 2 çizgi çıkar zaten. Birde sıvı alımına bağlı olarak renk solukluğu olabilir. Değerlendirdin mi bari :) Benim de bugün pik oldu bakalım hayırlısıyla :dua:
Kuzum değerlendirdim ama daha adetim yeni bitmişti ondan anlamadım erken yi yumurtladım acaba. Normalde bu hafta sonu takvime göre yumurtlamam. Senin var mı örnek varsa bi göndersene nasıl oluyor bakayım 🤔

Kuzum değerlendirdim ama daha adetim yeni bitmişti ondan anlamadım erken yi yumurtladım acaba. Normalde bu hafta sonu takvime göre yumurtlamam. Senin var mı örnek varsa bi göndersene nasıl oluyor bakayım 🤔
Belki de erken yumurtladın olabilir canım hatta 2 kere yumurtluyor bile olabilirsin. Eve gidince toplu atayım canım

slm kızlar yine ben bi yıldı 2. çocuk istiyoruz reglim hep düzenlidir bu ay 2 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı sizce umut varmı

Kanda baktirirsan kesin sonuç verir canim
canım idrarda çıkmadan kanda vermek istemiyorum hüsrana uğrarım diye gecikmenin 3. günündeyim daha yok bişey 3 gündür tüm regl belirtileri var ama hastalanmadım hamile gibi hissetmiyorum yarın bi gebelik testi yapmak stiyorum artık yine negatif ise kesin yok derim

canım idrarda çıkmadan kanda vermek istemiyorum hüsrana uğrarım diye gecikmenin 3. günündeyim daha yok bişey 3 gündür tüm regl belirtileri var ama hastalanmadım hamile gibi hissetmiyorum yarın bi gebelik testi yapmak stiyorum artık yine negatif ise kesin yok derim
Bende gecikmemin 3.gunundeyim ama geç yumurtlama oldu bende de mesela. Ve adetim bundan 2 Ay önce 7 gün gecikmişti o yüzden net bir şey söyleyemiyorum en iyisi sabretmek sanırım. Inşallah hamileyizdir🤲

Bende gecikmemin 3.gunundeyim ama geç yumurtlama oldu bende de mesela. Ve adetim bundan 2 Ay önce 7 gün gecikmişti o yüzden net bir şey söyleyemiyorum en iyisi sabretmek sanırım. Inşallah hamileyizdir🤲
idrar testi yaptım koca bi negatif çıktı bende kesin yok inşallah senden hayırlı haberi duyarız

üşüttüm mü bilmiyorum ama çok sık idrara çıkıyorum bi kaç gündür bide regl belirtileri var 4 gündür ama göğsünde regl olurken ağrı olur bi iki gün oldu öyle ama şimdi azalmaya başladı belirsizlik çok kötü bişey hastalansam da kurtulsam

bende hastalandım 4 gün gecikmeli ilk defa gecikmişti nasip gelecek aya inşallah bat 8 aralık oldu ama 2 hafta memlekette olucam
Bende annemlerin yanina geldim ankaraya biraz kafa dağıtmak için tekrar denemeye devam edicem. Benim 7 gün gecikti. Annem de diyor hamile kalacaksın rahim kendini hazırlıyor ondan gün atıyor diyor 😂

Back