- Konu Sahibi Hayalimsi_n
ay çok güzel haberler bunlar, nasıl sevindim anlatamam
darısı başına bitanem zaten çok az kaldı hayallerine kavuşmana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol tatlım:))çok mutluyum,sizi çok özlemişim yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu
hosgeldin tatlim gozum yollarda kaldi. gule gule saglikla bir omur boyu kullan.senin boyle mutlu yazman inan beni dahada mutlu ettioh oh bak bitti iste nasil korkuyordun.agrin sizin olmamasi cok guzel insallah sende benim gibi agrisiz kolay gecirirsin.güzellerim ben geldim:)))
çok şükür evime varabildim.daha 3 saat oluyor evime ulaşalı.sormayın valla yollar kapanmıştı.mecburen eve dönemedik bizde memlekete gittik.iyide oldu aslında annem bana bebekler gibi baktı.
bu zamana kadar bekleyip korktuğum için çok pişmanım.ne ağrım ne sızım oldu.sadece gerginlik vardı hepsi bu kadardı.ameliyathaneyi görmedim bile.yatağımda uyudum yatağımda uyandım.uyandığım gibi benim cicişlerle tanıştım.tuvalet ihtiyacımı tek başıma gördüm,ertesi gün saçlarımı taradım,dişlerimi fırçaladım.kızlar hep anlatıyordu ağrım,sızım yok sadece gerginlik var diye inanmamıştım doğruymuş.ameliyatın ertesi günü duşumu yaptım.
insan daha ne ister ki sanki uyuyup uyanmışım hiç ameliyat olmamışım o derece rahattım.Allaha şükürler olsun.
ameliyatın ertesi günü 5 saat ,bugünde 12 saat otobüs yolculuğu yaptım.çok şükür iyiyim.birazdan uyuyup dinleneceğim.size yazmadan uyuyamazdım.hepinizi çok özledim
:)) ağrın sızın olmamasına sevindim, benim de bugün 15 günüm bitti, ben senin kadar rahat geçirmedim bu süreci, kollarımın hareketlerinde çok zorlandım.
ama lütfen sen de kendini koru ki, iyi giden bu süreci iyi olarak tamamla, olur mu,
sağlıklar diliyorum,
hosgeldin tatlim gozum yollarda kaldi. gule gule saglikla bir omur boyu kullan.senin boyle mutlu yazman inan beni dahada mutlu ettioh oh bak bitti iste nasil korkuyordun.agrin sizin olmamasi cok guzel insallah sende benim gibi agrisiz kolay gecirirsin.
tatlim hafife alipta iyiyim diyerekten zorlama kendini aman ha. bu gunleri dinlenerek gecir nasil istedigin gibi olmusmu
ağrın sızın olmayacak diye söylemişlerdi ama inanmamıştım.daha ilk günden kollarımı kaldırttı Naci Bey.eğer kullanmazsan daha çok tutulursun dedi..
ama tabi ben yinede sizi dinleyip fazla zorlamayacağım.öpüyorum tatlım seni.zoru gitti güzel günler bizi bekliyor inşallah.
sorma canım ya.ayın 6 sında İstanbuldaydık.Akşam üstü ancak varabildik doktorun muayenehanesine.sonra çıktık güzel bir yemek yedik otele yerleştik.çıktık Kadıköyü turladık.Süreyya Operasına kadar yürüdük.karşısında Saray tatlıcısında tavukgöğsüyle,saray muhallebisi yedik.kakara kikiri gezdik dolaştık alışveriş yaptık.
ertesi gün 7 şubatta ataşehire geçtik hastaneye giriş yaptık.hastane demeye şahit lazım zaten.dublex oda,her katta lcd tv,banyosu tuvaleti yani her konfor düşünülmüş.
odaya girdiğimiz gibi ameliyat önlüğünü giydirdiler.katater takıp kan aldılar.o kadar tatlıydılar ki hiç heyecan yapmadım ki damarlarım çok incedir hemen patlar .çok korkarım kan aldırmaya
ardından anestezi uzmanı gelip muayene etti beni.ona ameliyathaneyi görmek istemediğimi,yatağımda uyumak istediğimi söyledim,sonra yatağıma yattım.arkadaşım bir sürü resmimi çekti.beni çok güldürdü.yatak çok rahattı bi ara eve götürme planları bile yaptık
kalemle telde konuştuk durduk.bi ara kapıda ayak seslerini duyduk.anestezi uzmanı geldi biz hala arkadaşımla şakalaşıyorduk.zaten son hatırladığım arkadaşımın gülen yüzü oldu.iğneyi yapmasıyla uyumam bir olmuş.
uyandığımda yine yatağımdaydım.elim tenime değdi.herhalde önlüğüm uyurken yukarı sıyrıldı dedim kendi kendime.elimi şöyle bir memelerime götürdüm amanın sütyen içinde yükseklik var sonra diğer elimi de yukarı çektim evet eveeetttt olmuş dedim kendi kendime hiç midem bulanmadı.hatta çok susamış ve acıkmıştım.
