Gelinlik Modelleri Hayalimdeki Gelinlik..

Asmin'cim farkli seyleri severim ama sanirim bu gelinligi giymeye cesaret edemezdim ben:)
Gelinlige ilk baktigimda yüzümde bir tebessüm olustu.Cok masum buldum ben bu gelinligi. Siradisi. Bu gelinlik bence o süslü püslü alli pullu, her tarafinda taslar dolu, kat kat gelinliklerden cok daha hosuma gitti. Ama dedimya ben bu gelinligi giyecek cesareti kendimde göremiyorum, sende varsa bu cesaret kesinlikle istedigin gelinligi giymelisin bence.

Son düzenleme:
Sensible her zamanki gibi cok tatlisin..
bilmiyorum ben de cesaret edebilir miyim eger ki kir dugunu planlarsam ederim, ama salon dugunu icin uygun degil bu gelinlik zaten, o zaman belki klasik modele gidebilirim.
hayallerimde ama kir dugunu var..

Gerçekleşmesi için önce zihinde canlandırmak lazım bazı şeyleri.
İlk adımı layıkıyla yerine getirdiğine göre gerisi de gelecektir bence. ;))

hele hele bu ara neden bılmıyorum :) zıhnımde o kadar cok sey canlandırıyorum kı :) yanı utanmasam buyrun gelınlık bu,yuzuk bu,ılk dans sarkısı bu dıycem :9::52:

Bence de güzel hem gelinlik neden masum olmak zorun da ki çılgın gelinliklere de bayılıyorum.. :66:

düğünümde bunu giyip şakkıdı şakkıdı oynucam ben.. kına gecesinde bu mu giyilir allaysen?... hiç uygun deil bence..

süpersin asminimm
gelinlik dediğin illa beyaz kabarık olacak değil ya!
o özel günde marjinal görünmek , tarzını yansıtmak en güzeli olacaktır.
özellikle saçındaki kurdeleleri çok beğendim
biliyorsun bende önü kısa arkası uzun bir gelinlik giydim.
herkes şaşırdı ama çokta olumlu tepkiler aldım :)
yürü be kim tutar biziiiii :))))

Son düzenleme:
prensesim.. insan kendisini neyle ifade edeceğini hissediyor işte.. =)
seninki harikaydı, ben de bi damat bulabilirsem benimki de harika olucak inşallah =))))

Asmin daha önce gördün bilmiyorum ama bu gelinliğe de bayıldım ben. Çiçeğine, ayakkabıya, o mor rekli kumaşımsı şeye... Aslında mor hiç sevmem de burda çok hoşuma gitti. :97:

purple-converse-bride.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım eger tarzın buysa cidden güzel ama gelinlik diyince benim aklıma sadece beyaz geliya sadeliği masumluğu ifa ettiği için ama genede çok tatlı mutluluklar dilerim..

trayamour;
evet gördüm canım ama benim istediğim gökkuşağı gibi bir gelinlik..
aman zaten benimki doğmamış çocuğa don biçmek başka bişi değil..
evleneceğimden değil ya işte evlenirsem böyle birşey giyerim yani.. ama şurda 20 li yaşları ortaladık zaten ya acele etmem lazım ya da hayalimdeki gelinliği değiştirmem..

ceylansuyum; teşekkürler fikrini belirttiğin için.. herkesin kafasında o imaj var biliyorum ama ben gelinliğin masumluğu ifade ettiğini düşünmüyorum; benim için mutluluk ifade etmeli.. ve seçtiğim gelinliğin içinde çok mutlu bir kızın olacağına inanıyorum hepsi bu..

Inanirmisiniz hayalimde hic bir gelinlik yok. Gelinlik arayisina girdigim zaman onu gördügümde 'iste bu' demek istiyorum. O zaman hayalimde ki gelinligi bulmus olurum. InsaAllah o günleri görmek nasip olur.

Back