Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

Canım geçmiş olsun. Maşallah ameliyatını çok rahat atlatmışsın
Bundan sonra da sorunsuz ve mutlu şekilde cicilerini güle güle kullanmanı dilerim

canım benım cok gecmıs olsun . hosgeldın tekrar aramıza . cok sevındım senın adına canım.hiç bir sorun yasamamıssın ne guzel masallhh masallah. simdi keyfını cıkarma zamanı canım.

Canımcıgım Hoşgeldinnn.... Kıssa bir hafta sonu tatilindeydim.Telefondan baktım foruma,ama yazamadım.Şarj aletimi almamışım.O yüzden cevap yazamadım.Ama çok mutlu oldum,çok sevindim bu kadar mulu olmana ve agrısız sızısız atlatmana canım..Allahım nazarlardan korusun.Böyle anlatma.Biraz agrım var de,naz yap güzelim bak ciddiyim ben çok inanırım.Allah korusun birşey olur hepimiz üzülürüz.Çok bekledin,sabrettin bu ameliyatı olmak için.Sonunda o gün geldi,kavuştum harika cicilere..Şimdi sabırılı olup iyileşme sürecini tamamlamakta Herşey zamanla yerine oturacak,düzelecek.Seninde yine dikkatli hareketlerinle ve doktorunun tavsiyelerine uymakla dahada hızlanacak inşallah.Ee... Senin konun açılsa artık,ameliyat oldun yani Canım kenidini yorma,arada gel yaz bizi bilgilendir olurmu..Birtanemmm.. komplikasyonsuz,güzel sonuçlar diliyorum sana...Herşey gönlünce olsun,çok öptümm...

evet canım başladım bugün işime.1 hafta izin aldım işler yığılmış sabah beri uğraşıyorum.çok şükür iyiyim ama.yormamaya çalışıyorum kendimi.

dritacım,cimbomcum,arzumum teşekkür ederim hepinize.canı gönülden öpüyorum hepinizi.aslında doğru söylüyorsun arzumcum.ama çok canıtez bir insanım,ağrım olsada yokmuş gibi davranırım.gerginliğim sürüyor.ayrıca bugün ters bir hareket yaptım.malum iş yeri olunca insan kendini kollayamıyor memelerimin arası ağrıyor biraz.(oldu mu Arzummmm )Allah nazarlardan saklasın hepimizi.kem gözle bakmayız biz birbirimize.hepimiz birbirimiz için dua ederiz seviniriz ,üzülürüz.bu nazarlık hepimize gelsin

çalışmak iyi gelecek canım, bende 2. hafta başladım, eskisi gibi olmuyor elbette, ancak yormadan ufak ufak işe girmek lazım ki, kaslar alışsın. sabah kalktığımızda bile nasıl tutuluyoruz, ben tutuluyorum açıkça. 10 dakika sürüyor açılmam, yumuşak yumuşak hareketler yapıyorum vs. işyerinde de ağır kaldırıp, ani uzanmalar yapmazsan bence birşey olmaz, kendini dinleme şansın olmadığından daha hızlı iyileşirsin.
sana kolay gelsin, işlerin yolunda gitsin,
öpüyorum.

o kadar dikkat ettim bugün ama yinede ani uzanmalardan kaçınamadım.normalde hafif gelen dosyalar akşam üstü gülle gibi geldi bana.saat 5,30 ta artık son takadimle montumu giyip koşar adım eve vardım.ağrım yeni geçti.yarın işe gitmek istemiyorum.bu arada grip gibi birşey oldum sanırım.:2::2:

nazara mı geldin canım, maaşallah diyelim sana,
bugünün zor geçmiştir, bilirim. yarın eminim daha iyi olacaksın. bugün zorlandığın şeylerde yarın daha dikkatli olacaksın,
kendine dikkat et, arzum hep söyler ya, "iyi geçen bir süreci, tersine çevirmeyin" diye, kulakları çınlasın.
tamam mı. hadi bakalım yarın daha iyi haberlerini bekliyoruz.

evet doğru söylüyorsun canım.
nazar değilde aceleciyim biraz :)) bu kadar bekledikten sonra ameliyat oldum ve daha 1.haftam yarın dolacak.keşke daha uzun izin alma şansım olsaydı ve daha fazla dinlenebilseydim.dediğin gibi insan kendini işe verince kendini dinlemeyi unutuyor.umarım yarın daha iyi olurum.haberleşiriz

Son düzenleme:
leylacım sana çok gecmiş olsun. Ne güzel atlatmışsın. Benim de yarın ameliyatım umarım iyi geçer. Heyecanlanmamak için düşünmemeye çalışıyorum:)

leyla10. canım 2aydan önce agır kaldırma dikkat et en hassas dönemleri agrın olabilir.dikkatli olcann daha sonra bişey olmuyor.