uyandıktan sonra Naci Bey geldi muayene etti.bir sürü espri yaptı.gülerken zorlandığım için kızdım ona gülerken acıyo espri yapmayın diye.ama o yinede bir sürü espri yaptı :))göremedim ben daha dedim diye kaldırdı ve cicişlerimi gösterdi bana ağlayacaktım neredeyse çok güzel bir duyguydu.
yemeğimi yedikten sonra tuvalete kendim gittim .ellerimi yıkadım.saçımı düzelttim ,kendim yattım kalktım.ertesi gün sabah kahvaltımı yaptım.dişlerimi fırçaladım,saçlarımı taradım,makyajımı yaptım.Naci Bey geldi son muayenesini yaptı.kollarımı kaldırttı ve sakın kollarını kullanmamazlık yapma günlük hayatına dön dedi.ardından hemen yola çıktık memlekete gittik.orada internet olmadığından yazamadım aklım hep sizde kaldı .
dün akşamda yazdıklarınızı okudum duygulandım.desteklerinizle cesaret buldum hep,Allahım bu operasyonu olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah.bende herkese yardım etmeye çalışacağım.
güzellerim ben geldim:)))
çok şükür evime varabildim.daha 3 saat oluyor evime ulaşalı.sormayın valla yollar kapanmıştı.mecburen eve dönemedik bizde memlekete gittik.iyide oldu aslında annem bana bebekler gibi baktı.
bu zamana kadar bekleyip korktuğum için çok pişmanım.ne ağrım ne sızım oldu.sadece gerginlik vardı hepsi bu kadardı.ameliyathaneyi görmedim bile.yatağımda uyudum yatağımda uyandım.uyandığım gibi benim cicişlerle tanıştım.tuvalet ihtiyacımı tek başıma gördüm,ertesi gün saçlarımı taradım,dişlerimi fırçaladım.kızlar hep anlatıyordu ağrım,sızım yok sadece gerginlik var diye inanmamıştım doğruymuş.ameliyatın ertesi günü duşumu yaptım.
insan daha ne ister ki sanki uyuyup uyanmışım hiç ameliyat olmamışım o derece rahattım.Allaha şükürler olsun.
ameliyatın ertesi günü 5 saat ,bugünde 12 saat otobüs yolculuğu yaptım.çok şükür iyiyim.birazdan uyuyup dinleneceğim.size yazmadan uyuyamazdım.hepinizi çok özledim
tatlim tekrar gecmis ve hayirli ugurlu olsun,gule gule kullan goguslerini masallah bebegim 375 cc supermis.ağrın sızın olmayacak diye söylemişlerdi ama inanmamıştım.daha ilk günden kollarımı kaldırttı Naci Bey.eğer kullanmazsan daha çok tutulursun dedi..
ama tabi ben yinede sizi dinleyip fazla zorlamayacağım.öpüyorum tatlım seni.zoru gitti güzel günler bizi bekliyor inşallah.
sorma canım ya.ayın 6 sında İstanbuldaydık.Akşam üstü ancak varabildik doktorun muayenehanesine.sonra çıktık güzel bir yemek yedik otele yerleştik.çıktık Kadıköyü turladık.Süreyya Operasına kadar yürüdük.karşısında Saray tatlıcısında tavukgöğsüyle,saray muhallebisi yedik.kakara kikiri gezdik dolaştık alışveriş yaptık.
ertesi gün 7 şubatta ataşehire geçtik hastaneye giriş yaptık.hastane demeye şahit lazım zaten.dublex oda,her katta lcd tv,banyosu tuvaleti yani her konfor düşünülmüş.
odaya girdiğimiz gibi ameliyat önlüğünü giydirdiler.katater takıp kan aldılar.o kadar tatlıydılar ki hiç heyecan yapmadım ki damarlarım çok incedir hemen patlar .çok korkarım kan aldırmaya
ardından anestezi uzmanı gelip muayene etti beni.ona ameliyathaneyi görmek istemediğimi,yatağımda uyumak istediğimi söyledim,sonra yatağıma yattım.arkadaşım bir sürü resmimi çekti.beni çok güldürdü.yatak çok rahattı bi ara eve götürme planları bile yaptık
kalemle telde konuştuk durduk.bi ara kapıda ayak seslerini duyduk.anestezi uzmanı geldi biz hala arkadaşımla şakalaşıyorduk.zaten son hatırladığım arkadaşımın gülen yüzü oldu.iğneyi yapmasıyla uyumam bir olmuş.
uyandığımda yine yatağımdaydım.elim tenime değdi.herhalde önlüğüm uyurken yukarı sıyrıldı dedim kendi kendime.elimi şöyle bir memelerime götürdüm amanın sütyen içinde yükseklik var sonra diğer elimi de yukarı çektim evet eveeetttt olmuş dedim kendi kendime hiç midem bulanmadı.hatta çok susamış ve acıkmıştım.
