Gelinlik Modelleri Hayalimdeki Gelinlik..

gelinlik deyince beyaz renk geliyor aklıma hep..temizliği saflığı ifade eden..bana uygun değil..gelinlik dediğin beyaz olmalı benim olmalı :P

gelinlik deyince beyaz renk geliyor aklıma hep..temizliği saflığı ifade eden..bana uygun değil..gelinlik dediğin beyaz olmalı benim olmalı :P

basta da dedigim gibi gelinlik neden saflik temizlik gibi birsey ifade etmeli anlamiyorum..benim icin gelinligin boyle bir manasi yok, o gun icin sadece giyebilecegim en guzel kiyafeti giymeliyim hepsi bu..
ki zaten bu gelinligin de tul kismi renkli sadece, diger kisimdan bakilsa renkli kismin gorulmeme ihtimali dahi var..

hiç tarzım değil ama gelinliği görür görmez bende uyanan ilk his içindeki gelinin çok mutlu olduğuydu. rengarenk, umut ve mutluluk dolu, yepyeni bir hayata başlangıcın coşkusunu verdi bana.
dilerim herşey gönlündeki gibi olur a.s.

bende de ayni his olustu ki o kiz o kadar mutlu poz vermiski bayildim acikcasi :))

herkes gonlundeki gelinligi bulur umarim :)

alışılmışın dışında çok farklı bir gelinlik. benim de tarzım değil. zevk renk meselesi ama önemli olan senin o gelinliğin içinde kendini nasıl hissedeceğin. :içelim:

saol tatlim mutlu olcagimi hissediyorum tabi giyene kdar zevkim fikrim degismezseee :)

Ne demişsiniz konuyu açarken?
Hayalimdeki gelinlik.
İnsan ne için yaşar?
Hayalleri için.

Yeterli sanırım...sengözlerimebaksanab

CADIARZU
burdaki her olumsuz yorumu anladim da bunu anlayamadim?

gelin arabası derken canım bunda anlamayacak ne var ki başındaki kurdele gibi şeyler rengarenk tüller araba süslemede kullanılıyorya elindeki renkli çiçekte arabanın önüne falan ayrıca olmsuz bi eleştiri gibi değilde bana çağrıştırdığı şeyi yazdım .. :1:
allah gönüne göre versin ne diyelim gözümüz yok :))

Son düzenleme:
gelin arabası derken canım bunda anlamayacak ne var ki başındaki kurdele gibi şeyler rengarenk tüller araba süslemede kullanılıyorya elindeki renkli çiçekte arabanın önüne falan ayrıca olmsuz bi eleştiri gibi değilde bana çağrıştırdığı şeyi yazdım .. :1:
allah gönüne göre versin ne diyelim gözümüz yok :))

:1: orası kesin zaten :))

Salonda yapılan klasik Türk düğünü olmadığı takdirde son derece hoş,ortama da hoşluk katacak bir kostüm. Klasikten hoşlanmayan,biraz marjinallik arayanlar için süper...Ben beğendim.Çünkü herkes gibi olmak istemem.
Fakat bunu giyen gelin süzüm süzüm süzülen tipten olmamalı.Hal ve hareketleri,dansı...vs. kısacası ruhuyla da enerjik ve çılgın olmalı ki,üzerindekiyle bütünlük olsun.Düşünsene "başkaları ne der" felsefesiyle yaşayan birinin bunu giydiğini
...delikafadulden

Salonda yapılan klasik Türk düğünü olmadığı takdirde son derece hoş,ortama da hoşluk katacak bir kostüm. Klasikten hoşlanmayan,biraz marjinallik arayanlar için süper...Ben beğendim.Çünkü herkes gibi olmak istemem.
Fakat bunu giyen gelin süzüm süzüm süzülen tipten olmamalı.Hal ve hareketleri,dansı...vs. kısacası ruhuyla da enerjik ve çılgın olmalı ki,üzerindekiyle bütünlük olsun.Düşünsene "başkaları ne der" felsefesiyle yaşayan birinin bunu giydiğini
...delikafadulden

öyle düşünen biri bu gelinliği giyerse en mutlu günü kendisine zehir olabilir,
enerjisi hareketleri ile taşıyabilecek birisi giymeli bence de..
ve tabiki salonda olursa düğün giyilebilecek tarzda değil..
kır düğünü açık havada ağır olmayan br ortamda giyilebilecek bir gelinlik..

bu gelinlik çok özensiz dikilmiş, beyaz kısımları çok çok eski ve basit duruyor. rengarenk tül kısmını ben çok beğendim.. daha kaliteli kumaş ve dikimle çok şirin bir gelinlik çıkabilir ortaya.. ben asla böyle bişey giymezdim benim zevkim bu , ama başkasında beeğeniyorum yakıştırabilirim

biraz salaş bir görüntüsü olduğu doğru daha özenli dikilse eminim daha güzel gözükecektir..

Back