- Konu Sahibi Hayalimsi_n
-
canım hadi yüzdün kuyruğuna geldin, yarın gözünü açıp kapican ve memişleeeeer
hadi şimdiden çok geçmişler olsun
güzellerim ben geldim:)))
çok şükür evime varabildim.daha 3 saat oluyor evime ulaşalı.sormayın valla yollar kapanmıştı.mecburen eve dönemedik bizde memlekete gittik.iyide oldu aslında annem bana bebekler gibi baktı.
bu zamana kadar bekleyip korktuğum için çok pişmanım.ne ağrım ne sızım oldu.sadece gerginlik vardı hepsi bu kadardı.ameliyathaneyi görmedim bile.yatağımda uyudum yatağımda uyandım.uyandığım gibi benim cicişlerle tanıştım.tuvalet ihtiyacımı tek başıma gördüm,ertesi gün saçlarımı taradım,dişlerimi fırçaladım.kızlar hep anlatıyordu ağrım,sızım yok sadece gerginlik var diye inanmamıştım doğruymuş.ameliyatın ertesi günü duşumu yaptım.
insan daha ne ister ki sanki uyuyup uyanmışım hiç ameliyat olmamışım o derece rahattım.Allaha şükürler olsun.
ameliyatın ertesi günü 5 saat ,bugünde 12 saat otobüs yolculuğu yaptım.çok şükür iyiyim.birazdan uyuyup dinleneceğim.size yazmadan uyuyamazdım.hepinizi çok özledim
çok şükür evime varabildim.daha 3 saat oluyor evime ulaşalı.sormayın valla yollar kapanmıştı.mecburen eve dönemedik bizde memlekete gittik.iyide oldu aslında annem bana bebekler gibi baktı.
bu zamana kadar bekleyip korktuğum için çok pişmanım.ne ağrım ne sızım oldu.sadece gerginlik vardı hepsi bu kadardı.ameliyathaneyi görmedim bile.yatağımda uyudum yatağımda uyandım.uyandığım gibi benim cicişlerle tanıştım.tuvalet ihtiyacımı tek başıma gördüm,ertesi gün saçlarımı taradım,dişlerimi fırçaladım.kızlar hep anlatıyordu ağrım,sızım yok sadece gerginlik var diye inanmamıştım doğruymuş.ameliyatın ertesi günü duşumu yaptım.
insan daha ne ister ki sanki uyuyup uyanmışım hiç ameliyat olmamışım o derece rahattım.Allaha şükürler olsun.
ameliyatın ertesi günü 5 saat ,bugünde 12 saat otobüs yolculuğu yaptım.çok şükür iyiyim.birazdan uyuyup dinleneceğim.size yazmadan uyuyamazdım.hepinizi çok özledim
leyla tatlim ben mi yanlis anladim yarin ise mi gideceksineger oyleyse bana hic iyi bir fikir gibi gelmedi tatlim ya bir iki hafta keske izin alsaydin toparlanirdin sonucta daha dikislerin bile alinmadi.hmm bari zorlama tatlim kendine dikkat et
hele sen bi iyiles daha cokkkk alisveris yaparsin gelsin cicili bicili dolgusuz sutyenlersoyle soyleyim ben ameliyatin ilk uc haftasi bir gram bile tasimadim ise gittigimde mecbur agirlik kaldirdim isim biraz agirdir ama cok zorlandim diyebilirim.
dritacım,cimbomcum,arzumum teşekkür ederim hepinize.canı gönülden öpüyorum hepinizi.aslında doğru söylüyorsun arzumcum.ama çok canıtez bir insanım,ağrım olsada yokmuş gibi davranırım.gerginliğim sürüyor.ayrıca bugün ters bir hareket yaptım.malum iş yeri olunca insan kendini kollayamıyor memelerimin arası ağrıyor biraz.(oldu mu Arzummmm)Allah nazarlardan saklasın hepimizi.kem gözle bakmayız biz birbirimize.hepimiz birbirimiz için dua ederiz seviniriz ,üzülürüz.bu nazarlık hepimize gelsin
çalışmak iyi gelecek canım, bende 2. hafta başladım, eskisi gibi olmuyor elbette, ancak yormadan ufak ufak işe girmek lazım ki, kaslar alışsın. sabah kalktığımızda bile nasıl tutuluyoruz, ben tutuluyorum açıkça. 10 dakika sürüyor açılmam, yumuşak yumuşak hareketler yapıyorum vs. işyerinde de ağır kaldırıp, ani uzanmalar yapmazsan bence birşey olmaz, kendini dinleme şansın olmadığından daha hızlı iyileşirsin.
sana kolay gelsin, işlerin yolunda gitsin,
öpüyorum.
o kadar dikkat ettim bugün ama yinede ani uzanmalardan kaçınamadım.normalde hafif gelen dosyalar akşam üstü gülle gibi geldi bana.saat 5,30 ta artık son takadimle montumu giyip koşar adım eve vardım.ağrım yeni geçti.yarın işe gitmek istemiyorum.bu arada grip gibi birşey oldum sanırım.:2::2:
nazara mı geldin canım, maaşallah diyelim sana,
bugünün zor geçmiştir, bilirim. yarın eminim daha iyi olacaksın. bugün zorlandığın şeylerde yarın daha dikkatli olacaksın,
kendine dikkat et, arzum hep söyler ya, "iyi geçen bir süreci, tersine çevirmeyin" diye, kulakları çınlasın.
tamam mı. hadi bakalım yarın daha iyi haberlerini bekliyoruz.
