bir öğretmen olarak merak ettim hazır bir çok bayanı bir arada bulmuşken:)
veli olarak öğretmenlerin hoşunuza giden davranışlar neler?
nasıl davransalar daha iyi olurdu?
veli görüşü önemli
kızım bu sene anaokuluna gidiyor
1.sınıfa başlayınca öğretmenin çocukların dersleriyle ilgilendiği kadar sorunlarıyla da ilgilenen,güleryüzlü,çocuğumun sorunlarını sıkıntılarını kolayca çekinmeden anlatacağı bir öğretmeni olmasını isterdim
kızım bu sene anaokuluna gidiyor
1.sınıfa başlayınca öğretmenin çocukların dersleriyle ilgilendiği kadar sorunlarıyla da ilgilenen,güleryüzlü,çocuğumun sorunlarını sıkıntılarını kolayca çekinmeden anlatacağı bir öğretmeni olmasını isterdim
bu arkadasa sonuna kadar katiliyorum. benim oglum 4. sinifa gecti ve 3 senenin sonunda hala ogretmeninde memnun degilim. birakin cocuk sevgisini, icinde insan sevgisi oldugundan bile supheliyim.lmaz:
bir öğretmen istiyorum güler yüzlü sevecen gereginde kızan ama kendinden çocukları soğutmayan .disiplinli anne şevkatiyle çocuklara yaklaşan ödevlerini hergün konturol eden .çocukların başarılarında onları dahada yüreklendiren ufak ödüller veren sevindiren .çocuğum ona bir soru sormaktan korkmamalı çeknmemeli onu kendine ben gibi yakın hissetmeli. soru sorsam kızarmı acaba öğretmenim diye çocuğum bunu düşünmemeli çocuklra örnek olmalı okul kapılarında siğara içmemeli düzgün giyinip düzgün konuşmalı çocuklara argo tavırlarla konuşmamalı çokmu şey istiyorum bilmiyorum ama bunlar
bu yazdıklarımın birini bile oğlumun öğretmeninde bulamadığım için malesef okul değiştirmeyi düşünüyorum oğlum 2. sınıfa geçti
Ahh ahhhh...
Bir öğretmen olucam , gözleri gülen, onun da ötesinde yüreği gülen...
Öğrenci sevgisinden de öte , içinde İNSAN sevgisi olan... Önce sevgisini veren , sonra da sevgi saçmayı öğreten...
Örnek olmaya çalışan , örnek olacağına inanan...
Öğretmen olmak istiyorum artık opuyorumnanaktan
bir öğretmen istiyorum güler yüzlü sevecen gereginde kızan ama kendinden çocukları soğutmayan .disiplinli anne şevkatiyle çocuklara yaklaşan ödevlerini hergün konturol eden .çocukların başarılarında onları dahada yüreklendiren ufak ödüller veren sevindiren .çocuğum ona bir soru sormaktan korkmamalı çeknmemeli onu kendine ben gibi yakın hissetmeli. soru sorsam kızarmı acaba öğretmenim diye çocuğum bunu düşünmemeli çocuklra örnek olmalı okul kapılarında siğara içmemeli düzgün giyinip düzgün konuşmalı çocuklara argo tavırlarla konuşmamalı çokmu şey istiyorum bilmiyorum ama bunlar
bu yazdıklarımın birini bile oğlumun öğretmeninde bulamadığım için malesef okul değiştirmeyi düşünüyorum oğlum 2. sınıfa geçti
SAYTROS arkadaşımın söylediklerine aynen katılıyorum. hayalimdeki öğretmeni bire bir anlatmış. çok şey istemiyosun bence olması gerekeni anlatmışsın canım
Benim bir öğretmenim vardı bahcede sek sek oynarken bile bize çarpım tablosunu öğretirdi opuyorumnanaktan Sadece 2.sınıfa kadar okuttu tayini çıktı gitti.senağlama O kalsaydı hayalimdeki öğretmen oydu.senağlama
Yerine gelen öğretmende sadece özel ders verdiği çocukları tahtaya kaldırıp soru sorardı sınıfı iki bölüme ayırmıştı ders verdikleri ve vermedikleri.Ne öğrendin derseniz hiç bişey
3 Okul 5 öğretmen değiştirdim liseye gecene kadar.
Ama ilk okul 1deki öğretmenimin yerini kimse tutamaz.
Hakkını asla ödeyemem :asigim: