Gelinlik Modelleri Hayalimdeki Gelinlik..

Bayıldım ben. Çok severim böyle orjinal ve deli dolu şeyleri.
Adı gelinlik olduğu içn klasik birşey giymene gerek yok. Nasıl istersen onu giy, senin günün sonuçta.
Böyle bir gelinlikle sahil kenarında ya da bir kır düğünü hayal ediyorum da süper olur, acayip eğlenceli bence.

ben de aynen kır düğünü düşünüyordum bu gelinlikle :)))
bi kere çok enerjik birşey insanın o elbiseyi giyip de mutlu olmaması düşünülemez heralde :))

zaten daha damat yok ortada ben gelinlik hayali kuruyorum :tomato::teytey:

kk da tanıdığım en orjinal insanlardan birisin sanırım özellikle bisikletle nikaha gittiğiniz fotoğraflara bayılmıştım..
öenmli olan mesele de bu işte bence de, ben gelinliğin öyle masumiyeti bekareti falanı filanı simgeleyen birşey olarak görmüyorum. yani benim için öyle simgesel bir anlamı yok.. evlendiğim gün giyebileceğim en güzel elbiseyi giymeliyim..
beni yansıtmalı ben içersinde mutlu olmalıyım hepsi bu ;)

oyy yerim ben senii :1hug:
bak işte içimden geldiği gibi yaşadığım için akıllalrda kalmışım
bunu herkes içinden ister ama çok az insan cesaret eder yerimseniben bunu unutma Şeniz
o yüzden içinden geldiği gibi yaşa...
bende roma tanrıçaları gibi olmayı hayal etmiştim vede oldum şimdi herkes gördüğüm enn güzel gelinlikti diyor. neden? çünkü herkesinki zaten birbirine benziyor...
en yakın zamanda seninle aynı duyguları paylaşan bir eş bulursun umarım canım Şeniz

Değişik,
Aslında çok istiyorsan giyinebilir.
Cesaret edilemeyecek birşey değil.
Gönlüne göre olur inş herşey.

oyy yerim ben senii :1hug:
bak işte içimden geldiği gibi yaşadığım için akıllalrda kalmışım
bunu herkes içinden ister ama çok az insan cesaret eder yerimseniben bunu unutma Şeniz
o yüzden içinden geldiği gibi yaşa...
bende roma tanrıçaları gibi olmayı hayal etmiştim vede oldum şimdi herkes gördüğüm enn güzel gelinlikti diyor. neden? çünkü herkesinki zaten birbirine benziyor...
en yakın zamanda seninle aynı duyguları paylaşan bir eş bulursun umarım canım Şeniz

senin gelinliğini biliyorum çokta beğenmiştim...çünkü dediğin gibi herkeste hemen hemen aynı model gelinlikler var....bende sevmiyorum öyle.. kendiminkini o yüzden biraz olsun farklı düşünüyorum...çok kabarıkları bende sevmiyorum...ne çok kabarık nede sönük olmalı...ama seninkinin mesela modeli hem farklıydı,hem çok şıktı ve asildi....
etek inişi falan çok hoştu...

ama bu arkadaşın beğendiği gelinlik çok çok farklı,marjinal diyebileceğimiz türde...elbette kendini nasıl rahat ve mutlu hissedecekse,içine sinen neyse onu giymeli...a.s

benim hiç tarzım değil o ayrı:kahve:

ben çok beğendim değişik cıvıl cıvıl bi gelinlik çok güzel bence :)

ayy bence harika,çok tatlı yaa,çok şeker
ben çok beğendim kaydirigubbakcemile2
hatta benim bile kafama girdi hiç böyle bi şey düşünmezken kaydirigubbakcemile3
bence böyle bişey giy canım, o senin en mutlu en özel günün olucak
diğerleri içine sinmemiş
insan nasıl sevdiği bi kıyafeti giyince daha da mutlu hissediyosa kendini
sen de bunda o gecenin en mutlu kişisi olucaksın,buna eminim opuyorumnanaktan

sedefcim ben de aynisini dusunuyorum zaten..onemli olan insanin o kiyafetin icerisinde kendini mutlu hissedebilmesi..

zevkler ve renkler tartışılmaz canım . Değişik ve farklı

gelinliği giydiğinde huzur bulman önemli.Herkes bugün güzel yada çirkin deyip yorum yapabilirim.Ama sen onu ömür boyu saklayacaksın.Ve ona her baktığında ilk giydiğin günü hatırlayıp o günkü gibi mutlu olacaksın.Önemli olan sana huzur versin,yüreğinin derinliklerin kadar girsin.En güzeli senin olması dileğimle

zevkler ve renkler tartışılmaz canım . Değişik ve farklı

gelinliği giydiğinde huzur bulman önemli.Herkes bugün güzel yada çirkin deyip yorum yapabilirim.Ama sen onu ömür boyu saklayacaksın.Ve ona her baktığında ilk giydiğin günü hatırlayıp o günkü gibi mutlu olacaksın.Önemli olan sana huzur versin,yüreğinin derinliklerin kadar girsin.En güzeli senin olması dileğimle

Sagol canım.. ben de işte aynısını düşünüyorum seneler sonra evlatlarıma gösterirken mutlu olmalıyım yine o gelinlikle :)

Cok tatli masallardaki gibi, kir dügünü yapmayi düsünürsen eger bu tarz daha abartisiz tonlarda
renklendirmeler kullanabilirsin.. Bence cok absürd degil ama dedigim gibi kir dügünü olmak sartiyla..

Kim bilir o zamana kadar fikrin degisebilir, evlenecegin es adayinin fikri,ailesi,cevresi büyük etken
cogu genc kizin istedigi gibi olmuyor hayalindeki dügünü gelinligi vs.. ama bunu basarabilene imrenirim.

aynilarini dusunuyorum ben de canim..
netice olrak bu gelinlik ancak kir dgunu kipir kipir bir ortamda giyilebilir birsey..
ve tabi es de cok onemli.. ailelerin bunu kaldirmasi felan da soz konusu..
ama herseye ragmen giyebilirsem o zamana kadar zevkim fikrim degismezse eminim cok da mutlu olurm..
su ana kadar icimin gittigi bayildigim tek gelinlik budur sanirim...

benimde klasik gelinliklerden beğendiğim çok azdır ama bu güzel gerçekten herkes içinde güzel hissettiği gelinliği giymeli bence opuyorumnanaktan

Back