leylacım sana çok gecmiş olsun. Ne güzel atlatmışsın. Benim de yarın ameliyatım umarım iyi geçer. Heyecanlanmamak için düşünmemeye çalışıyorum:)
hep okuyordum sizin yazdıklarınızı iç çekiyordum:)çok şükür hayallerim gerçek oldu.
benimde ellerim sürekli bebişlerin üzerindeler
en erken 1-2 ay sonra mı ağırlık taşımaya başlayabilirim.yani market poşetlerini taşıyamaz mıyım acep?
amin canım çabucak iyileşmek istiyorum.kendimi alışverişe vurmak istiyorum
arkadaşım çok iyi bakıyor bana sağolsun.bugünde geldi yemeğimi yaptı,bulaşığımı yıkadı.yarın iş başı yapacağız.aktif olacağım ama sizin dediğiniz gibi zorlanmadan hareket halinde olacağım inşallah.Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin.
aaa yok oyle toptan yazip kacmaksaka bir yana anliyorum canim is guc bendede ayni tatlim fuld calisiyorum aa sana anlatmadim bu yasta okullu oldum meslek kursuna gidiyorum gecen arzuma menikur bilem yaptim ki gel sanada yapayim herkese soruyom yapayimmi diye ne yapayim elim alissin
hatirlarsan ameliyat olacagimda bu yasta mi galiba ben gec kaldim demis sizler kizmistiniz sen ve diger arkadaslar beni ikna etmistiniz hepinize bir tesekkur borcluyum. bu ameliyatla kendime guvenim geldi hemide ne gelme simdide meslek edinecem52:boyle tatlim mutluyum allah herkesede nasip etsin. sizleri cok seviyorum
evet canım başladım bugün işime.1 hafta izin aldım işler yığılmış sabah beri uğraşıyorum.çok şükür iyiyim ama.yormamaya çalışıyorum kendimi.
leyla10. canım 2aydan önce agır kaldırma dikkat et en hassas dönemleri agrın olabilir.dikkatli olcann daha sonra bişey olmuyor.
hayalimsin canım benim yeni mesleğin hayırlı olsun. demek sadece cicişler değişmediD hayatta değişmiş sana ugurlu gelmiş işte:) sen hangi şehirdesinde ben geliyorum bak ben ankaradayım ben beklerim gelirsen:)) buraya gel bende yaptırırım:)))) canım teşekküre ne gerek var herkese burda yardımcı olmaya calışıyoruz herkes mutlu olsun sende mutlusun ya bu yeter bizde seni seviyoruz fıstığım herkesede allah bu mutluluğu nasip etsin öpüldün bebeğimm:)
süperri.. sanada cok gecmiş olsun hayırlısıyla senide aramızda görcezz allah yardımcın olsun
evet doğru söylüyorsun canım.
nazar değilde aceleciyim biraz :)) bu kadar bekledikten sonra ameliyat oldum ve daha 1.haftam yarın dolacak.keşke daha uzun izin alma şansım olsaydı ve daha fazla dinlenebilseydim.dediğin gibi insan kendini işe verince kendini dinlemeyi unutuyor.umarım yarın daha iyi olurum.haberleşiriz
o kadar dikkat ettim bugün ama yinede ani uzanmalardan kaçınamadım.normalde hafif gelen dosyalar akşam üstü gülle gibi geldi bana.saat 5,30 ta artık son takadimle montumu giyip koşar adım eve vardım.ağrım yeni geçti.yarın işe gitmek istemiyorum.bu arada grip gibi birşey oldum sanırım.:2::2:
Ben sana demedimmi kız dikkat et kendine diyeAyrıca bu kadar agrısız sızısız oldum,çok iyiyim felan yazma,nazara gelirsin diye.bak dedigime geldin...Gülmeee,güldügünü hissediyorum ben buradan
Canım kendini iyi hissedersin,bir hareketle herşeyi kötüye çevirirsin mazallahh..Dikkat et kendine lütfennBu arada senin konun açılsın artık yahu,Yagmurlukk duy sesimizi.. Özel mesaj at istersen
tatlim bugun nasilsin. madem izin alma sansin yok ozaman kati dikkatli ol canim ani hareketler falan yapma bir iki hafta boyle dikkat ettinmi sonra hic bisey olmaz. ne gribi tatlim ya ameliyat oncesi olmadinmi havalar kotu sicak tut kendini. isyerindekiler anladimi yada sen soyledinmi:34
yazmayı unutmuşum tatlım iş yerindekiler anlamadı.sadece 1 tanesi şüphelenir gibi oldu.onun yanındayken daha dikkatli davrandım.iş yerimizin dedikoducu hatun kişisidir kendisi.
şu sıra spor yeleğimi giyiyorum.nasılsa kar var diyeo yüzden kimse farkedemiyor.yazın ne olacak bilmem ama.
yazmayı unutmuşum tatlım iş yerindekiler anlamadı.sadece 1 tanesi şüphelenir gibi oldu.onun yanındayken daha dikkatli davrandım.iş yerimizin dedikoducu hatun kişisidir kendisi.
şu sıra spor yeleğimi giyiyorum.nasılsa kar var diyeo yüzden kimse farkedemiyor.yazın ne olacak bilmem ama.
gecmis olsun tatlim evet bu aralar grip bayagi cok ustelikte calisiyorsun hmm uzuldum simdi zor olur. sicak tut canim.umarim bugun daha iyisindir.
yok yok hala yurt disindayim sadece bizim fistiklarla boyle takiliyoruz. vyyy benim jeton simdi dustu yoksa ank32 i beni yanlismi anladiki ay simdi bak ben utandim
yazın ne olacak söyleyim sana, GÖZLERİNİ ALAMAYACAKLAR, sen de salına salına yürüyeceksin, o dedikoducu hatun da ortasından çatlasın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?