uyandıktan sonra Naci Bey geldi muayene etti.bir sürü espri yaptı.gülerken zorlandığım için kızdım ona gülerken acıyo espri yapmayın diye.ama o yinede bir sürü espri yaptı :))göremedim ben daha dedim diye kaldırdı ve cicişlerimi gösterdi bana ağlayacaktım neredeyse çok güzel bir duyguydu.
yemeğimi yedikten sonra tuvalete kendim gittim .ellerimi yıkadım.saçımı düzelttim ,kendim yattım kalktım.ertesi gün sabah kahvaltımı yaptım.dişlerimi fırçaladım,saçlarımı taradım,makyajımı yaptım.Naci Bey geldi son muayenesini yaptı.kollarımı kaldırttı ve sakın kollarını kullanmamazlık yapma günlük hayatına dön dedi.ardından hemen yola çıktık memlekete gittik.orada internet olmadığından yazamadım aklım hep sizde kaldı .
dün akşamda yazdıklarınızı okudum duygulandım.desteklerinizle cesaret buldum hep,Allahım bu operasyonu olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah.bende herkese yardım etmeye çalışacağım.
canım hoşgeldin,aynı benim gibi sende agrısız sızısız olmuşsun işte bazı bünyelerde bizim gibi agrı az oluyor bazılarında cok agrı oluyor bünye meselsi buda sana maşallah diyelim ama bişeyim yok diyede kendine yüklenme ilk 1 ay ve 2 ayına kadar kendine dikkat ett en önemli zamanları bunlar cok geçmiş olsun
herkesin agrisiz sizisiz gecirmesi dilegiyle.bir geliyon sonrada kayboluyon canim ozletmeyin kendinizi ama
ne güzel uzun uzun yazmışsın, okurken daha çok taze olmama rağmen benim de yaşadıklarım gözümün önünden geçti. her an çok güzel, çok keyifli,
ben her sabah uyandığımda ellerimi direk üzerine koyuyorum. hala ordalar mı diye, hala inanamıyorum demek ki,
mutluluk hepimizle olsun,
en erken 1-2 ay sonra mı ağırlık taşımaya başlayabilirim.yani market poşetlerini taşıyamaz mıyım acep?canım hoşgeldin,aynı benim gibi sende agrısız sızısız olmuşsun işte bazı bünyelerde bizim gibi agrı az oluyor bazılarında cok agrı oluyor bünye meselsi buda sana maşallah diyelim ama bişeyim yok diyede kendine yüklenme ilk 1 ay ve 2 ayına kadar kendine dikkat ett en önemli zamanları bunlar cok geçmiş olsun
tatlim tekrar gecmis ve hayirli ugurlu olsun,gule gule kullan goguslerini masallah bebegim 375 cc supermis.
bundan sonra hergunun dahada iyi gecer canim merak etme cok hizli bir iyilesme surecine girdin.
zorlama kendini bol bol dinlen beslenmene dikkat et. hasta gibide yatma hareket halinde ol. dumduz yatma ki dikis yerlerin gerginlikten agri yapmasin.senin adina okadar sevindimki anlatamam .cok guzel mutlu mutlu anlatmissin mutluluk dahada tavan yapacak bekle ve gor tatlim
gecmisler olsun atlattin kuzum
leylacım sana çok gecmiş olsun. Ne güzel atlatmışsın. Benim de yarın ameliyatım umarım iyi geçer. Heyecanlanmamak için düşünmemeye çalışıyorum:)
leylacım sana çok gecmiş olsun. Ne güzel atlatmışsın. Benim de yarın ameliyatım umarım iyi geçer. Heyecanlanmamak için düşünmemeye çalışıyorum:)
gülümsettiniz beni:) bikini de giyicem mayokini de:) o zaman ben tatlı yemeye çıkıyorum canım da istemişti zaten. İyi ki varsınız teşekkürler desteğiniz icin..
vallaha ben arada bakıyorumm toptannn yazıpp kaçıyorum:))) sen nasılsın canım hepinizi bende özlüyorum sizler benim bebeklerimsiniz:))
leyla tatlim ben mi yanlis anladim yarin ise mi gideceksin eger oyleyse bana hic iyi bir fikir gibi gelmedi tatlim ya bir iki hafta keske izin alsaydin toparlanirdin sonucta daha dikislerin bile alinmadi.hmm bari zorlama tatlim kendine dikkat ethep okuyordum sizin yazdıklarınızı iç çekiyordum:)çok şükür hayallerim gerçek oldu.
benimde ellerim sürekli bebişlerin üzerindeler
en erken 1-2 ay sonra mı ağırlık taşımaya başlayabilirim.yani market poşetlerini taşıyamaz mıyım acep?
amin canım çabucak iyileşmek istiyorum.kendimi alışverişe vurmak istiyorum
arkadaşım çok iyi bakıyor bana sağolsun.bugünde geldi yemeğimi yaptı,bulaşığımı yıkadı.yarın iş başı yapacağız.aktif olacağım ama sizin dediğiniz gibi zorlanmadan hareket halinde olacağım inşallah.Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin.