• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

bol şanslar canım, sen yine de ağırdan al, fazla hareket etmemeye çalış. her şey yolunda gider inşallah :nazar:

kişiye göre değişiyor genelde, ben de 10 gün önce ameliyat oldum, ve bugün işe başlayacağım,
bana göre en erken 7. günde başlanabilir. şöyle düşünün elinizi derin kestiniz, ne kadar sürede iyileşir, yaklaşık bu kadar sürede, içerideki kaslarda kesildi, ve bu süreye ihtiyacı var, işyerinde ister istemez ters hareketler yapmak mümkün,

nolur bana da şans dileyin, bugün ilk iş günüm, inşallah iyi geçer,

sağol canımcım,
çok kolay olmuyor aslında, ne kadar dikkat etsende, ağır cam kapılar, hidrolik kapılar vs. bunları itmek çok zor oluyor. yoruldum, bir an önce eve gidip yatmak istiyorum
bol sanslar canim ilk is gununde.cok erken degilmi keske bir hafta daha izin alsaydin.ben 3 hafta sonra baslamis keske 1 haftam daha olsaydi demistim. gerci benim is biraz agir senin is masa ustu bile olsa yinede cok dikkat et zorlama kendini.soyledinmi ameliyat oldugunu yada caktimi birileri

canım ben leylayla dün konuştum, bugün için internete bağlanabileceğinden emin değildi. ameliyatı yarın sabah 9da. herkes merakla bekliyor bakalım, umarım ameliyattan sonra internete girip bize bilgi verebilir...

tatlim yarin kacta ameliyat. ben sendende heyacanliyim insallah tatlim Allahin izniyle cok guzel olacak:8:

yok sadece kız arkadaşlarım biliyor, onlarda meraklı gözlerle bakıyor, az önce birine gösterdim, çok güzel dedi. çok sevindim,

bol sanslar canim ilk is gununde.cok erken degilmi keske bir hafta daha izin alsaydin.ben 3 hafta sonra baslamis keske 1 haftam daha olsaydi demistim. gerci benim is biraz agir senin is masa ustu bile olsa yinede cok dikkat et zorlama kendini.soyledinmi ameliyat oldugunu yada caktimi birileri

leyla ile az önce görüştüm ve sesi muhteşem geliyordu,naci beyle ameliyat öncesi görüşmesi çok iyi geçmiş ve natrelle 360 cc yuvarlak protez kullanılmasına karar verilmiş,dual plan olacakmış ameliyatı... herkese çok selam söylememi istedi.. ameliyatı yarın ve heyecan adına çok fazla birşey kalmaış onda.. hatta şu anda istanbulun altını üstüne getirmekle meşgul... onun için büyük gün yarın.. şimdilik leyladan haberler böyle..

leyla ile az önce görüştüm ve sesi muhteşem geliyordu,naci beyle ameliyat öncesi görüşmesi çok iyi geçmiş ve natrelle 360 cc yuvarlak protez kullanılmasına karar verilmiş,dual plan olacakmış ameliyatı... herkese çok selam söylememi istedi.. ameliyatı yarın ve heyecan adına çok fazla birşey kalmaış onda.. hatta şu anda istanbulun altını üstüne getirmekle meşgul... onun için büyük gün yarın.. şimdilik leyladan haberler böyle..

Allah yardımcın olsun Leylacıgım.Umarım çok güzel haberlerle aramıza döner ve bizi bilgilendirirsin tatlımm..Dualarımız seninle :16:

saol canim haberi vermekle iyi ettin herkes merak ediyor leylamiz ise gezmede oh oh moral depolamistir desene

leylaaa tatlim buyuk gun hic gelmeyecek dedigin gun geldi senin adina cok cok sevindim.:32:neden boyle olduki 360 cc daha fazla degilmiydi ben oyle biliyordum 400 lere yakin.
kendini iyi hisseder hissetmez yaz merakla bekliyoruz.dualarim seninle canim:16:

canım ben leylayla dün konuştum, bugün için internete bağlanabileceğinden emin değildi. ameliyatı yarın sabah 9da. herkes merakla bekliyor bakalım, umarım ameliyattan sonra internete girip bize bilgi verebilir...
saol canim yeni gordum yazmissin evet herkes merakla bekliyo.
bak sira sana geldi tatlim simdi 1.ci siradasin kac gun kaldi:32:senide aynen boyle bekliyecegiz haberin olsun:34:

oof evet yaa, şu sıralar ameliyatta olması lazım, dua ediyorum valla.
benim de 11 gün kaldı, ben asıl seyahat hazırlığı konusunda panik haldeyim. burda kuaföre gitmiyorum, iner inmez saç baş yapılacak. arkadaşlarla görüşme sıralaması yapıyorum. bavula ne koysam derdi var. bu arada eşimin yaş günü ayın 10unda, 14ünde malum sevgililer şeysi. eee arkadaşlara çam sakızı çoban armağanı meselesi var. önümüzdeki günlerde hediye peşinde olucam :1:

saol canim yeni gordum yazmissin evet herkes merakla bekliyo.
bak sira sana geldi tatlim simdi 1.ci siradasin kac gun kaldi:32:senide aynen boyle bekliyecegiz haberin olsun:34:

hele ben, öncesinde hiç memişi olmayan biri olarak, ameliyatın 9. gününde bile, hala şekli tam olmamasına rağmen hayran hayran kendime bakıyorum, hatta yan kısımlar biraz daha yumuşak, o kısımlara dokunmak nasıl bir huzur ve mutluluk veriyor anlatamam, ağrı var tabiiki, fakat kesinlikle değiyor.

drita canım, bende görmemişin memişi olmuşlar gibiyim, hatta geçen gün banyoda geceliğimin düğmelerini kapatırken kızım gördü, "ne o memişlere mi bakıyorsun" dedi, ben de panikle "yooooooooooooooooooooooooo" diye cevap verdim. :)))

sevgiyle,

off ya sizi böyle okudukca çok mutlu oluyorum ama sanki benim günüm hiç gelmicek gibi hayalcihücreler bbenim göğüslerimde aynı seninki gibi yani eski sennkiler gibi:)o yüzden çokkkkkkkk istiyoyorum ya biran önce zamanın geçmesini beni kaybeden aynanın karşısında bulur o zaman heralde:)sabırrrrrr

off ya sizi böyle okudukca çok mutlu oluyorum ama sanki benim günüm hiç gelmicek gibi hayalcihücreler bbenim göğüslerimde aynı seninki gibi yani eski sennkiler gibi:)o yüzden çokkkkkkkk istiyoyorum ya biran önce zamanın geçmesini beni kaybeden aynanın karşısında bulur o zaman heralde:)sabırrrrrr

kesin orada bulur:) sabah açıp bakıyorum duruyolar mı gerçekten benimler mi diye akşam uyurken bakıyorum ordalar mı diye:D:nazar:

canim cok gecmis olsun.. ben de gecen sene eylulde olmustum operasyonumu :) insan aynaya baktikca degmis beee diyor :)) ben ilk hafta kollarimi kaldiramiyordum felakettim yani kas alti yapildigindan 370cc koyulmustu bana. baya bi agrim sizim olmustu ama degdi yani.. simdi hamileyim goguslerim yine buyuyor :) heralde bu gidisle memise doyucam :D

nasil oldu agrilarin? bi de sivi miydi implantin yokda jel miydi? bana memory gel implant takildi 6 ayda falan yumusadi ilk zamanlar baya bi sertti.

saol canim haberi vermekle iyi ettin herkes merak ediyor leylamiz ise gezmede oh oh moral depolamistir desene

leylaaa tatlim buyuk gun hic gelmeyecek dedigin gun geldi senin adina cok cok sevindim.:32:neden boyle olduki 360 cc daha fazla degilmiydi ben oyle biliyordum 400 lere yakin.
kendini iyi hisseder hissetmez yaz merakla bekliyoruz.dualarim seninle canim:16:

leylacığımla bugün ameliyata gidene kadar konuştuk,gayet iyiyidi sesi ve keyfi,heyecanlı değilim diyordu,bir an "" kalem ayak sesleri duyuyorum,galiba geliyorlar ""dedi hemen kapadık telefonu az önce görüştüm kendisiyle yeniden.. uykuya dalar gibi uyumuş ve uyandığında herşey bitmiş... gayet iyiyim dedi,şimdilik ağrısı sızısı yokmuş,375 cc natrelle kullanmış naci bey... hatta leyla merakından dayanamyıp gidip aynada bakmış bile görüntülerine... keyfi yerinde ve mutlu... eveeeettt leyla sırasını atlattı,şimdi ameliyat sırası kimdeydi:16:

leylacığımla bugün ameliyata gidene kadar konuştuk,gayet iyiyidi sesi ve keyfi,heyecanlı değilim diyordu,bir an "" kalem ayak sesleri duyuyorum,galiba geliyorlar ""dedi hemen kapadık telefonu az önce görüştüm kendisiyle yeniden.. uykuya dalar gibi uyumuş ve uyandığında herşey bitmiş... gayet iyiyim dedi,şimdilik ağrısı sızısı yokmuş,375 cc natrelle kullanmış naci bey... hatta leyla merakından dayanamyıp gidip aynada bakmış bile görüntülerine... keyfi yerinde ve mutlu... eveeeettt leyla sırasını atlattı,şimdi ameliyat sırası kimdeydi:16:

tesekkur ederim canim:16: hadi gozumuz aydin canim leylamda mutluluga ilk adimi atti bi omur boyuda surer insallahhhh.hmm 375 guzel bu oldu iste sevindim.:32::nazar: tekrar konusursan selem soyle bekledigimizi soyle:16:sirada alexus arkadisimiz var sonra sutlu cay :emir_bebek:

Bende gaiba:) 13 şubat pazartesi. İnşallah Leyla gibi ben de atlatırım bir an önce:18:
13 subat aa bir hafta sonrami canim ya sira seninmis gormemisim. :32:kac cc hangi yontem.bak leyla arkadasimiz hic inanmiyordu hep ertelenir korkusuyla oturdu kalkti. insan yeterki istesin bi sekilde oluyor. oyle korkulacak gibi de degil korkma

Back