hayalimsin canım benim yeni mesleğin hayırlı olsun. demek sadece cicişler değişmediD hayatta değişmiş sana ugurlu gelmiş işte:) sen hangi şehirdesinde ben geliyorum bak ben ankaradayım ben beklerim gelirsen:)) buraya gel bende yaptırırım:)))) canım teşekküre ne gerek var herkese burda yardımcı olmaya calışıyoruz herkes mutlu olsun sende mutlusun ya bu yeter bizde seni seviyoruz fıstığım herkesede allah bu mutluluğu nasip etsin öpüldün bebeğimm:)

süperri.. sanada cok gecmiş olsun hayırlısıyla senide aramızda görcezz allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
evet canım başladım bugün işime.1 hafta izin aldım işler yığılmış sabah beri uğraşıyorum.çok şükür iyiyim ama.yormamaya çalışıyorum kendimi.

tatlim bugun nasilsin. madem izin alma sansin yok ozaman kati dikkatli ol canim ani hareketler falan yapma bir iki hafta boyle dikkat ettinmi sonra hic bisey olmaz. ne gribi tatlim ya ameliyat oncesi olmadinmi havalar kotu sicak tut kendini. isyerindekiler anladimi yada sen soyledinmi:34

tesekkur ederim canim oyle oldu vallaha iki meme hayatimi degistirdi
hehe ne demek seve seve gelirim ay bir gorsen ne menikur yapiyorum batiriyom olmuyo olmuyo kurali bir acaip tirnagin yukardan ve yanlardan bir milim bosluk kalacak bir fircayla tirnak uc tusla bitmeli anlatamadim galiba
evet tatlim mutluyum allah insallah herkese nasip etsin ve ardindan aminnnnn diyorum.iyiki burayi sizleri tanidim bende sizleri cok cok seviyorum

iyi olacaksin iyiameliyatin bitti ise bile basladin hadi pozitif ol moral ver kendine

Ben sana demedimmi kız dikkat et kendine diye Ayrıca bu kadar agrısız sızısız oldum,çok iyiyim felan yazma,nazara gelirsin diye.bak dedigime geldin...Gülmeee,güldügünü hissediyorum ben buradan

Canım kendini iyi hissedersin,bir hareketle herşeyi kötüye çevirirsin mazallahh..Dikkat et kendine lütfenn Bu arada senin konun açılsın artık yahu,Yagmurlukk duy sesimizi.. Özel mesaj at istersen

Allah iyiliğini versin kız nasıl anladın güldüğümü hemen

çok kötü grip oldum bugün kafamı zor kaldırdım vallahi.mecburen işe devam ediyorum.bugün daha dikkatliydim ank32 cim ,arzumcum.unutmuyorum dediklerinizi.kollarımı dinlendirmek için çok çaba sarfettim bugün .

hayalimsin yeni işin hayırlı olsun bitanem.yaşla ne alakası var hem biz kadınlar için yaş sınırı yok ben seni yurtdışında sanıyordum utandım kendimden ,sen ne zaman buralara geldin.ben ne zaman kaçırdım bunu

arzumcum ben ameliyattan 1 hafta önce konumu açtım ama onaylanmadı.neden bilmiyorum.benden sonra bir sürü konu açıldı üstelik.o yüzden üstüne gitmedim.tekrar konu açmadım.boşver 1 hafta geçti zaten üstünden.ben size misafir oluyorum işte sohbet muhabbet ediyoruz fena mı

yazmayı unutmuşum tatlım iş yerindekiler anlamadı.sadece 1 tanesi şüphelenir gibi oldu.onun yanındayken daha dikkatli davrandım.iş yerimizin dedikoducu hatun kişisidir kendisi.
şu sıra spor yeleğimi giyiyorum.nasılsa kar var diye o yüzden kimse farkedemiyor.yazın ne olacak bilmem ama.

gecmis olsun tatlim evet bu aralar grip bayagi cok ustelikte calisiyorsun hmm uzuldum simdi zor olur. sicak tut canim.umarim bugun daha iyisindir.
yok yok hala yurt disindayim sadece bizim fistiklarla boyle takiliyoruz. vyyy benim jeton simdi dustu yoksa ank32 i beni yanlismi anladiki ay simdi bak ben utandim

yazın ne olacak söyleyim sana, GÖZLERİNİ ALAMAYACAKLAR, sen de salına salına yürüyeceksin, o dedikoducu hatun da ortasından çatlasın,

sağol bitanem.bugün başım ağrıyor.burun akıntım kesildi sanırım ondan ağrı yapıyor.ama olsun çok şükür.memişlerden önce ameliyat sırasında hasta olmadım ya ondan dolayı çok mutluyum.bıraktım aksın burnum :))))))

bende birşey kaçırdım sandım.hatta kıskandım bizim hatunlar buluşmuş beni çağırmamışlar diye

yazın ne olacak söyleyim sana, GÖZLERİNİ ALAMAYACAKLAR, sen de salına salına yürüyeceksin, o dedikoducu hatun da ortasından çatlasın,

ohhhh ohhh kıskananlar çatlasınnnnnn :13::92:

favorim bundan sonra :92: smiley yaz bizi bekliyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…